- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Oraculus #1506 üzenetére
Szia!
Én vettem kultúrautalványból egy T701 Icarust (nemröhög) a Lírában (igaz, 70ért, de nekem így kb ingyen volt). Tulajdonképpen egész jól összerakott cucc. Rezisztív a kijelzője, még fólia van rajta, igaz, de tény, hogy taposni kell, főleg a kapacitívhoz szokott kézzel. Érdekes, hogy ennek ellenére van benne multitouch a böngészőben és a galleryben, igaz, kicsit akadozós. A nagy kijelzőhöz fura az alap LCD density, az ikonok és menük nagyon nagyok, de ezt a rootolás után egy app-al meg lehet oldani.
Utánajárás után az a legvalószínűbb, hogy (a rajta lévő rom, és a kinézet alapján) ez egy rebrand-elt HSD X5A-G. Azért az, hogy 160 $ körül hirdetik, elgondolkodtató...
A böngészés kicsit szokást igényel az érintőkijelző miatt. A legjobb viszont kétségtelenül az USB host mode és a HDMI. A cucc tényleg képes 1080p-s mp4-et akadásmentesen TV-re tolni elég jó minőségben, ami azért nem semmi.
Az angry birds is akadásmentesen megy rajta, igaz, némely karakterrel problémái vannak, ezeket fehér kockával helyettesíti. Ez a játéktéren nem jön elő. A legújabb raging thunder már azért megfekteti.
Furcsa megoldás, hogy külön töltője van, USB-ről, ha jól tudom, nem tölt.
USB billentyűzet, egér megy vele.
Szintetikus tesztek, és akkuidő karácsony után, mert akkor adom a készüléket oda, és utána már rootolom, és romolom is valamikor. Valszeg logoutra kiteszem.
Proci: TCC8902
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Háztartási gépek
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged