- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15833 üzenetére
Már lassan Concorde fan leszek, de ha van időd szerintem várd meg a 70w-t, mégis csak egy Ramos gép...
-
Shoo
senior tag
válasz
dgergely1987 #15830 üzenetére
Nem úgy van, itt egy komplett rendszert telepítesz az aktuális androiddal, nem csak "op.rendszer" hanem komplett hardveres beállítások vannak benne.
"mondták/mondtátok hogy a Wayteq picivel jobb márka"
Ilyet szerintem senki sem írt, legalábbis nem ittNahh én is így emlékszem
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #15821 üzenetére
Áhh...9/5-be dolgozom, holnap megyek haza és szerdán megyek be...csak akkor fogom, megfogdosni. Megcsinálják, de ha felhívnám őket akkor el is mondanák, hogy hogy csináljam meg, de azt az 5 percet ki fogom ott is bírni, addig nyomogatom a jószágot, csak kár, hogy még 3 hetet kell várni rá...
-
Shoo
senior tag
éljen, éljen...ujra kell romozni a gépem...
-
Shoo
senior tag
Terjednek a pletykák, terjesztem tovább:
Processzor RK3066, Cortex-A9 Dual Core processzor 1.6 GHz GPU: Mali 400-MP4 ( OpenGL ES2.0/1.1, OpenVG1.1)
RAM DDR3 1066 MHz - 1GB , NAND: 16 GB
Display IPS Screen, 9.7" 1024x768 pix, 10 ujjas multitouch, Goodix
Duál Kamera: Front 2.0MP, Back 2.0 MP (1600 x 1200 pix)
G-Sensor, Magnetic sensor, giroscope, Light sensor
WIFI 802.11 b/g/n
Bluetooth
HDMI Out
akku li-ion 7200 mAhEgyik hsz-ben ezt említik specifikációnak !!!!NEM HIVATALOSAN!!!!! az ips+-ra. Ez pedig azt jelentené, hogy ha kapok hivatalosan egy erős célzást rá, akkor le lesz mondva a Cube....
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #15642 üzenetére
Neeeeee....De király....Ha ezt tudom, jobbat csinálok
Egyből ad valamiféle plusz jóérzést még a gép mellé. Este egyből el is kezdtem gondolkodni ezen a plusz-minusz-gyökkettő concorde-on (talán egyszerűbben The new ConCorde) kicsit még utána olvasok és lehet azt választom, de hasonló árban lesz a Cube-al és csak kicsit marad el akkor lehet azt választom. És kapnak/kaptok egy rendesebb tesztet.
Allwinner:
feltettem, mert a chainfire valamiért nem megy. Ha jól emlékszem az i9100-at választottam ki, majd (talán ezt nem kellett volna) nem simán ujraindítottam, hanem ott a szoftverben van valami reset opció és azóta csak az android töltéséig jut el. Hát ezért csak nem bukik a gari...Nem lehet náluk tesztelővé válni?
Összerántom már azt a rövidke tesztet is a gépről, csak reggel6-tól este 6ig meló van ebben a dög melegben is és mire beérek a szállásra semmi erőm nincs hozzá...
-
Shoo
senior tag
De jó...most látom, hogy a facebookon megosztották a videóm a Concorde-osok
Remélem nem garibukó elb@szást produkáltam....
-
Shoo
senior tag
Hmmmm....van egy "kis" gondom...Ismét próbálkoztam az Allwinner móddal és talán sikerült is beállítani, nyomtam egy restartot és azóta az android betöltési képénél nem jut tovább...reset gomb se megy... mit lehet tenni?
-
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15597 üzenetére
Vagy vágódeszkának
Hát...kurv@ meleg van és rengeteget voltam napon...
-
Shoo
senior tag
Ezek az Allwinneres 1 magos procik a mali-400-al kiegészítve meglepően erősek...
Én azt nem értem, ami itt a napokban előjött, hogy miért gondolják az emberek azt, hogy a tabletek miért lennének kivételek abban, hogy a potenciált meg kell fizetni. Egy 30ezres gép sose tud igazán erős játékokat futtatni, ahogy egy 80ezres laptop se tud a legujabb játékokkal megbírkózni...
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #15549 üzenetére
Ez az. Lehet benne billel írni és kézzel is, de tudtommal felismerést nem tud. Ki lehet tenni widgetként, ráadásul több méretben
A kézírás felismerésére talán a legjobb a Penreader, csak be kell állítani, tanulni kell tőleTanítani nem próbáltam, lehet azt is tud
Jahh és tud magyarul!!!
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
Nekem ez a nap legjobb híre....
-
Shoo
senior tag
Nahh ma volt egy élesebb bevetése a gépnek terepen...Nem én vezettem és jegyzetelni kellett majdnem folyamatosan. Tökéletes volt!!! És elkezdtem gondolkodni, hogy kell-e nekem 10"-os egyáltalán, ugyanis a kolléga aki vezetett jobban nyomta a gázt és pattogtam az ülésbe rendesen, és eszembe jutott, hogy milyen jó, hogy át tudom fogni a kezembe és az nem pattog....szerintem 10"al nem menne....
-
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15394 üzenetére
Hááááát....nem is tudom...a szöveg alapján én nem tenném...
Hirdetés -
Shoo
senior tag
Nahhh nem leszólni, normális körülmények között nem meglepő... Nekem is volt annyim rá, de nem nagyzolni akarok vele, hanem egy erős használható gépet venni. Ő is ezt szeretné, nem kell 120ezrest ajánlani, csak nem ért hozzá így segítséget kért. Nem mint az a jóképességű, aki megvettem a Prime-ot és most hirdeti, mert nem is olyan kell neki.
-
Shoo
senior tag
válasz
nightmare13 #15381 üzenetére
Lehet olvassák a fórumot és látják, hogy nagy az igény rá
HA jól csinálják majd akkor jó lesz, de ha csak sima forgalmazás lesz akkor nem biztos.
-
Shoo
senior tag
válasz
CoolBoy323 #15339 üzenetére
Attól függ... amit itt szoktunk (talán már mondhatom így) ajánlani best-buy-ként azok kínai tabletek. Amit nagyon várunk az a Cube U30GT, én és még pár fórumtárs rendeltünk belőle, hó végén küldik elvileg és kb. 2 hét még utána míg megkapjuk...
-
Shoo
senior tag
válasz
kisgyerek85 #15330 üzenetére
Keresd fel Sanzaa-t...lehet olcsóbban tudja, mint ahol vennéd
-
Shoo
senior tag
válasz
kisgyerek85 #15324 üzenetére
Hali!
Itt meg tudod nézni, hogy támogatja-e. Ha érdekel, nézd meg a reggel készített videóm a gépről, abból kb. kiderül, hogy muzsikál....
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
Feladoooooooooommmm......Az egy dolog, hogy nem tudok beszélni, de még a macskánk is most kezdett el kommandózni a szobába
-
Shoo
senior tag
Nahh nem lesz kész ma a teszt. Nem akarok beszélni és a lehető legkevesebb hangot akarom a háttérben, de a párom mindent megtesz azért hogy ez ne sikerüljön....
-
Shoo
senior tag
oké...elakadtam. Hogy kell cikket írni?
Csak írom és aki ellenőrzi majd oldalakra tördeli? Vagy miket kell vele csinálni?
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15197 üzenetére
Nahh akkor belekezdek...
A gyorsasága jó, nem akadozik, kb 4 óra folyamatos használatot bír az akku, nem tudom, hogy jobb-e a ghoo-nál vagy a többinél, mivel ez az első tabletem, a kijelző felbontása nem a legjobb, de pár nap után teljesen hozzászoktam, így már nem zavar, érzékeny a felület, az eredeti fólia van még rajta és bármilyen lassan húztam az ujjam szépen követte. Ma vettem ezt a tollat, először a Blade-el próbáltam ki és arra eléggé rá kell nyomni, de a 7015 sokkal érzékenyebben kezeli.
-
Shoo
senior tag
válasz
illes.bence #15195 üzenetére
Nahh úgy látom mégis kell írnom egy tesztet a 7015-ről, lehet még ma el is kezdem... Szerintem egy korrekt gép, bőven többet tud, mint amit vártam, ha leírod, hogy mi érdekel róla akkor összefoglalom gyorsan.
-
Shoo
senior tag
nyugi én se akartam megvenni...főleg nem 1,5x-es áron
-
Shoo
senior tag
panda azt írta a fórumon, hogy jövő héten megérkezik hozzájuk
Nini mit találtam: Nem reklámnak szánom
-
Shoo
senior tag
válasz
Adamis #15087 üzenetére
Nahh én is utána olvasok már ezeknek a dolgoknak, mert lassan 1 éves lesz a blade és szerintem ideje lecserélni az eredeti romot valami jobbra...
Crytek:
Talán a legjobb hasonlat a Vista és 7-es esete. A kettő majdnem teljesen egyforma, de a 7-es mégis jobban muzsikál, kevesebbet fogyaszt, gyorsabb. A multkor volt egy pár soros eszmefuttatásunk vamzival, hogy hogy smint van a software-firmware az andriodnál. Akkor derült ki számomra is, hogy rosszul gondoltam és az andriodba van beleépítve minden olyan vezérlőprogram, ami a hardverekhez kell. Az meg sose baj, ha gyorsabb lesz a gép, mert jobb a kommunikáció... -
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #15035 üzenetére
Figyeld meg, amilyen az én mákom, jövő hétre lemegy 200ra a dollár én meg 240 fölött vettem....
Elárulok egy titkot....De csak csendbe...offba is teszem a fórumon rábeszélték a pandawillt, hogy minden megrendelés mellé rakjanak egy kijelzővédő fóliát "fájdalomdíjként", én meg már írtam, hogy ha tovább késik adjon hozzá a gyártó egy bőrtokot
Nem tablet, de van ám felbontás...
-
Shoo
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #14988 üzenetére
Ha nem hiszed Én se hittem, de kipróbáltam és megy
-
Shoo
senior tag
válasz
mArZsi #14983 üzenetére
a gép számára le van tiltva a marketben a legtöbb gameloftos játék (pl asphalt 6, dungeon hunter 3).
A gép alapból rootolt, superSU van fent, ami megy is. Chainfire-t a kellő módon beállítottam (use plugin, hide ch3d id, fix market) és mégse jelennek meg marketben a játékok. Elvileg asphalt 5 se támogatott, de annak megvolt a telepítője, feltettem és rezzenésmentesen megy.
Ha átírom a built.prop-ot akkor ér valami kár? Észrevehető-e, veszik-e a gari...
Épp egy notepadot teszteltem a gépen, amiben alapból kézírás van és párom kivette a kezemből és elkezdett rajzolni benne kézzel. Nagyon szépen lehet benne rajzolni, kiváncsi leszek mire képes egy rendes rajzprogrammal
Találtam egy ultra low-cost ceruzát, ami tökéletesen működik a kapacitív érintőfelülettel. Íme
-
Shoo
senior tag
Hát úgy hogy a concorde-ba is hiába van mali400 a gameloftos játékok le vannak tiltva és még jópár játék nem kompatibilis. Ráadásul a chainfire-el se jutok semmire, mert itt prohardveren az android programok topikban rá se böfögnek a kérdésre.
Egyébként szerintem azért, mert így érzékeli a play a gépet: Unknown M711
Ezen nem lehet változtatni?
Igen h-kat adnak most, nem értem a panda miért nem kap gépet...
Sima Singapúr postával, ahogy vamzi is -
Shoo
senior tag
Jelenleg csak standby testet találtam....ott 3 óra alatt merült 1%-ot, szerintem olyan 6-8 órát bírhat terheléssel.
Reméljük nem lesznek a programok korlátozva a marketben. Én is láttam ezt a 3 külömböző verziós témázgatást, talán azt hiszem a t az volt a teszt és a w jött utána, most meg a h van gyártósoron
pandor:
én is a pandawill-re gondoltam csak elfelejtettem linkelni -
Shoo
senior tag
Grrr...elhalasztották a Cube postázását Júli 1re....asszem jól tettem, hogy vettem egy gépet addig amig várok
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #14927 üzenetére
Most megyek az Android progis fórumban hátha ott...szerintem az ingyenes CF-el nem tudod fixelni a market settings-et (jó ez...félig angol, félig magyar...
) Ha így van akkor szólj, mert nem vettem meg
Nálad se látja alapból a játékokat? Mondjuk Asphalt 6, Dungeon Hunter 3?
-
Shoo
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #14921 üzenetére
Ez tényleg jó ár, és dokkolóval is jó az ára...érdekes, hogy a TF201, drágább...
(#14923) szabi__memo:
Hát annyiért már ingyen lenne
-
Shoo
senior tag
Ugye jól látom, hogy nincs ip-címe a tableteknek?
-
Shoo
senior tag
A supersu-t és a superuser-t is sikerült működésre bírni, de a chainfire nem megy valamiért.
Amit csináltam vele: felettem a cf3d drivert, feltettem a plug-in-eket, be a default opengl settings-be ott a use plugin, kiválasztottam az nvidia plugint, majd hide cf3d id, ki a menübe, ott fix market settings, aztán mentem marketbe és kerestem tegrás játékot és nem találja....
Egyébként asphalt 5-öt feltettem gépről és simán elindult, és jól is fut rajta.
-
Shoo
senior tag
Valami nem kerek itt a Chainfire-el....Azt írták, hogy a 7015 ICS-el alapból rootolva van, csak a superuser programot kell letölteni és, ha olyan programot futtatok amihez root kell, annál megjelenik egy ablak, hogy engedélyezzem. Fent van a superuser és a chainfire is, méghozzá a pro a plug-in-ekkel. Elindítom a chainfire-t és semmit se kér, betöltöm a tegra plug-in-t, elrejtem a cf3d id-t, majd fixálom a market beállításokat és nem történik semmi.... Tud valaki segíteni?
-
Shoo
senior tag
válasz
DAVESSJ8 #14894 üzenetére
Hát azért nagyon is olcsó ez a gép. Vamzi vett egy smartq t20-at és az több mint 100 dollárral többe kerül és kb egy szinten vannak. Azt se szabad elfelejteni, hogy bár nem fémborítás van a hátlap alatt hanem, egy "bukókeret"(így nevezik a tesztben), ami az aksikat a helyén tartja és védi az elektronikát valamelyest. Mellesleg a magyarországi hasonló tabletek 100-120ezer forintok. Tegnap este postával együtt 53ezret vett le a számlámról.
Ajánlásképp csak annyit tudok mondani, hogy filmnézésre, netezésre bőven elég ez a Concorde 7015, ami nekem is van, bár csak 7"-os, de ilyen tulajdonságú 10"-os olcsóbb lesz, mint 220 dolcsi. Tegnap este utána olvastam, hogy is van rootolva a készülékem, ma megcsinálom, amit írtak és utána szerintem az erősebb gameloft-os játékokat is engedélyezi majd, szóval valószínű játékra is jó lesz. Az eddigi legerősebb játék, ami fent van és szépen fut az a Trial Xtreme 2.
-
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #14878 üzenetére
Elvileg 20tól lesz szállítás...nem biztos és azt mondták nekem, hogy minél előbb rendelem annál valószínübb, hogy el is postázzák 20-án, mert folyamatosan rendelik a gépet ahogy náluk rendelik, de lehet lecsúszok róla.
Most épp a fogam szívom mert a visszakért pénzem a paypal egyből visszautalta a bankszámlámra és most nincs meg a rászánt pénz.
Egyébként a google fordító egész jól fordít már.
Azért enyhe angol tudás ajánlott.
Szerk:
Megjött a pénzem!!!!
-
Shoo
senior tag
-
-
Shoo
senior tag
válasz
Zirowe #14751 üzenetére
Erőgép kell hozzá
Ahogy PS3 emulátor se létezik gépre
Néztem ubuntuval....az már jobban ment.
Talán valamelyik Transformer megbirkózik vele.
Próbáltam keresni live on meg oldást de nem találtam.(#14753) Edenyke:
Hol találok olyan oldalt, ahol appokról van leírás, ajánlás?
-
Shoo
senior tag
válasz
Thomas181 #14742 üzenetére
Nekem is ilyen gépem van, de nincs hozzá tok... Viszont épp fél órája olvasgattam az edigitalon a vásárlói véleményeket és szerintem neked is ez a gondod:
"8 Tibe (2012/03/07)
Ami tetszik: ár/érték
teljesen használható a gép.
én is voltam bent concordeéknál ICS-t telepíttetni. nagyon segítőkészek.
a tokból pedig nem mindegyik jó, hozzá. nekem is az 1.t amit adtak és kipróbáltunk azzal nem ment csak a másodikkal.
a srác azt mondta külsőre nemnagyon lehet megállapítani, csak kétfajta áramkőrrel vannak....
szóval tok vásárláshoz vigyétek a gépet és próbáljatok."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest