- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
válasz
metrion #50232 üzenetére
Ment a válasz, de beírom ide is: 3500mAh-s Li-Polymer. Töltő 2000mAh-s.
Viszont nekem is lenne két kérdésem az urakhoz: lehet rootolni ezt a kütyüt? Ha igen, milyen szoftverrel?
Másrészt (bár ez inkább általános Android kérdés lenne), mitől van az, hogy ezen a tabon a sima Nova Launcherre nem tudom rátelepíteni a Prime-ot? 24-es hibakóddal száll el. (Már korábban megvásároltam, több telefonra is tudtam telepíteni.) -
z0d1AK
nagyúr
válasz
metrion #47205 üzenetére
Célszerű ezt olyan országok fórumain megtenni, ahol a készülék elérhető is. Ezt a modellt és márkát Magyarországon senki sem forgalmazza, ahogyan látom, így kicsi a valószínűsége, hogy itthon sok ilyen példány van. Célszerű lehet német fórumokat feltúrni, ugyanis ahogy látom, Németországban árulják ezt a modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Robotporszívók
- Linux kezdőknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam Deck
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest