-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacuska74
tag
válasz
norbeerto #18298 üzenetére
Én innen rendeltem:
http://www.gadgetgreats.com/ainol-novo-7-aurora-ii-tablet-pc-7-0-lg-ips-android-4-0-amlogic-a9-dual-core-1-5ghz-novo7-aurora-2.html2 héten belül megjött, nem volt semmi egyéb költségem.
Amúgy nagyon jó kis gép, még semmi hibát, fagyást stb. nem találtam.
Csak használom: játékra, olvasásra, netezésre, filmnézésre -
z0d1AK
nagyúr
válasz
norbeerto #18298 üzenetére
Én nem gondolkoznék egy hónapra előre, addig még ezer, meg egy új típus jöhet, jön.
Akár hasonló felszereltség lehet őszre itthon is, hivatalosan.Az áfát és vámot illendő beleszámolni, mivel gond nélkül belecsúszhat mikor jön be a határon. Ha átmegy anélkül, lehet örülni, meg elviselni a tudatot, hogy áfacsaló lettél. Persze ezzel sokan együtt tudnak sajnos élni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Windows 11
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest