- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Mandarinn #11654 üzenetére
A Spemall is ajándékként postázza, mint a pandawill? Tehát meg lehet úszni a vámot?
Az Elf II még az én fantáziámat is megbirizgálta.Az Aurora viszont már drága kicsit IPS ide vagy oda. Akkor már egy használt Galaxy Tab vagy egy ConCorde...
A kétmagos Amilogic processzorról ami ezekben van, mit érdemes tudni? Mennyire támogatják a programok? -
Sanzaa
senior tag
Oh, alig 8000 Ft, egy Lenovo Thinkpad cerka. Az már egy fél tablet ára:-) Vagy egy Akash tableté
-
Sanzaa
senior tag
válasz
DJGABI #11669 üzenetére
Én a Defymhez rendeltem szettbe egy szilikonos tokot, fóliát és egy hasonló cerkát. De az nem félgömb volt hanem átlósan csapott végű. És műanyag végű. Egy kalap sz@r:-) Éppen működik, de nem igazán használható. Thinkpades vagy Flyerös cerkát érdemesebb lenne rendelni. Bár nem tudom mennyi lehet.
-
Sanzaa
senior tag
A Lenovo Thinkpad mellé is adnak ceruzát. Sőt, mintha a Htc Flyerhöz is adnának. Vagy tévedek?
-
Sanzaa
senior tag
válasz
bubimaci #11556 üzenetére
ööö csak zárójelben: A ConCorde 7.1 nem épp a legkorszerűbb modell a 700 Mhz-es processzorával, 256 MB RAM-jával és a rezisztív kijelzőjével. Mit is várunk egy ilyen összehasonlítástól pontosan? Nem a ConCorde Tab 7015 vs WAYTEq xTAB 70i összehasonlításra lennél kíváncsi?
-
Sanzaa
senior tag
válasz
gipsztigris #11520 üzenetére
Helyes, helyes. Igény van rá.
Több értelme van ekkora kijelzős cuccba rakni GPS-t, mint a tíz collosokba. Bár a Google Sky Map jól mutatna azokon is. -
Sanzaa
senior tag
válasz
Kicso74 #11510 üzenetére
Nem egészen értem a dolgot, de szerintem egy Launcher program letöltésével orvosolhatod a problémát. Esetleg kevésbé érzékeny a giroszkóp... Szerintem regisztrálj a ConCorde honlapján a fórumba és ott tedd fel a kérdésed. Itt a fórumon Axisbold és Mandarinn felhasználóknak van ilyen tabletje. CNS név alatt pedig a ConCorde Elektronik Kft. értékesítőjét vagy fejlesztőjét találod. Nekik is írhatsz privátot. De jobb a nyilvános fórum...
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #11457 üzenetére
Jaja emlékszem, de hátha beszerelnek mögé valami buborékos fóliát
Aztán majd csendben pukkangat aktív játék közben
Persze csak vicc, de egy próbát megérne, hátha tudnának vele valamit kezdeni. Vagy jelzik a gyártónak és az újabb modellek már nem ilyenek lesznek... -
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #11346 üzenetére
Rágulizva tényleg magas kicsit.
De most már értem, hogy mihez árulnak 10 collos billentyűzet tokot -
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #11331 üzenetére
A T-Mobilnál van ilyen net, de csak aranykártyásoknak
-
Sanzaa
senior tag
Új videó:
http://dl.dropbox.com/u/28643395/concorde97ipskijelzo.avi(ja, a 9.7 ips topicba akartam)
-
Sanzaa
senior tag
válasz
gipsztigris #11262 üzenetére
A Tab 10.1-ről is összehozhatnátok valami videót. Az engem jobban érdekelne.
-
Sanzaa
senior tag
vimicro vc088 illetve Infortm X220 processzorokról mit kell tudni?
-
Sanzaa
senior tag
128 kbps nettel már lehet Youtube-on filmet nézni tableten?
-
-
Sanzaa
senior tag
Na látod, az most eszembe sem jutott. Pedig már néhány oldal óta szinte ugyanazokat a tableteket ajánlgatjuk és ez is köztük van. Korrekt cucc, de meg is kérik az árát. Nekem csak az egyedi csatlakozó nem tetszik benne, emiatt alapból nem tudsz rádugdosni mindenféle földi jót. Nem tudom, hogy a Vodafone árulja-e már hozzá az átalakító kábelét. Mert nem rossz dolog a tévére kötve filmezni vagy usb billentyűzeten gépelni...
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
De. Nagyon harmatos. Ugyanaz, mint egy Blade. Sok minden szól ellene. Pl a rezisztív érintő, nincs hdmi, gyenge proci.
Mellette szól a könnyű méret, hosszú üzemidő, GSM, GPS, olcsó ár.A WinMo-s PDA-dhoz képest viszont sokkal jobb. De a többi tablethez képest nem. Egyébként nem ajánlom, csak mint lehetőség.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
GLevi91 #11100 üzenetére
Az olcsóbb hét collosok hátránya az aránylag kicsi felbontás. Emiatt előfordul, hogy böngészésnél nagyítani kell(800*480)
De ugye azok tényleg hordozhatóak, mert kabátzsebben is elférnek.
A 10 coll körülieknél már nem kell nagyítgatni a böngészésnél, élvezetesebb rajta a filmezés és gyakran teljes méretű USB portokkal is felszerelik őket, így nem kell átalakító kábeleket lifegtetni rajtuk.
A képarány is fontos tényező. Több alkalmazás támogatja a 16:10 (9?) képarányt, de tán pdfet nézegetni jobb a 4:3-as képarány.
Ajánlom az aláírásom tanulmányozásátEgyébként én tíz collos párti vagyok. Majd legfeljebb kabátból eggyel nagyobb méretűt veszek
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #11086 üzenetére
Amúgy én is arra a netcsomagra pályázok, csak még nem vagyok aranykártyás
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #11088 üzenetére
A ConCorde Tab 10.1 beépített 3G modemmel rendelkezik. Tehát csak beledugod a SIM kártyát, oszkész'. Azt hiszem telefonálni is lehet róla.
69049 Ft-ért megvásárolhatod, ha összegyűlünk 10-en. Mert akkor kedvezményt ad a ConCorde Elektronikai Kft.
[link]
Itt egy rövid leírás róla. -
Sanzaa
senior tag
Figyelem, 800Ft-tal olcsóbban megvehetitek, ha személyesen veszitek át a tabletet. A ConCorde Tab 7015 így 34199Ft, a Tab 10.1 3G 69049 Ft-ba kerül, ha legalább tíz vásárló összegyűlve vásárol. Na, mit szóltok? Ügyes vagyok?
-
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Thunderzolee #11041 üzenetére
Szia Zoli!
Ha esetleg érdekel, akkor vásárolhatsz ConCorde 7015-ös tabletet 35000Ft-ért is. Csak tíz embert kell összegyűjtenem és megkapjuk kedvezményes áron 1 év garival és ingyenes házhozszállítással. Nyugodtan rákereshetsz, mert ennél olcsóbban egyik forgalmazó sem árulja. A tableten a legfrisseb Android van, ICS. Szerintem korrekt cucc.
[link] Itt egy teszt róla.
Ha érdekel, akkor légyszi küldd el a nekem a neved, telszámod PÜ-ben, mert én toborzom az embereket. -
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #11012 üzenetére
+ 20ezerért tényleg jobb választásnak tűnik egy használt Galaxy Tab 10.1. De ne felejtsük el, hogy a ConCorde Tab 10.1 hivatalosan MA került forgalomba. A kezdőár legtöbbször magasabb, mint a termék valódi értéke. Ennek ellenére nekem bejövős a cucc, főleg a beépített 3G modem miatt. Meg azért nem egy csúnya darab
-
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #11006 üzenetére
Nekem fontos a garancia és a funkcionalitás. Sosem gondolkoztam az Apple és a Samsung gépeiben a túlárazottság és az egyedi csatlakozók miatt. A gari biztonságérzetet ad, az meg, hogy rádughatok mindenféle e-Penist, örömet okoz
Ezt egy használt iPadnél biztos nem kapom meg... -
Sanzaa
senior tag
válasz
Nara19 #11002 üzenetére
A Samsung az Apple-lel akar versenyezni vagy el akar adni egy halom gépet? Valószínűleg mindkettő. De a WayteQ selejtes iPad kijelzős gépeinek megjelenése miatt, amelyek már így is hónapokat csúsztak, nem kell túlzottan sietniük. A WayteQ egy tablettel jött ki nagy nehezen, amíg a Concorde rövid időn belül 3-mal fog. Ha már most jobb a 9.7 IPS, mint az Xad100, akkor később is az lesz.
A ,,Concorde Vásárlói Club' pedig az én kezdeményezésem, nem a ConCorde Kft.-é. -
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #10994 üzenetére
Na ácsi. Akkor mégegyszer részletesebben. Tehát az elején az egyik fejlesztővel alkudoztam, akinek köszönhetjük a friss romokat és egyéb mókolásokat. Értelemszerűen jobban a szívére veszi, mivel ő robotol érte. Ő irányított el később az értékésítő kollégához, akivel sikerült kiegyeznünk ezekben a feltételekben. Bocs, hogy így jött le nektek, de ez nem a ConCorde hozzáállása volt, hanem a fejlesztőé. De ettől még ő is egy remek pali, mivel neki köszönhetők azok a pluszok, amelyek a konkurenciánál nem találhatóak meg.
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Celtis #10990 üzenetére
Ha elkészül az ICS. Most csak azt fejlesztik. Attól, hogy egyszer azt írták valakinek, hogy ráérnek..., attól nem hagyták abba a fejlesztgetést. Azért írták, mert nem érzik fenyegetésnek a WayteQ tabletjét. Ma bevitt egy srác hozzájuk egy WayteQ Xtab100S-t és összevetették a még nem teljes 9.7 IPS-sel, de még így is ,,smooth''-abb volt a cucc és minőségibb érzést nyújtott a fém hátlapjával és a vékonyságával. A Tab 10.1-re leghamarabb talán májusra várható az ICS. De arra is lesz.
-
Sanzaa
senior tag
Concorde Tab 7015 nettó 27.559 Ft/ Concorde 10.1-es tab nettó 55000Ft.
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Mandarinn #10976 üzenetére
Nos, remek híreim vannak, remek ajánlattal. Bár úgy tűnt, hogy még 35ezerre sem sikerül lealkudni, de sikerült.SŐŐŐT. Olyan árajánlatot adok nektek, amivel nem versenyez egyelőre egyik forgalmazó sem
1. Jó hír: Ha összegyűlik minimum 10 vásárló, akkor a ConCorde 7015 nettó 27.559 Ft-ért megrendelhető. 27559*1.27= 35000 Ft bruttó.
2. Jó hír: 10 vásárló felett megvehető a ConCorde Tab 10.1 is nettó 55000 Ft-ért. 55000*1,27= 69850 Ft
3. Jó hír: AZ ÁR TARTALMAZZA A SZÁLLÍTÁST!!!!!!!(Egyébként én nem dolgozok nekik, csak gondoltam megkérdezem, ha már a kínaiakkal is lehet egyezkedni...)
A vásárlási szándékot a sanzaa87@gmail.com címen jelezzétek! Az aláírásomban folyamatosan közlöm, hogy hol tartunk a tíz vásárlóból.
Remélem összejön az a tíz vásárló. -
Sanzaa
senior tag
válasz
Mandarinn #10976 üzenetére
Ezt még én linkeltem neked
Egyébként meg ez is valami. A kínai forgalmazó is kb 3 dollárt engedett azt hiszem az árból.
Itt meg jóval többről van szó, mert a Concorde Kft-tól 40000 Ft-ért vásárolható meg.
Egyébként ezt válaszolták, amikor linkeltem az árgép oldalát:
,,Akkor vegyétek meg ott.
0 áfakörös sunyi boltokkal nem versenyzünk, csak kíváncsi lennék, hogy ők kitől veszik mert a nagyker ára ez!''De sok kicsi sokra megy...
ÉS MÉG NINCS VÉGLEGES ÁR(mert emailben értekezünk és részükről lassabban megy a válaszadás). Ez azt is jelenti, akár drágább is lehet... -
Sanzaa
senior tag
Na tabletgeekek, figyelem!
Épp alkudozok a Concorde Kft.-vel a Concorde 7015 árával kapcsolatban.
A kínai forgalmazó mintájára és a javaslatomra belementek, hogy ha toborzok 7015 vásárlókat, akkor tíz darab felett kedvezményt adnak. Ha a kínai céggel lehet egyezkedni, akkor lehet a magyarral is
Eddig 35000Ft-nál járunk az alkuban. A szándékotokat nálam jelezzétek, akár PÜ-ben vagy a sanzaa87@gmail.com címen. -
Sanzaa
senior tag
válasz
krisztian922 #10971 üzenetére
Concorde Tab 10.1, Toshiba Folio 100 vagy valami kínai cucc
De a Toshiba Folio 100 csak főzött rommal érdemes használni.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
krisztian922 #10971 üzenetére
Én is most kaptam infót erről
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Szabónagymer #10967 üzenetére
Esetleg ha nagy buherátor vagy, vehetsz egy HTC HD2-t is. AZ hardveresen sokkal jobb, mint a ZTE Skate, csak gyárilag Windows Mobile 6.5 van rajta. De megveheted 40 e körül portolt Androiddal vagy akár Windows Phone 7-tel is.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
tvamos #10921 üzenetére
Gondolom jól jön a Mali 400 a játékokon kívűl a HD filmeknél is. Hát RAM-ban tényleg nem szálltak el, de 512 MB-tal már bőven használható. (Képzeld mit érez egy Milestone tulaj
Én is fizikai gomb párti vagyok, többek közt ezért is húzok a Tab 10.1 irányába. Őszintén szólva fogalmam sincs mi az UART, de kis guglizás után annyit írhatok, hogy a Concorde 7030-on egy Honeycombos főzött ROM-ban (vki javítson, ha tévedek) megoldották többek közt a DVB-T vevő kezelést, az RJ45 csatlakozást és az UART GPS-t.
Hasonló mókolások biztos várhatóak lesznek az új tabletekre is. -
Sanzaa
senior tag
válasz
krisztian922 #10917 üzenetére
http://kepfeltoltes.hu/120217/97ipsvs100s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Sanzaa
senior tag
Facebook/WAYTEQ
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a
várt xTAB-100s Tablet PC a mai napon
megérkezett. Köszönjük vásárlóink eddigi
türelmét. Reméljük a hosszabb várakozási
időt kárpótolja a az xTAB-100s által nyújtott
kiváló minőség és megbízhatóság. A
készüléket keressék partnereinknél. -
Sanzaa
senior tag
válasz
gipsztigris #10850 üzenetére
Lenin úton lakok. De hogy jön ez az Aurorához?:-)
-
Sanzaa
senior tag
válasz
gipsztigris #10839 üzenetére
Nem én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Cyberpunk 2077
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Xbox Ultimate előfizetések
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest