- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
tjb007 #20207 üzenetére
Igen, szigorúan itthon, garanciával, esetleg használtan,de még garanciálisan. Nincs kedvem kínába postázni, ha bibi van.
Davebowman Most egy note-m van, de nekem nem jött be. Árához képest nem csöppentem el tőle.
Inkább veszek egy 4" telefont és egy tabot, még pénzem is marad.
Sokat kirándulunk,7"-n meg minden jól látható vezetés közben.
Nekem jobb, ha integrálva vannak a fétiseim, így nem kell külön kábel, bt, gps modul, az is csak + nehezék és a végén még lehet hogy többe kerül.Közben találtam egy modecom tabot. Még FM Trasmitter, autós töltő, konzol is van benne 45-ért. F-18 Carrier Landing, Blood&Glory elszaldgál rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő