Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mr.geeZ

aktív tag

válasz Oraculus #1506 üzenetére

Szia!
    Én vettem kultúrautalványból egy T701 Icarust (nemröhög) a Lírában (igaz, 70ért, de nekem így kb ingyen volt). Tulajdonképpen egész jól összerakott cucc. Rezisztív a kijelzője, még fólia van rajta, igaz, de tény, hogy taposni kell, főleg a kapacitívhoz szokott kézzel. Érdekes, hogy ennek ellenére van benne multitouch a böngészőben és a galleryben, igaz, kicsit akadozós. A nagy kijelzőhöz fura az alap LCD density, az ikonok és menük nagyon nagyok, de ezt a rootolás után egy app-al meg lehet oldani.
    Utánajárás után az a legvalószínűbb, hogy (a rajta lévő rom, és a kinézet alapján) ez egy rebrand-elt HSD X5A-G. Azért az, hogy 160 $ körül hirdetik, elgondolkodtató...
    A böngészés kicsit szokást igényel az érintőkijelző miatt. A legjobb viszont kétségtelenül az USB host mode és a HDMI. A cucc tényleg képes 1080p-s mp4-et akadásmentesen TV-re tolni elég jó minőségben, ami azért nem semmi.
    Az angry birds is akadásmentesen megy rajta, igaz, némely karakterrel problémái vannak, ezeket fehér kockával helyettesíti. Ez a játéktéren nem jön elő. A legújabb raging thunder már azért megfekteti.
    Furcsa megoldás, hogy külön töltője van, USB-ről, ha jól tudom, nem tölt.
    USB billentyűzet, egér megy vele.
    Szintetikus tesztek, és akkuidő karácsony után, mert akkor adom a készüléket oda, és utána már rootolom, és romolom is valamikor. Valszeg logoutra kiteszem.
    Proci: TCC8902

Új hozzászólás Aktív témák