Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rei
csendes tag
válasz
tjb007 #61275 üzenetére
"Filmnézésre és stream nézésre mindkettő tökéletesen megfelel, viszont van annyival jobb (az eMAG oldalán csak 1GB RAM szerepel holott 2 van benne) az ASUS mint amennyivel többe kerül."
Az tiszta, hogy mindkettő megfelel, de valami olyat keresek ami évekig jó lesz erre a célra elsősorban. És rendesen bírja, ne csak épphogy, ne laggoljon ne álljon be gondolkodni a gép másodpercekig stb.
A másik, hogy miben jobb? Értem, hogy jobb proci meg több RAM, de a mezei hülyének (én) nem túl sokat mond azon kívül, hogy gyorsabb esetleg (amúgy is, mi a franc gyorsabb? ahogy elindul a film vagy betölt a weboldal? a menü?).
Kell nekem az ASUS MeMo8 stream/filmnézésre? Ahhoz nagyon nagy az árkülönbség (55 vs 100), hogy csakúgy megvegyük a drágábbat.
Másra is nyitott vagyok, a lényeg hogy hazai, 8.0 körüli méret, LTE képes és max 80k.
-
Rei
csendes tag
Sziasztok! tjb007-nek köszönöm a segítséget utólag is! Leszűkítettük a kört erre a kettőre:
- LG G Pad 8.0 4G V490
- ASUS MeMo Pad 8 ME581CLAz ASUS jelentősen drágább és nem tudjuk eldönteni, melyik lenne jobb. Gyakorlatilag twitch.tv streameket néznénk rajta több órán keresztül többnyire, illetve filmeket. Valami egyszerűbb játék se rossz ha elfut rajta, meg Hearthstone. De a két lényeg a stream és a film. Vélemények?
-
Rei
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni, szívesen meghallgatnám az ötleteiteket!
Kinéztem a Galaxy Tab S 8.4-et de olcsóbb megoldás is érdekelne arra amire nekem kell.
A Tab 4 se tunik rossznak, de igazabol nem értek annyira hozzá, azért kérdezem itt.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6240&idPhone2=6435Ezek lennének a szempontok:
- 8.4-es kijelző
- új
- itthonról jobb lenne, félek hogy fennakadna a vámon
- leginkább stream és filmek nézésére használnám, de pl Hearthstone is jó lenne ha futna rendesen.
- max 90ezer környéke, de sokkal jobb lenne olyan 80ezer v alatt
- LTE mindenképp kell
- tulajdonképpen laptop helyett kéne amit hurcolászhatok magammal filmet nézni, de nem árt ha játék meg böngésző is rendesen elfut rajta.Szerintetek erre a Galaxy S túl sok vagy pont jó? Illetve egyéb tablet ötleteket is szívesen meghallgatok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest