-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
nem kell nullázni, mehet a töltőre
gyakori teljesen lemerítés nem tesz jót neki, 20% alatt már ajánlott megetetni
feszültség ide vagy oda, a li-ion merülési és töltétsi technológia nem lineáris.
3 dolog árt az akkuknak: szélsőséges hőmérséklet, gyakori kikapcsolásig merítés és ha több mint 1 hónapig nincs használatban -
gabe_
őstag
Én általában 10-20% körül szoktam, de ha tudom, hogy kelleni fog, akkor néha rátöltök előtte, akármennyi is a töltöttség.
Nem árt neki, ha kikapcsolásig meríted, erre gondoltak a mérnökök. Amikor te már 1%-nak látod az akksit, és kikapcsol a telefon/tablet akkor valójában még van benne némi plusz. Ilyenkor azért szerintem ajánlott egy napon belül töltőre tenni.Az akksit alapvetően arra tervezték, hogy lemerüljön-feltöltsék, tehát érdemes töltés előtt minél jobban lemeríteni, ameddig a szoftver engedi. Így később éri el élettartama végét
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest