Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Mandarinn
üzenetére
Nos, remek híreim vannak, remek ajánlattal. Bár úgy tűnt, hogy még 35ezerre sem sikerül lealkudni, de sikerült.SŐŐŐT. Olyan árajánlatot adok nektek, amivel nem versenyez egyelőre egyik forgalmazó sem
1. Jó hír: Ha összegyűlik minimum 10 vásárló, akkor a ConCorde 7015 nettó 27.559 Ft-ért megrendelhető. 27559*1.27= 35000 Ft bruttó.
2. Jó hír: 10 vásárló felett megvehető a ConCorde Tab 10.1 is nettó 55000 Ft-ért. 55000*1,27= 69850 Ft
3. Jó hír: AZ ÁR TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁST!!!!!!!(Egyébként én nem dolgozok nekik, csak gondoltam megkérdezem, ha már a kínaiakkal is lehet egyezkedni...)
A vásárlási szándékot a sanzaa87@gmail.com címen jelezzétek! Az aláírásomban folyamatosan közlöm, hogy hol tartunk a tíz vásárlóból.
Remélem összejön az a tíz vásárló. -
Sanzaa
senior tag
válasz
Mandarinn
üzenetére
Ezt még én linkeltem neked

Egyébként meg ez is valami. A kínai forgalmazó is kb 3 dollárt engedett azt hiszem az árból.
Itt meg jóval többről van szó, mert a Concorde Kft-tól 40000 Ft-ért vásárolható meg.
Egyébként ezt válaszolták, amikor linkeltem az árgép oldalát:
,,Akkor vegyétek meg ott.
0 áfakörös sunyi boltokkal nem versenyzünk, csak kíváncsi lennék, hogy ők kitől veszik mert a nagyker ára ez!''De sok kicsi sokra megy...
ÉS MÉG NINCS VÉGLEGES ÁR(mert emailben értekezünk és részükről lassabban megy a válaszadás). Ez azt is jelenti, akár drágább is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Forrmell.enn
- LEGO klub
- Foxpost
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Lenovo TAB M11 tablet
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX