- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya_77
csendes tag
válasz
w.miki #84651 üzenetére
Sajnos nem volt időm próbálgatni. Tettem rá egy böngészőt (Samsung), és egy launchert (Smart), és kábé ennyi. A fóliát se szedtem le róla.
Letettem este 95%-os akkuval, most vettem megint kézbe, és 94%-ot mutat. Ez kimondottan tetszik!
Az én igényeimnek (napi tartalom fogyasztás, emailek, navi, hétvégenként esetleg sori) szerintem bőven jó lesz. A sebessége is megfelelő, pláne, hogy nem vagyok egy gémer.
Ami kissé zavaró, hogy a beállítások nekem fapadosnak tűnnek (Redmi Note 8 Pro után/mellett), de gondolom, ahogy majd belakom, úgy lesz egyszerűbb.
Amíg nem érezik meg a tok (max jövő hét péntek), addig nem szívesen hurcibálnám.
És ha majd meglesz hozzá minden, amit terveztem (sim, sd kari, klavi), és "élesben" fogom használni napi szinten, akkor kérdezz meg ismét, hogy újra ezt venném-e meg? (Asszem, igen lesz a válasz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest