Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Gear S3 - második kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
deuvox
üzenetére
Fene tudja. Az enyém összeszerelési hibás, alul egy ponton halványan bevilágít a kijelző háttérvilágítása. Sötét hátterű témáknál, filmek éjszakai jeleneteinél látszik. Nem tudom, hogy ez olvasásnál mennyire zavaró és hogy mennyire jellemző a típusra. Én más szempontok miatt választottam. A HDMI, a natív 16:9 és a dupla töltőport miatt alkalmas asztali üzemmódra. Otthon ezt használom PC helyett.
-
zebede
őstag
válasz
deuvox
üzenetére
Nagyon jó tablet az M5, én csak azért adtam el mert nem megy még rajta a TVGO.
Jack csati hiány megoldható egy ilyesmivel, vagy ez, vagy mondjuk ezzel.
Van aki szerint szétcseszhető vele a type-c csati, én nyugodtan használtam volna ha marad a tablet.
-
Somatom
veterán
válasz
deuvox
üzenetére
BT füles autóban? Sztem nálam többet nem tartózkodsz autóban.
Telóról adom a netet a T10 -nek. Cirka 10 napja kezdtem a gályát az autóban, azóta megy a hotspot a telón. Eddig bírja. Viszont a jack aux in pótolhatatlan. Én biztos nem vennék autós használatra olyan tabot, amiben nincs jack. -
zebede
őstag
válasz
deuvox
üzenetére
Én a yogát ejteném és inkább ezt a lenovót venném fel a listára.
Aztán bemennék egy olyan helyre ahol mindhármat megnyomkodhatom, összehasonlíthatom.
Akkor dönthetne a méret, bár 1-2 centi különbség lehet köztük de kijelzőben azért nem mindegy hogy 9,7 vagy 10.8 col.
Dönthet a super amoled kijelző a samsung javára (vagy pl. az s-pen), bár tapasztalatból mondom hogy az M5 kijelzője is nagyon szép.
A lenovo felbontásban elmarad a másik kettőtől, de a dupla tárhely, meg az hogy olcsóbban kapsz belőle ráadásul LTE képeset, kárpótolhat, meg így akkor megspórolhatod a mifizést.És akkor még ott van az M5-nél a jack hiánya, van akit zavar hogy nemtudja egyszerre tölteni meg fülest beledugni, esetleg egy utólag vásárolt elosztóval.
Meg még biztos van ami az egyik vagy másik mellett szól, olvass mindháromról teszteket és döntsd el neked mi a fontosabb és miről mondanál le könnyebben.
-
deuvox
csendes tag
válasz
deuvox
üzenetére
Hali Urak,
a kovetkezokben gondolkodom:
Samsung Galaxy Tab S3 T820 9.7
Nemtbe rendelnem ezert nezegetem a nemet amazont. Arra lennek kivancsi, hogy a Lenovobol van-e valami bicosabb valtozat mondjuk jobb felbontas tobb RAM hiaba keresgelek csak a PRO-t talaltam.
Egyenlore a Wifi-s vonalon gondolkozom, autoba hosszabb utazasra gondoltam az alabbiakat:
aztan hetkoznap a taskamban vinnem a MIFI routert igy mindig lenne netem, szerintetek ez egy varosi kornyezetben mar eletkepes?
A tabletet en munkara hasznalnam touchdown mail, chromban salesforce/jira/git/bugzilla, webex teams video calling, jatekra fallout shelter, spottify youtoubevanced, kodival videozas (SD kartyarol) kb. ez a felhasznalas ami eszembe jut.
Az lenne a lenyeg, hogy a Galaxy S9 hez kepest ne legyen sokkal lassabb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Telóról adom a netet a T10 -nek. Cirka 10 napja kezdtem a gályát az autóban, azóta megy a hotspot a telón. Eddig bírja. Viszont a jack aux in pótolhatatlan. Én biztos nem vennék autós használatra olyan tabot, amiben nincs jack.

Dr.NX