- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
De én nem a C-t, hanem a B-t ajánlottam és linkeltem. Azt a bizonyost - amire Te is panaszkodtál, hogy nem tudtál előtte törölni - ami automatikusan települ, újraindul.
De teljesen érdektelen, mert eltűnt a topiktárs, vagy sikerült neki, de a nyugtára már nem futotta.Két itteni topikból már kiírtottam magam, azt hiszem itt is áttérek csak olvasó módba.
Más - nem Neked szól.
Elegem van időnként abból is, amikor figyelmetlenül, hibásan emlékezve írnak be téves, de korrektnek látszó információkat. Rosszabb, mintha nem írnának semmit. Ez minden topikra vonatkozik, nemcsak erre. Ha válaszolok egy felvetésre, akkor nem sajnálom rá az időt és megkeresem a kapcsolódó - pontos - információt. Ha erre nincs időm, kedvem, akkor inkább nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bontatlan E olvasó..
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest