- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacuska74
tag
válasz
norbeerto #18298 üzenetére
Én innen rendeltem:
http://www.gadgetgreats.com/ainol-novo-7-aurora-ii-tablet-pc-7-0-lg-ips-android-4-0-amlogic-a9-dual-core-1-5ghz-novo7-aurora-2.html2 héten belül megjött, nem volt semmi egyéb költségem.
Amúgy nagyon jó kis gép, még semmi hibát, fagyást stb. nem találtam.
Csak használom: játékra, olvasásra, netezésre, filmnézésre -
z0d1AK
nagyúr
válasz
norbeerto #18298 üzenetére
Én nem gondolkoznék egy hónapra előre, addig még ezer, meg egy új típus jöhet, jön.
Akár hasonló felszereltség lehet őszre itthon is, hivatalosan.Az áfát és vámot illendő beleszámolni, mivel gond nélkül belecsúszhat mikor jön be a határon. Ha átmegy anélkül, lehet örülni, meg elviselni a tudatot, hogy áfacsaló lettél. Persze ezzel sokan együtt tudnak sajnos élni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest