- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
robaGB10 #79117 üzenetére
nehéz megmondani, mi lesz a jó. felhasználástól is függ.
otthon én egy zipzáras bebújtatós tokot használok. amikor kell kiveszem használom tok nélkül, ha nem kell beteszem kész. persze így használat közben nem védi semmi, de bízom magamban annyira hogy ha használom, akkor nem esik ki a kezemből (bár már volt hogy bealudtam tabletezés közben...)
cégnél flip tokot használok, ami csak elölről védi a kijelzőt, használat közben hátrahajtom. előnye még hogy ez hajtogatható úgy is hogy állvány legyen, és akkor ferdén megáll előttem a tablet. bár ezt az állványba hajtogatást kétszer használtam az elmúlt 4 évben mondjuk.
ha a tab csak kézben van, akkor felesleges állványos, zavarni fog, útban lesz. ekkor vagy bebújtatós tok, vagy valami vékony szilikon cover. ha sokat lesz használva filmezésre, ilyenek letámasztva, akkor állványos tok. ha mindkét használat sok lesz, akkor inkább valami külön állványt rendszeresítenék, ami nem a tok része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Minden, ami hőszivattyú
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Robotporszívók
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest