-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
petipetya #9585 üzenetére
skyp-od van? Jó volna egy "kollégával" tapasztalatokat cseréni!
Elvileg péntekre meg lesz, ma beszéltem a futás szolgálattal.
Megvallom őszintén, Én csodákat várok tőle ennyi értéktelen magyar forintért...
Én a 10-es tabot rendeltem meg. Rohadt megalomániás dög vagyok. Kicsit ami félelemmel tölt el, az a betekintési szöge."Amióta megvan, azóta a telefon sokkal hűvösebb mikor a kezembe veszem"
Nagyon rezeg a léc, hogy ha meg lesz a tab, megválok az X8-tól. Én valahogy kiábrándultam az androidos telókból! Ami "zsebbarát" az szart nem érő 2.1-es verziós. Ami meg már újabb, és valamire való, az egy árban van egy márkás jó tabbal, akár még egy 10"-os géppel is. Hogy magam példájánál maradjak, ott az Xperia Arc...
Akkor már egy tab inkább, és többre tudom használni is, telóban meg egy kisebb handicapt. Egy LG GD880-at néztem ki magamnak. Egy időben baromira fájt rá a fogam, csak kimaradt az a lépcső, mert mire pénzem lett volna rá, addigra már egy X8-ra is be tudtam ruházni.Amire még baromi kíváncsi vagyok, kezeli-e a wi-fis bill, egér kombót? Vettem a pc-mhez egy trus-t wifis bill-t, amivel van egy egér is, és közös wifi modult használnak.
jobbacsabba: Csak nem sikerült megegyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest