- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuszmó #33399 üzenetére
A samunal nem csak a nevet hanema moge tett munkat is megfizeted(optimalizacio) bar nekem a 10.1 samu van ez a viszonyitasi alapom. Nyers eroben gyengebb mint a kinaiak de es eza lenyeg az optimalizacio miatt,sokkal gordulekenyebb a rendszer,a programok amik a kinai "erosebbnek" nevezetteken lefutnak gond nelkul elmegy ezen is,az uzemidot meg mar meg se emlitem az majdnem a duplaja. 1 honap hasznalat alatt se egy force close,se rendszer osszeomlas, ellenben 10-12 ora hasznalat az van,nem melegszik es gordulekeny,egyedul a dolphin browsert ne szereti,de az szerintem egy bug halmaz lett. Real racing 3 gond nelkul megy rajta ,akar csak a dead trigger ...most hirtelen ennyit tudtam irni a samu mellett p5110 ...de a p3110 csak akkumulatorban ,kameraban es kijelzo meretben kissebb csak, tehat gond ott sem lehet. Ami hatrany nincs usb csati ehez atalakito kell es a hdmi sem megoldhato,csak a dlna. Azert a cc speedel kivarnek ha olyat akarnek venni,ne legyel beta teszter,akkor inkabb egy bejaratottab es eddig megbizhatonak tuno a wayteq 7dci...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GTA V
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Path of Exile (ARPG)
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged