- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rei
csendes tag
válasz
tjb007 #61275 üzenetére
"Filmnézésre és stream nézésre mindkettő tökéletesen megfelel, viszont van annyival jobb (az eMAG oldalán csak 1GB RAM szerepel holott 2 van benne) az ASUS mint amennyivel többe kerül."
Az tiszta, hogy mindkettő megfelel, de valami olyat keresek ami évekig jó lesz erre a célra elsősorban. És rendesen bírja, ne csak épphogy, ne laggoljon ne álljon be gondolkodni a gép másodpercekig stb.
A másik, hogy miben jobb? Értem, hogy jobb proci meg több RAM, de a mezei hülyének (én) nem túl sokat mond azon kívül, hogy gyorsabb esetleg (amúgy is, mi a franc gyorsabb? ahogy elindul a film vagy betölt a weboldal? a menü?).
Kell nekem az ASUS MeMo8 stream/filmnézésre? Ahhoz nagyon nagy az árkülönbség (55 vs 100), hogy csakúgy megvegyük a drágábbat.
Másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy hazai, 8.0 körüli méret, LTE képes és max 80k.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest