Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
bozsozso
üzenetére
Ok, akkor bocs :-)
"... magyar garanciával ..."
Itthon ezeket a kínai csodákat nem nagyon fogod megkapni, ennyiért pedig biztosan nem. Csak az -FA, amit egy kereskedőnek mindenképpen rá kell tennie plusz 27%-ot jelent. Rendben, hogy tömegével olcsóbban megkapja, de még hasznot is kell hoznia. Marad a kintről vásárlás.
"... magyar nyelv ..."
Több oldalon utána néztem. Van ahol írják a magyart, van ahol nem és van ahol multi language.15687 Shoo: Sajnos nem. Itt van előttem a W17 Pro (nemsokára eladó lesz) és van rá a gyári + 2 fajta főzött ICS és egyikben sincs magyar. Ezek a b.zi kínaiak kiherélik az ICS-t, mintha a nyelv sokat foglalna. A főzöttekben sincs, mert a gyárit főzték át.
15688 Prien: Hong Kong Post nyomkövetés - természetesen az alap, ingyenes küldés. Nem azért mert nem akarom megfizetni a gyorsabbat, hanem mert így majdnem biztos, hogy nem lesz rá .FA. Egyszer vettem (fényképezőgépet, az árában benne volt a futár) futárral és alapból .FÁzták. Úgy már annyiba került, mintha itthon vettem volna, de nem 2 (a magyar distributor akkor annyi garanciát adott rá), hanem 1 év világ garanciával (Fuji). Rákérdeztem itthon, 1 év garira elfogadták volna, de nem volt rá szükség - hibátlanul adtam el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP 65W töltő eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX