- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
csibe1 #22207 üzenetére
Engem konkrétan a +2 éves standard érdekelt, ami lényegében ugyan azt takarja mint a saját garija(pl ha leesik akkor annak már mindegy) + mivel +2!!! év ezért alapgari + 2 év = 3 év gari van a tabletre mindössze kicsit drágábban, mint 2000 forint. A másik lehetőség, hogy prémium garanciát vesz az ember. Erre azt írják, hogy egyszeri baleseti meghibásodási fedezet is van rá, ami annyit takar, hogy ha kiesik a kezedből és betörik a képernyő, akkor azt gariban megcsinálják, de pl a standardnál ilyennel elhajtanak (ha jól értettem). Meg nem csak az 1-2 éves garijuk van, hanem van több is, csak ugye mindegyiknek nő a pénzbeli értéke.
De összegezve, egy ilyen olcsó tabletet (CC Tab One) 3 év garival ( én +2év standarddal veszem) sehol nem kapsz.
Más: megkérdeztem, hogy milyennek látták a bronzot, meg a fehéret és azt mondta a csávó, hogy a bronz felületfestettnek tűnt, ergó egy idő után lekopik a bronz festék, de a fehér az anyagában fehér és nem festett fehér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest