- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magyarított Android alkalmazások
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
tjb007 #36057 üzenetére
Értem. Szóval ezek a 2100MHz-es WCDMA-s dolgok mennek itthon.
Mondjuk az más kérdés, hogy a 10"-os tabletek, a hamarosan megjelenő Wayteq-hez képest nem sokkal olcsóbbak. 5000Ft körüli összeget nem ér az egész hercehurca.
Más, ha jól emlékszem múlt kedden volt arról szó, hogy "egy héten belül" megjelenik az új wayteq? Infot tud már valaki róla? Remélem a héten pl. edigitalban meg tudom venni, jó lesz az.
Keresztapper: Szerintem ezek közül választani már senki nem tud helyetted. Én is hasonló cipőben járok, 10" plusz 3G, a kínából rendelést kizártam. Én megvárom a Wayteq-et, szerintem nekem az lesz a befutó. Mindent tud amit úgy gondoltam, hogy jó lenne, és még olcsóbb is mint a másik kettő. Hogy aztán mi baja lesz idővel, ki tudja, azért van rá gari, hogy majd megjavítsák.
-
Zeki
nagyúr
válasz
tjb007 #36057 üzenetére
Akkor a 3G felett az LTE van? A T hirdet ilyen Samsung tabletet, ami képes erre.
Ja igen, meg is néztem a T oldalát.
Akár 60 megabit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest