- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Az Tegrazone for Androidot hiába töltöd le, az csak egy játékgyűjtemény, abból nem tudsz alkalmazást letölteni. Az ott található játékok letöltése is az Android Marketből érhető el.
Ha felnyitod a SIM takaró lapot, és ott van a SIM foglalat, akkor 3G-s. Ha nem, akkor nem. De a dobozon van egy 3G included felirat, ha van benne 3G.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2837 üzenetére
A samsung legnagyobb ellenfele az LG, szoval miatta van 8.9-es tablet.
-
z0d1AK
nagyúr
Megnyílt az Amazon App Store for Android! Mostmár lehet vásárolni alkalmazást nekünk is, sőt, az Angry Birds Rio ma ingyenesen elérhető!
MOD: Itthon még nem megy.
-
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2785 üzenetére
Mind a kettő csak egy honosított kínai. Sokat én sem várok majd tőlük.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
"Magyarországon egyáltalán lehet valahol hivatalosan tableteket venni??"
Ez komoly kérdés? Te nem találkoztál még a szolgáltatók Galaxy Tabos kínálatával?
Nagyjából lassan meg sem tudom számolni, hogy hányféle tablet vásárolható meg az országban.A kérdés leginkább csak az ár szokott lenni. A valamire használható kategória valahol 40 körül kezdődik (az itthon kaphatóak közül).
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
flexxx2 #2730 üzenetére
Nem újdonság, magyar nyelvű bemutató videó róla.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2728 üzenetére
Jah, értem én.
Kínait még nem sokat lehet kapni nálunk sajnos, bár a márkás tabletek is arányaiban véve szolid választékkal rendelkeznek az országban. Remélem hamar változik ez. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2725 üzenetére
Ezt Kelzsoca hozzászólására írtam.
-
z0d1AK
nagyúr
Már itt is van tesztre a ZTE Light.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2703 üzenetére
Nah, tök jó, hogy átfutom, aztán szépen kapom az infókat utólag, hogy mit is olvastam pontosan.
Külső 3G-s megoldás azért elég ómódi, legalábbis részemről. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2701 üzenetére
Jah, hát igen, az más.
Legolcsóbb beépített 3G-s tablet? Talán a PoV? -
-
z0d1AK
nagyúr
A Flashhez nem csak 2.2-es Android, hanem megfelelő processzor is kell. Egyébként azért jelentős különbség van szerintem komfortérzetben a rezisztív és kapacitív panelek között. Alapból vannak játékok, melyek kiesnek rezisztív kijelzőnél (pl. Modern Combat). Nem mindenkinek lételeme a játék, de meglehetősen jól jön néha.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
scott_free #2540 üzenetére
Így látatlanban nemre tippelnék.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
BladePocok #2532 üzenetére
Ha elég pénzem lenne? Akkor lenne otthonra egy Motorola Xoom-om, útközben meg talán egy LG Optimus Pad. Talán. De ki tudja. Mind a kettő a felső kategóriát képezi.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
BladePocok #2530 üzenetére
Közepes notebook? Olyan ára lesz, amiből már jól felszerelt gépet lehet kapni. Nagyjából 200 lesz az induló ára.
Egyébként teljesen más a felhasználása, mint egy notebooknak, hiszen az nagy, kihajtható, ezáltal kevésbé kompakt.
-
z0d1AK
nagyúr
"Operációs rendszer: Android 2.1, (készülékeinket a legfrissebb firmware-rel adjuk át és állandó frissítést biztosítunk)"
Azért ez milyen jó biztosíték. A Honeycomb bemutatása után 1 hónappal 3 generációval régebbi oprendszert kapunk, mint legfrissebb.(#2486) TTomax: nem tudom pontosan, hogy milyen mennyiség került vajon legyártásra Commtiva néven.
Maga a Smartbook ha megegyezik a Vegával, akkor nem rossz vétel. Bár a régi Surfer nem varázsolt így el.
-
z0d1AK
nagyúr
Nem klón, olyannyira, hogy a Commtiva N700 előbb volt, mint a vp7.
Az egész úgy volt, hogy tavaly beindult a Commtiva készülékek kibocsátása, a Z71 hozzánk is eljutott. Volt N700-as tablet modell is, csak éppen a ViewSonic fogta, és felvásárolta az egész Commtivát, és így nem is lett kiadva az N700, hanem lett helyette ViewPad 7. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2482 üzenetére
Igen, ezért mondom. a ViewPad 7 van még, legalábbis ahol készleten van még, mivel nem nagyon fog jönni egyelőre új szállítmány belőle az országba.
-
z0d1AK
nagyúr
Végre megvan a domain. A jövő héten beröffen a szerver, megkapja az oldal a motort és a dizájnt, és indulhat is a tabletekkel foglalkozó oldalam!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
kelzsoca #2463 üzenetére
Maga a Folio nem ér véleményem egy 100-ast, de a név miatt nem nagyon fog félelmetesen lemenni szerintem az ára.
A PoV viszont a konkurenciával összehasonlítva (Archos 101, Folio 100), megérheti a 115 ezret, mert azért csak Tegra 2, és van 3G is, ami nálam előny. És a kijelző érintésérzékelése elég jó, az anyaghasználattal együtt. -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Sikerült rájönnöm, hogy a Point of View Mobii nem más, mint az Advent Vega
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
philoxenia #2448 üzenetére
És tényleg multi-touch?
-
z0d1AK
nagyúr
Üzenet a Point of View tabletröl.
-
z0d1AK
nagyúr
Bár mint írtam, 7"-ra vágyom, és a 10" már nagy, de elgondolkodom, hogy a Point of view nem-e volna jó. Elvileg jön majd 1 tesztre, és mivel olcsó, megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest