Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
tjb007
üzenetére
Köszi, utánajárok mindenképpen, viszonylag ritkán töltöm, szinte hetente, ezért sem tűnik gyakorinak az eset, eddig kétszer fordult elő.
Teljesen gyári minden rajta, se rootolva nincs, még használva is csak alig, és akkor is csak teljesen szokványosan, ezért nem is értem, hogy mi lehet a gond. Azt meg főleg nem, hogy miért jelzi, hogy töltődik (vagyis valamilyen szinten mégis kapnia kell az áramot), de valójában hogyhogy nem, és hogy szoftveresen mi köze van ehhez az Androidnak, elvégre az akksi az hardver, nem?
Most ez hardver vagy szoftver hiba? (Vagy tényleg a konnektorral lehet valami?) Nem értem én ezt, oké, hogy "noname" a cucc, de rendesen működik, pont ezzel szivatna?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- 7. Generációs Ipad
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX