Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Netfone
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisda
aktív tag
Ez valami spéci adapter lenne? Csak mert ma reggel vettem egy iylet,de semmit sem ismert fel vele...
Tv-vel sikerült összehoznom a vett kábellel,csak annyi trükkje volt,hogy ha betoltam ütközésig a Jack-et,nemvolt jel,de ha kicsit kintebbhúztam,egyből jólett, viszont még ígysem teljesen jó,mert pl a piros szineket kékre cseréli,stb.
Gyári leírásból rájöttem,hogy a hangot és a videót külön-külön Jack kimenetről kell vinni a TV-be RCA-n keresztül.Ha az USB is "működne megfelelően" akkor teljesen meglennék elégedve a géppel, Modern Combat 3 a legnagyobb csatákban is játszható,picit fps lagg van, dehát vanis gépigény rendesen. Gangstar volt ami szaggatott,de lehet ott felbontás gondok voltak,vagy nemtudom. Más egyéb HD játékok mind laggmentesen fut. Brothers In Arms 2 pedig valamiért textúrahibás nálam,szűrke-fehér minden.
USB-re visszatérve mit próbáljak még meg? Nem hagy nyugodni,hogy 2év hűségnyilatkozattal megkötött mobilnetem ott pihen használatlanul,amit még fizetnem kell 20 hónapon keresztül.
Dávid
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX