- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Amos17 #79269 üzenetére
Jó kérdés. Az átvitel mindíg olyan gyors, amilyen a benne részt veő alkotóelemek leglassabbikának átviteli képessége. Egyáltalán nem biztos, hogy a kártya lenne a szűk keresztmetszet. Viszont, meglepne, ha találnál adatot pl. a beépített kártyaolvasó buszsebességéről. A belső tárhely egy eMMC kártya. Abban biztos lehetsz, hogy a külső csatoló ettől lassabb lesz.
-
Somatom
veterán
válasz
this is life #79208 üzenetére
Aki ezért megbüntetne, annak kívánom, hogy ....
Frissítés előtt a tab figyelmeztethetné a felhasználóját a következményekre. -
Somatom
veterán
válasz
Kezdő vagyok #79169 üzenetére
A jó fénykép sztem az összes tabnál felejtős, de ebben az árkategóriában biztosan.
-
Somatom
veterán
-
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
racskobalazs #79129 üzenetére
Az érdekes lesz. Nem a toll a kunszt, hanem az érzékeléséhez szükséges plusz réteg a kijelzőben.
-
Somatom
veterán
válasz
kbyte1024 #79124 üzenetére
Tök mindegy, mert úgy sem formáz exFAT -ra. A Lenovo nem tette bele az exFAT, NTFS drivert a kernelbe. A telóm is Lenovo gyártmány, az sem kezeli natívan. OTG -n keresztül Paragon -nal le lehet kezeltetni vele az exFAT -ot és az NTFS -t, de úgy tudom, hogy az a behelyezett mikroSD -hez nem jó.
-
Somatom
veterán
válasz
nerozol #79114 üzenetére
Azt majd más megírja. DE! Nem véletlenül tiltják a gyártók. Én sem tartom egészséges dolognak, komoly hátrányai vannak. Gyakorlatilag belehegeszted a kártyát az eszközbe. A mikroSD médiatárolásra való. Egy tabbal nem szoktak nagy bitrátájú, 4K videókat rögzíteni. Mi mással töltesz meg 32GB belső tárhelyet, ha a médiát a külső kártyára teszed?
-
Somatom
veterán
Az MHL már nem divat. Tudomásom szerint az általad írtak közül csak a Lenovoban van USB-C, de az nem támogatja a képkimenetet. Teclast T10 egy lehetséges opció, de nem teljesen tölti ki a 16:9 -es képernyőt. Alternatíva a vezeték nélküli képernyőtükrözés Chromecast, vagy Miracast eszközzel. OkosTV -re talán megy külön hardver nélkül is a Miracast.
-
Somatom
veterán
válasz
Aksomatic #79102 üzenetére
Évek óta Androidot használok. Eleinte ARM boxokon, aztán vettem egy Vorke V1 -et. Gyárilag Wines, de van egy mikroSD és egy 2,5 -ös SATA bővítőhelye. Az előbbiről indítható egy Puppylinux, az utóbbiban pedig egy SSD -ről az Android (Remix). Így mindhárom rendszer indítható, de ha csak bekapcsolják, akkor alapértelmezetten az Android indul. Ezt kapta meg most az öreglány, csak másik SSD -vel. Így, ha veszek majd másik PC -t, akkor csak bedugom a saját Remixes SSD -met, és tádááám.
-
Somatom
veterán
Csakhogy ez alap Android feature, plusz egy "külsős" alkalmazás. Ebből is látszik, hogy mekkorát "fejlesztett" a Samsung. Az "olyan mint" pedig nézőponty kérdése. Szokták rám mondani, hogy úgy nézek ki, mint Rákóczi, vagy Vikidál. Sztem ők néztek ki úgy, mint én. Ha a kronológiai sorrendet vesszük alapul, akkor a Samsung forradalmi újítása előtt egy évvel már RemixOS -t használtam. Így, amikor kijött a DeX, akkor azt mondtam, hogy jééé, ez kinézetre olyan, mint a Remix, funkcióiban pedig annak talán egy nem nyilvános, alfa verziós kiadása.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79097 üzenetére
A 80 éves nagynénémnek adtam a PC -met, mert tele lett a hócipőm azzal, hogy "már megint nem megy a gúúúgli". Úgyhogy lecseréltem a Windowsát Androidra, de ahhoz a vasat is cserélnem kellett.
Jó, bevallom, a screenshot a demonstráció kedvéért készült, úgyhogy csak ráböktem a MyTV -n az első csatornára.
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #79086 üzenetére
Mármint eredetileg. Ha Linux fut rajta, akkor sztem Android is.
-
Somatom
veterán
válasz
MADcat #79067 üzenetére
Lehet, hogy van ilyen topik, de ennyire nem érdekel a dolog. Nem a biztonság szükségességéről való meggyőzés a lényeg, hanem az, hogy összefüggéseikben lássuk a dolgokat. Sztem a biztonsági szintnek arányban kell állnia a kockázattal. Fölösleges bankban széfet bérelni üveggyöngyöknek.
Az összefüggés pedig az, hogy rendszeres biztonsági frissítéseket általában a drágább termékek gyártói adnak ki. Ezt nyílván reklámozzák is, így érdekükben áll az igényt is megteremteni, tehát nyomatni a biztonsági kockázattal kapcsolatos infókat. Ez nagy bíznisz. Talán emlékszel rá, hogy nem is olyan régen vizsgálták néhány kütyü biztonsági frissítéseinek valós változásait. Kiderült, hogy gyakran semmit, vagy csak látszólagos dolgokat változtattak. Szóval, nem minden az, aminek látszik (vagy, láttatják). A biztonsági hibák, illetve azok javítása sem. -
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #79066 üzenetére
Nem. Azokban a boxokban RK3188 volt (illetve, később a 3188T jelű hátbaszúrás), vagyis Mali 400 MP4.
A Teclast T10 tipikus példa erre. Sztem tök fölösleges volt 10" -on ekkora felbontású kijelzőt meghajtatni egy 28nm -es SOC -kal.
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87 #79062 üzenetére
Ezzel a CPU -val nincs tapasztalatom, a GPU -val viszont van. A Rockchipes TV boxokban ugyanez a Mali400 volt. Gyárilag 1280x720 -as volt a felbontás, ami a kernelben volt definiálva. Custom kernellel ki lehetett hozni a fullHD felbontást, de olyan volt, mint ha ólomcipőt húztál volna a kütyüre. A filmekkel nem volt gond (na jó, volt, de más típusú), de a GUI minden képváltása csúnyán lelassult. Szóval, a Mali400 -ból kihozható a fullHD felbontás, de nincs benne sok köszönet.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #79057 üzenetére
Lenne egy áthidaló javaslatom. A továbbiakban csak olyan user pörögjön a témán, akit bizonyítottan azért ért kár, mert kihasználták a tabletén futó Android valamely biztonsági hibáját. Az érdekelne. Szívesen elolvasnám, hogy a bűnözők pontosan hogyan, milyen körülmények között törték fel a tabletét, mit nyúltak le és azzal milyen módon éltek vissza.
-
Somatom
veterán
válasz
f_sanyee #79055 üzenetére
Nyugtatgathatod magad azzal, hogy a biztonságilag frissített tableted biztonságos, és akkor soha nem nyúlhatják le semmidet. De, a valóság az, hogy attól vagy nagyobb biztonságban, hogy ha nem a tableteden tárolod a hidegfúzió technológiai dokumentációját, mert akkor senkinek sem éri meg a nyavajás tabletedet feltörni.
-
Somatom
veterán
válasz
Gigi01 #79051 üzenetére
Ahol melózok, a kamionokban Huawei T1 10 -ek a szolgálati tabok (Snapi 410). A Telenor MyTV símán megy ezen az 1/8 -as konfigon.
-
Somatom
veterán
válasz
kisspall #79040 üzenetére
Az ilyen Zs kategóriás gyártótól származó terméket mindíg nagy rizikó bevállalni. Ha jól tudom, akkor az MTK -nál 67xx -től van 64 bit, tehát a 65xx még 32 bites. A kijelző felbontása alacsony. Az az őskövület MP2 -es Mali 400 nem is bírna el többet. A3G frekvenciát írják, de a 4G -ről hallgatnak. Ezt a tabot a raktár hátuljában összesöpört maradékból rakták össze.
-
Somatom
veterán
válasz
XXArcAngelXX #79011 üzenetére
Én csak egy tanácsot tudok adni. Ha a helymeghatározás a fontos, akkor MTK -s telót, tabot ne vegyél! A telómnak elég gyors és pontos a GPS -e. Snapi 625 van benne. Ugyanez a SOC van a Lenovo Tab4 10 plus -ban, aminek van SIM -es verziója is.
-
Somatom
veterán
válasz
cidalain #78973 üzenetére
Bizony, nem egyszerű (már próbáltam). Root nélkül egy filteren lehet monitorozni (így működik az Autoinput). Csakhogy ez a floating felületeken és a billentyűzeten "vak". Root -tal a getevent parancs kimenetét lehetne használni. De, ez is több sebből vérzik. "Labor" körülmények között lehetne prezentálni egy ilyen logolást, de más készülékhez, vagy más billentyűzet alkalmazáshoz újra kéne definiálni a használandó beviteli csatornát (/dev/input/eventx), valamint az egyes érintésekhez tartozó objektumokat. Mindezt hexadecimális értékekből, mert a getevent kimenete ilyen. Ráadásul még konvertálni is kell, mert a getevent kimenete által adott koordináták és az OS felületén definiált koordináták eltérő pontokra mutatnak.
-
-
Somatom
veterán
válasz
f_sanyee #78954 üzenetére
Néztem egy videót, amiben prezentálnak egy ilyen támadást. Gyönyörű. Látható, hogy a hekkelt eszközön megjelenik az egér. Remek! Csakhogy, az induló állapotnál azt látjuk, hogy az eszközön már aktív és feloldott a kijelző. De, ez csak akkor van, ha épp használom az eszközt. Akkor feltűnne, hogy egy egérmutató ugrál előttem. Jó, lépjünk túl ezen! A szomszéd hogyan látja a telóm kijelzőjét a falon keresztül ahhoz, hogy tudja, hova kéne az egérrel bökni? Egyáltalán próbáltál már így egérvezérlést? Katasztrófa. Adatátvitel BT kapcsolattal több méterről, falon keresztül? Még akkor is rémálom, ha egyébként sikerül így jogosultságot szereznie a másoláshoz. De, ezen is lépjünk túl! Hogyan jut így a vásárláshoz szükséges jelszavakhoz és kártyaadatokhoz (pl. CVC kód)? Ezek nélkül akkor sem tudna vásárolni, ha a kezébe adnám a tabot. Itt tulképp arról van szó, hogy párosítási engedélyezés nélkül csatlakoznak az eszközhöz. De, ez még édes kevés a sikerhez. Az életben ez csak úgy történhetne meg, ha a szomszéd kölök nyakonvágási hatókörön belül lenne.
Lehet, hogy a gyártóknak problémás egy ilyen hiba kiküszöbölése, de user oldalról sokkal egyszerűbb a szitu. Az lehet, hogy az engedélykérést meg tudják kerülni, de a csatlakozási rendszerüzenetet nem (egy párosított eszköz csatlakozásakor is megjelenik a "BT ACL eszköz csatlakozva" üzenet az eszköz azonosítójával). Fogok egy automatizálót, definiálom a saját BT eszközeimet, eseményként megadom az ezeken kívüli BT ACL csatlakozást, műveletként pedig BT kikapcsolást. Ahogy idegen eszköz csatlakozik, az automatizáló kikapcsolja a bluetooth -t. Hatalmas rés befoltozva. -
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #78949 üzenetére
Használod, müxik, örülsz. Ennyi. Biztonsági frissítés? Midet félted ennyire? Minden rendszer feltörhető, a kérdés csak az, hogy megéri-e. Ha olyan adatokat tárolnál, amikért megérné a klienst támadni, akkor nem a T10 kategóriájában keresgélnél magadnak tabot. Egyéb esetben a szervert érdemes támadni, nem a klienst. Az NSA is a Google főkábelét lékelte meg adatokért, nem bíbelődött az egyes kliensekkel.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #78920 üzenetére
Meglepne, ha a T10 -re jönne 7 -nél újabb Android. A 6797 -ben kicsit erősebb a CPU és kisebb a csíkszélesség (28nm vs. 20nm).
Ismerem a kínai Wifiket. Azokhoz képest a T10 Wifije meglepően jó. Erős, stabil, gyors. A GPS viszont olyan MTK -s. Elég nehezen talál jelet. -
-
Somatom
veterán
válasz
cooi11 #78811 üzenetére
Világosan le van írva. Global ROM, azaz nemzetközi verziós, nem kínai belpiacos modell. Sok webshop úgy jóárasít, hogy az olcsóbb, kínai belpiacost forgalmazza. Azokból több dolog hiányzik, amire itthon igény lehet. Pl. Google szolgáltatások, B20 -as FDD LTE sáv, Magyar nyelv, stb.
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #78760 üzenetére
Ha amúgy is két kézzel kezeled, akkor mért nem fogod a két kezed közé? Én még a telómat is úgy fogom (a telefonáláson kívül). Nincs péklapát kezem, de két hüvelykujjal símán átérem a fekvőbe fordított, 10" -os kijelzőt. A billentyűzeten (Anysoft) is így, két ujjal pötyögök.
-
Somatom
veterán
válasz
Aksomatic #78751 üzenetére
Megpróbálom érzékeltetni. Anno sokat mókoltunk Androidos "TV -okosítókat". Akkor még a Rockchip volt az elterjedt. A 3066 -os 40nm -en készült. Nem is annyira a CPU volt a necces, hanem a GPU. Gyárilag 240MHz -en ketyegett a Mali 400. Kernelbuherával lehetett ösztökélni, de 270MHz fölött szó szerint leolvadt a panelról. Az RK3188 -asban ugyanaz a Mali 400 volt, viszont 28 nm -en. Gyárilag 480 MHz -en ketyegett. Minél kisebb a csíkszélesség, annál nagyobb frekvencia érhető el. A Teclast T10 -emben is 28nm -es a SOC, ami ma már erősen elavult. Melegszik is rendesen, ha meg van hajtva a GPU. A melegedés pedig egyrészt órajel korlátozással, azaz teljesítménycsökkenéssel jár (hővédelem), másrészt a meleg energiát (pontosabban energiapazarlást) jelent, ami egy tabletnél az akku rovására történik.
-
Somatom
veterán
válasz
Aksomatic #78749 üzenetére
Az MTK -nak mindíg is a modern gyártástechnológia hiánya volt a rákfenéje. A Samsung 7-10nm -nél tart, az M5, T5 párosban szereplő Kirin659 16nm -es, ezzel szemben az MTK csak 20nm -en tudja gyártani az X27 -et. A 16 és a 20 között nincs nagy diferencia, de azért ....
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #78728 üzenetére
Nem csak ez a bibi. ARM specifikus, hogy előre definiálva van a partíciók memóriahely szerinti kiosztása. Egy 16GB -os eszköz ROM -ja akkor sem fog bebootolni egy 32GB -os eszközön, ha egyébként a hardverösszetevők megegyeznek.
-
Somatom
veterán
válasz
floratm #78653 üzenetére
Nem feltétlenül. Párhuzamosan használok egy Huawei T1 10 -et (1280x800) és egy Teclast T10 -et (2560x1600). A T1 -en nem feltűnő a pixelhiány, viszont a Teclast grafikaigényes feladatoknál melegszik, mert nyög a GPU a felbontás kiszolgálásától. A melegedés pedig az áram hővé alakulása, ami pazarlás. Egy kicsit alacsonyabb felbontás (pl. 1920x1080) optimálisabb lenne. Vagy, vékonyabb csíkszélesség, mert ez a 28nm eléggé múltidéző. Ahogy a 3.x kernel is.
-
Somatom
veterán
válasz
zebede #78644 üzenetére
De, ő nem azt írta, hogy számára minden fontos dologban jobb, hanem azt, hogy mindenben. Nem mindegy! Nem játszunk, tehát a GPU különbség felejtős. Két óránál többet sosem üzemel akkuról, tehát a kapacitás különbség nem számít. Egyébként meg mindkettő használhatatlan szar, mert egyiken sincs HDMI kimenet. Lehet ilyen nekemmiafontos összehasonlításokat csinálni, csak ezek erősen szubjektívek. Az pl. hova sorolandó, hogy az egyiket rendelgetni kell, a másikat meg le lehet emelni a polcról? Ha a T10 -et forgalmaznák itthon, akkor eszembe nem jutott volna kínai rendeléssel b@szakodni.
-
Somatom
veterán
válasz
kbyte1024 #78593 üzenetére
Rájöttem a titokra. Nem a játékban voltam, hanem a tutorialban. Azért nem tudtam más opciót választani.
Felhúztam full grafikára, úgy sem laggolt. Fölösleges mást ajánlanom, mert ha alacsonyabb felbontású kijelzőt használsz, az kb. olyan, mint ha visszavennél a játékban a grafikai teljesítményből. -
Somatom
veterán
válasz
kbyte1024 #78588 üzenetére
Kipróbáltam. A tab bírná, de én csak pár percig. Először telepíttette velem a Google Játékokat. Aztán kitalálta, hogy csináljak profilt. Itt már kezdett felmenni a pumpa. A játéknak nem értem a kezelését és folyton hülyeségeket akar velem megvetetni. Olyankor csak a vásárlás opcióra reagál, vissza nem enged lépni. 10 perc alatt háromszor meghaltam és úgy felb@szott idegileg, hogy abba kellett hagynom, mielőtt hardveres kárt szenved a tab.
-
Somatom
veterán
válasz
kbyte1024 #78586 üzenetére
Olyat nem, ami ne lenne sokkal drágább. Viszont, ez a GPU létezik alacsonyabb (1080) felbontással társítva. Ha nem fizetős, vagy külön beregisztrálós a játék, akkor küldj egy linket és kipróbálom. Bár, nem vagyok gamer. Meló közben várakozós óráimra telepítettem a Carmageddont. Vitte szépen, csak éreztem, hogy rendesen melegszik, amit azelőtt nem tapasztaltam. Más is említett melegedést itt a topikban.
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78569 üzenetére
Egyébként sem szerencsés dolog állandóan bekapcsolva tartani. Meg, nem is elegáns módszer. Nem tudod szenzoreseményhez kapcsolni? Közelségérzékelőre, vagy a tablet kamerája által detektált mozgásra kapcsoltatni a kijelzőt? Én EZT használom a kamionban. Sorbanállásnál ráfókuszálom az előttem álló kamionra. Ha megmozdul, akkor a detektor broadcast üzenetet küld az automatizálónak, ami erre ébreszt engem. A Te esetedben akkor kapcsolna be a kijelző, ha megjelensz a figyelt mozgástérben.
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78563 üzenetére
Ezért használok automatizálót. Abban külön lehet definiálni, hogy hogyan viselkedjen töltés és akku üzemmódban, illetve akár az akkutöltöttség % -os értékétől függően is változhat a kijelző timeout ideje.
A Play -ről nem tudom, hogy mit tudsz hozzá telepíteni, de bármi is legyen az, igyekezz, mert nem sokáig fog működni!
-
Somatom
veterán
válasz
tobias40 #78556 üzenetére
Gondolom, akkor töltőn van. Első körben nézd meg, hogy a fejlesztői beállításokban van-e olyan opció, hogy "Nem kapcsolódik ki" (vagy, valami hasonló)! Ez lenne a legegyszerűbb, de régi rendszer, nem biztos, hogy van benne ilyen. Ha nincs, akkor majd mással próbálkozunk.
-
Somatom
veterán
válasz
whited #78549 üzenetére
Vagy én nézek be valamit, vagy az összefoglaló nem teljesen kerek. Azt már korábban észrevettem, hogy a Lenovo Tab 4 10 plus -ból van 4/64 -es is.
Ez az A3 10 is érdekes. Az összefoglaló szerint 1/16, de én a neten egy régebbi és egy újabb verziót is találtam belőle. A régebbi 2GB -os, az újabbat meg 2018 májusinak írják és 3GB RAM van benne. Nem mindegy, hogy Te melyikre gondoltál.
-
Somatom
veterán
Nem. Az szerver oldalon oldódik fel, tehát kell hozzá az eredeti bejelentkezés, majd fiók eltávolítás. Ha jól emlékszem, akkor van vmi olyan opció, hogy direkt rossz kódot adsz meg, letilt, majd 24 óra után lehet vmi új kódot intézni. De, ezt csak olvastam, úgyhogy a részletek homályosak. Minden más lehetőség taglalását tiltja a fórumszabályzat.
-
Somatom
veterán
Ezt a tesztet nézted már?
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
Shkiz0 #78531 üzenetére
Nem az a kérdés, hogy recovery -ből lehet-e. Aroma File Manager. A kérdés az, hogy van-e hozzá TWRP recovery?
-
Somatom
veterán
T10 -hez használ vki autós töltőt? Kb. a negyediket nyírta ki. Uncsi. A legutóbbi egy Hama, nem is a legolcsóbb kategóriából. Ezt visszaviszem a MM -ba. Előtte 4 aljzatos volt, 8A leadással (papíron). Olyanból kettő lett oda.
-
Somatom
veterán
válasz
Trk.Adam87 #78475 üzenetére
Én is így tudom, de sztem ennek a mindennapi használatban nincs túl nagy jelentősége.
-
Somatom
veterán
válasz
Trk.Adam87 #78439 üzenetére
Ha jól látom, akkor Allwinner A33. 40nm -es SOC, 350MHz -en ketyegő Mali400MP2 -vel. Ez ma kb. az ultragáz kategória. Viszont, télire kézmelegítőnek hasznos lehet.
-
Somatom
veterán
válasz
varmi2 #78388 üzenetére
A custom firmware akkor szokott kelleni, amikor valaki úgy jóárasít, hogy kínai belpiacos tabot vesz.
Nálam eddig jól teljesít a Teclast T10 és nem kellett hozzá custom firmware. Viszont, csak 3.x kernel van alatta, "csak" 7 -es Android és biztos vagyok benne, hogy nem is lesz rá újabb. Engem ez egyáltalán nem zavar. Talán a szoftverekben (pl. böngészők) az ujjnyomatos belépés lehetősége az egyetlen feature, ami jó lenne a 8 -as Androidból. -
Somatom
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple MacBook
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged