Hirdetés
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Truman senior tag válasz  vittorio7

üzenetére vittorio7

üzenetéreÉn a GB -ről újítottam egy ilyet kb 3-4 hónapja használom. 18 ezeret szerintem simán megért. Főleg csak netes cikkeket olvasgatok vele. Nem túl acélos, pár honlap valamiért használhatatlanul lassú rajta pl pont gerabest.com is köztük van.  A kamarái gané minőségűek. Nem is értem miért erőltetik belépő szintű tabokon, hogy legyen. A kijelzője teljesen rendben van, gyárilag védőfólia van rajta. Így azt nem muszáj rá venni. Ezeket az online TV -s appokat, amit mondtál nem próbáltam vele. Viszont VLC -vel a routeremhez kötött vinyón lévő 1080p-s mkv -t simán vitte. A kamarái gané minőségűek. Nem is értem miért erőltetik belépő szintű tabokon, hogy legyen. A kijelzője teljesen rendben van, gyárilag védőfólia van rajta. Így azt nem muszáj rá venni. Ezeket az online TV -s appokat, amit mondtál nem próbáltam vele. Viszont VLC -vel a routeremhez kötött vinyón lévő 1080p-s mkv -t simán vitte.
- 

lkristóf senior tag válasz  vittorio7

üzenetére vittorio7

üzenetéreSzia, én is csak ilyen netezésre, filmezésre használom volt rajta alapból fólia, leszedtem mert zavaró volt, de nagyon könnyen karcolódik.  De úgy vagyok vele, hogy 20 ezer forintért mit vártam, szóval teljesen megfelelő. Azért nem egy erőgép de bőven megfelel a célnak, én hálózatról szoktam vele filmet nézni, nem volt vele eddig gond. De úgy vagyok vele, hogy 20 ezer forintért mit vártam, szóval teljesen megfelelő. Azért nem egy erőgép de bőven megfelel a célnak, én hálózatról szoktam vele filmet nézni, nem volt vele eddig gond.
- 

#92006144 törölt tag válasz  vittorio7

üzenetére vittorio7

üzenetéreNem sokat használtam, és közben megörökölte anyám a gépet, de nekem kellemes csalódás volt 20000 forintért a 10+" fullhd ips szerkezet. Talán telenor mytv-n néztem forma 1-et rajta csak, azzal nem volt gond. 
 Viszont a gyári nem odaillő szoftvereket érdemes leszedni róla. Utoljára htc macigiant romoltam, így csak másfél évtizeddel voltam lemaradva, de kb 3/4 óra alatt le tudtam szedni. Viszont minden egyes újratelepítéskor meg kell csinálni.(#77375) aprokaroka87 
 M4 sporton néztem a forma 1-et, de szerintem azt csak hd felbontáson adják, vagyis pc-n csak azt engedte. Értelemszerűen a legjobb felbontást állítottam be, de emlékből már nem dereng, hogy ez melyik is volt pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A kamarái gané minőségűek. Nem is értem miért erőltetik belépő szintű tabokon, hogy legyen. A kijelzője teljesen rendben van, gyárilag védőfólia van rajta. Így azt nem muszáj rá venni. Ezeket az online TV -s appokat, amit mondtál nem próbáltam vele. Viszont VLC -vel a routeremhez kötött vinyón lévő 1080p-s mkv -t simán vitte.
 A kamarái gané minőségűek. Nem is értem miért erőltetik belépő szintű tabokon, hogy legyen. A kijelzője teljesen rendben van, gyárilag védőfólia van rajta. Így azt nem muszáj rá venni. Ezeket az online TV -s appokat, amit mondtál nem próbáltam vele. Viszont VLC -vel a routeremhez kötött vinyón lévő 1080p-s mkv -t simán vitte. 

De úgy vagyok vele, hogy 20 ezer forintért mit vártam, szóval teljesen megfelelő. Azért nem egy erőgép de bőven megfelel a célnak, én hálózatról szoktam vele filmet nézni, nem volt vele eddig gond.
 De úgy vagyok vele, hogy 20 ezer forintért mit vártam, szóval teljesen megfelelő. Azért nem egy erőgép de bőven megfelel a célnak, én hálózatról szoktam vele filmet nézni, nem volt vele eddig gond. 

Dr.NX
 Dr.NX