- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
Gergosz2 #48081 üzenetére
Üdv megint én.
CineDOG1 hozzászólása elgondolkoztatott és mivel ajándékba szeretnék adni egy tabot apámnak, meg akarom kímélni őt az esetleges kellemetlenségektől(gariztatás, oprendszerben a magyar nyelv hiánya. stb) ezért elsősorban hazai eladóktól akarok venni.(De azért Kína sem felejtős teljesen ha tényleg valami jó ár/érték arányú masináról van szó)
Nos a paraméteréket is átgondoltam és az alábbira jutottam:
-7" és 10" közötti masinát keresek
-legyen benne GPS (Talán ez a legfontosabb mert sokat utazgatnak és már sokszor megemlítette apám hogy elég jó lenne ez navigáláshoz akár autóban akár hátizsákos turistaként)
-magyar nyelvű oprendszer , lehetőleg mindenféle sallang nélkül
-és a keret rá 60k körül mozog -
Zeki
nagyúr
válasz
Azért a dx mellett szétnéznék a kínai webshopok között még.
Aztán nyugodtan vedd számításba, hogy a vámon megfogják, és lesz 27% Áfa, meg 2% vám.kínai webshopok..
minideal, antelife, geekbuying, tmallbox, tinydeal, minitake, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk, to2c, buyincoins, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, dealsprime, lightake, cellphonemic, mcbub, pandawill, dinodirect, tomtop, priceangels, coolseason, lenteen -
Male
nagyúr
válasz
Esetleg nézd meg az Onda V975M-et. Kb ugyan ez az ár, csak gyorsabb proci/gpu... ahogy olvastam ezeknek az RK3188-aknak ez a felbontás már sok sajnos (bár itt biztos lesz, aki jobban tudja nálam). Persze ennek meg a hátránya, hogy még elég friss, így megy a szoftveres hibák javítgatása, és kevés vele a tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest