-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigri44
tag
válasz
DarkByte #46049 üzenetére
Szia!A lányomnak vettem egy ilyet mármint Prestigio MP4 Quantum 7.85-öt és lassan egy hónapja használjuk.A chrome pont nem a kedvenc böngészőm ezen a tabon de nem azért mert lassabb lenne mint a gyári vagy a Dolphin amit szintén használunk rajta hanem a flash miatt.Azzal nem megy de egyébként jól működik nem akad nem fagy.Ami gondom volt a tabbal az a katasztrofális hangereje pl video/audio lejátszásnál.valakinek van erre valami ötlete hogy lehetne ezen javítani? Wifje jó családi házban udvaron ház előtt simán látja a routert és megy is a net böngészés, youtube ilyesmi.Én a hangerőn megfelelő lejátszóválasztással javítottam de pl mx playert szívesen használnám csak halk.Egyenlőre az ultimate media player a nyerő annál lehet állítani a hangerőt de biztosan van jobb megoldás is.Ha valakinek van ötlete...
Köszönöm
Ja a chrome simán ment ha különböző felhasználó nevekkel jelentkeztem be szinkronizált a megfelelő pc-n használtal. -
lendvaizs79
csendes tag
válasz
DarkByte #46049 üzenetére
Böngésztem egy kicsit a chrome-mal, megnyitottam néhány honlapot, kattintottam linkekre ide-oda. Érdekes, hogy a gyári böngészőt egy picivel gyorsabbnak éreztem, de fagyás nem volt. Persze ez a 30-40 perc lehet, hogy kevés volt igazi tapasztalat szerzésre. Közben rájöttem, hogy a flash hiány miatt nem használom a chrome-ot. Egyébként miért lenne jobb a chrome?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Béta iOS-t használók topikja
- Horgász topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- ANNO 1800
- Tesla topik
- OLED TV topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Huawei MatePad Pro
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY Quadro P600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest