Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
hmmm.. "tartalom fogyasztás" ez egy vicces fogalom, mert mi nem arra való? Okostelefon nem tartalom fogyasztásra való, asztali PC és laptop nem tartalom fogyasztásra való?
Mert eleinte nagyon nem tudtam hova tenni a táblagépeket, és értelmét sem láttam....na ezzel még a mai napig is így vagyok
Nagyon vonzónak találom, mert szép, óriási érintő felület, mobilis meg minden, tehát ismétlem csábító a számomra, de amíg nem bírok rájönni az értelmére addig nem szerzek be egyet.
Mi az amit táblával meg lehet csinálni és laptoppal nem? Szerintem semmi ( tényleg csak annyi pozitívuma van a táblának, hogy könnyebb, jobb üzemidő és olcsóbb) de hogyha valójában is csak ennyi lenne a "küldetése" eme iparágnak, akkor nem látom célját, hogy mi okból teremtetett?
Véleményem szerint a marketing a divat és a pénz áll a hátterében...nyakamat merném rá tenni hogy milliárdokat kaszálnak megint ebből
De lehet hogy csak én nem látom még tisztán a dolgot.Ha a hardveres különbségeket hagyjuk, akkor mit lehet windowsos laptopon csinálni amit androidos táblán nem?
-
Departed
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Erről az a kólareklám jutott eszembe, ahol sorolják hogy ki mindenkinek jó
Egyébként jól leírtad. Nálunk a legtöbb netezés és játék, akár 4en egy kis Szókereső. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Revolut
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- RedMagic Astra
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként jól leírtad. Nálunk a legtöbb netezés és játék, akár 4en egy kis Szókereső. 
Dr.NX