- iPhone topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
nagypasztor
üzenetére
Én nagyon vártam már a Pad 5-öt. Korábban Huawei T3 10 majd T5 10, aztán Alldocube X Neo, s most a Pad 5 van. Egyik korábbi sem csúcs SOC, nem nehéz elérni a határait, de konkrétan a Pad 5-öt nem tudtam megfektetni semmivel. Számomra nem fontos sem a jack, sem a gps, sem a sim foglalat (ezeket szokták negatívumaként felhozni), korábbi gépeken sem használtam egyiket sem.
Az EU verzió bloatware mentes, semmilyen saját miuis alkalmazásban nincs reklám (szemben a xiaomi telefonjaival), nem kell mókolni; a widevine L1 nagy fegyvertény a tömegben, a hangszóró pedig igazán élvezetessé teszi a füles nélküli használatot.
A kijelző kategóriájában elég jó (pikniken talán kevésbé használható), de ha korábban amoledes géped volt, idő lesz megszokni.Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok vele; nekem erős SOC, jó kép és hang kell, ezt maradéktalanul teljesíti; amire használom, egy Tab S7-től is ezt kapnám. Jó opció a pen és bill.tok bővíthetőség, ha ez szempont, de árban húzós (akkor már talán akcióban egy S7).
Az előrendelős áron ajándék volt, a jelenleg ~150k esetén inkább maradnék a ziksz Neon, vagy ha nagyon cserélni kellene, feljebb mennék droid vonalon, mert tablettában droid kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Linux kezdőknek
- Subaru topik
- Elden Ring
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX