Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Az nem a ram merete. Semmi koze a futo programokhoz, meg mi mennyit zabal.
2 reszre van osztva a tarhely. Az appok telepitesere szolgalo resz meg nagyon kicsi.
Azt kell megnezned, hogy a gyarilag feltelepitett sok szemet app eltavolithato e.
Ha nem, akkor ez igy nagyon gyer. Visszavinnem a csudaba a boltba. (Nincs lehetoseg valasztgatni a 2 tarhely kozott telepiteskor, hazilag max komoly hekkelesekkel lehet eltolni a particiomereteket, esetleg masik szoftververzioban masik felosztas van, frissitest erdemes megnezni.) -
adatfalo
senior tag
Végül a Samsung mellett döntöttem, mivel azt egy barátomtól tudtam megvenni, így mindent tüzetesen át tudtam nézni, az amoled panel megfogott és mert közelebb is volt.

Másfél napos használat után annyit tudok mondani, hogy tetszik, tényleg gyönyörű a kijelzője, a képernyő felosztás hasznos funkció, a 4:3-as képarány nem zavaró filmezés közben sem. A beépített ujjlenyomat-olvasó viszont az iphonomban sokkal pontosabban működik (szerintem több profilt létre fogok hozni egyetlen ujjamnak, mert ez az 1 profil nem mindig elég).Egy androidos kérdés, ha alaphelyzetben jobbra húzom el a képernyőt, akkor a Flipboard Briefing jön be, ezt hol lehet kilőni, vagy megváltoztatni, hogy más legyen a helyén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- RedMagic Astra
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Razer gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX