- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Napi 2-3 órát olvasok. Pda-val kezdtem (Asus 620), de a 3.5" kicsi volt. Aztán jött a Nec mobilepro 900, 7"-on, 640*200-on. Most a Huawei s7 slimen olvasok. A teljes magazin oldalakat nagyítani kell a mérete miatt, könyvekhez viszont jó, kis helyen elfér. + a film és Net is OK, a hang sztereó. (++ az akksi cserélhető).
Szerk: valószínűleg soha nem fogom cserélni, de a lehetősége adott. -
Gutenberger
tag
Ok. Nekem volt sony prs-650-es ebook olvasóm. E-inkes, ami nem fárasztja a szemet, napsütésben is olvasható stb. A 6"-os kijelző azonban abszolút hátrány volt, a nagyítás nehézkes, színek nincsenek stb.
Az xtab-100-ra cseréltem le és teljesen elégedett vagyok, hiszen nagy színes kijelző és ha a fényerőt leveszem akkor a szememet sem bántja. Az androidnak köszönhetően még rengeteg más dologra is használható a gép.
Egyébként sem szoktam 1-2 óránál többet olvasni egy nap. Nekem az igazi áttörés a színes e-ink-es gép lenne androiddal, egy hónapos üzemidővel, 10"-os kijelzőn - bár már van ilyen, de sajnos hazánkban még nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Hővezető paszták
- Eredeti játékok OFF topik
- Meggyi001: Kuponok....
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest