- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iGO Primo
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #12680 üzenetére
Ejha... Bevallom, hogy pontosan értettem, hogy mit írtál, de azt be kell ismerned, hogy iPadet javasoltál neki, miközben jóval kisebb árat irányzott elő. Viszont te rendesen félreértettél akkor, mivel én csak annyit kommentáltam, hogy a pénzügyi skálán egy egészen nagyot ugrottunk ajánlatok terén. A concorde-ot pedig ha jól emlékszem én is ajánlottam
A technikád meg nem túl idegen nekem, mivel nálam úgy indult az egész, hogy 20-30ért veszek egy kínai gagyit. Viszont amíg keresgéltem, addig folyamatosan pumpáltam bele a pénzt, így végül 80.000Ft-on állt meg a dolog és szerintem sikerült a maximálisat kihozni ennyi pénzből. Persze mindig van mire várni, mindig lesz miért egy kicsit hozzátenni a végösszeghez, de előbb utóbb meg kell hozni a döntést.
Elnézést, ha felhúztalak, nem volt célom, sőt...
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #12680 üzenetére
Ja... meg annyit, mer' mar felb@sztatok!
Eredetileg en is 50-60k-s kerettel indultam neki a projektnek. Ra kellett jonnom, hogy ezek a Kinai cuccok tul sok megalkuvassal jarnak, nincs BT, GPS, 3G... a kijelzo se az igazi.
Minden honapban teszek hozza a penzhez 10-15 ezret. Most 100 ezernel jarok, de jovo fizetesbol is teszek hozza. Akkor talan mar kifutja Samsung Galaxy Tabot, amit kineztem. De lehet, hogy meg egy honapot kell varnom, es akkor tutira kifutja a penz! Ennyi!.. Addig meg bamulom az Atrixot, oszt jovan!..
(Persze, hasznalhatnam a ZT-180-at is, de ez egy elavult keszulek. Kenyelmetlen hasznalni, lassu, akad, kilepeget programokbol, nincs frissites, nincs video Skype, es a rezisztiv kijelzo se franko, stylus nelkul hasznalhatatlan. Nehez is felkezzel fogni. Akkor inkabb az Atrix.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest