-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
f_sanyee #86150 üzenetére
Nem fogunk összeveszni, de előbb adja meg a személyes adatait, jelszavát egy random űrlapon, minthogy az adott tablet biztonsági résén keresztül megtámadják egy n+1-edik nyugdíjas néni tabletjét.
A linkre kattintásra meg általában pont adathalász űrlapok jönnek be, és nem hátsó ajtón bejutó programok. A rendszeres biztonsági frissítés meg leginkább az utóbbiak ellen jó.Az IT területen otthonlevéshez nem kell nagymamának lenni, nekem oktatást kellett tartanom a cégnél egyetemet, főiskolát végzett embereknek (is), hogy honnan tudják felismerni azt, hogy hova ne kattintsunk. Mert volt olyan hogy előtte valaki rányomott egy crypto-szarra, és nem élveztem az azt követő 1-2 napot, míg rendberaktam a backupokból a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest