- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
Chaser #15056 üzenetére
Nemrég irták, hogy kb. 4500 ft a posta ha visszaküldöd, és hogy nem igazán foglalkoznak javitással, hanem ujat küldenek. Ez azért nem olyan vészes...
Egy asus transformer aminek a tesztjét tegnap linkeltek 125k ba kerül, a cube u30gt ugyanazt tudja 53k ért. A különbséből párszor vissza lehet küldeni
Csinálsz egy videót a hibáról, feladod postán, megadod nekik a tracking numbert, és feladnak egy uj gépet.
( én még nem rendeltem kinábol, ezeket itt olvastam )
-
hdman
őstag
Basszus
Tegnap olvasgattam kicsit az u 30gt-ről, találtam egy 27oldalas fórumot, meg pár jó YT videót, de az akksiidőről nem irt eddig senki. Kíváncsi lennék, hogy a 2 mag 1,6 Ghz-en mennyire szopja az akkut.
A gép irtózatosan gyors a videók alapján, szerintem egy kis alulfeszeléssel, és 1,0-1,2 Ghz re korlátozva nagyon sok plusz akkuidő kihozható majd, a teljesítmény nagymértékű csökkenése nélkül.
Viszont jó hír, hogy rootolni már lehet, egy moddolt superoneclick progival.
Elvileg 3 különböző verzió van forgalomban, gt-h, gt-w, és gt-t. Ment az agyalás, hogy mit jelenthet az utolsó betű. Valaki azt irta, hogy vlsz. hongkong, worldwide és test példányok. Aztán végülis irtak valami fejesnek, aki azt válaszolta, hogy hardveresen semmi különbség nincs a gépek között, a kódokkal a különböző gyártásból származó gépeket azonosítják.
-
hdman
őstag
válasz
szabi__memo #14923 üzenetére
Pandawillen ennyi, a többi helyen még ennél is drágább.
-
hdman
őstag
Pont most szerettem volna kinai garitapasztalatokat kérni
Eddig erőteljesen a CC 9,7 ips-t nézegettem, de a sok negativ user report után elkezdtem kinai tableteket is nézegetni, és belefutottam az általatok is sokat ajánlott cube u30gt-be. Ez a gép az összes igényemet kielégitené, azonban a kinai garitol félek. Az eddig rendelt dolgaim max ~5e ft értékűek boltak, azokkal nem is volt gond, ez viszont már elég komoly ahhoz, hogy netán elhajtsanak az esetleges gariiényemmel...
ráadásul paypal sincs, ha jol tudom...
-
hdman
őstag
A concorde 9,7 ips testvérmodelljéről a mediapad s9ről van valami teszt, vagy infó? Szétturtam a netet, de semmi. A honlapjukon az van, hogy többek között elérhető euronicsban, tescoban,stb, de sehol nem hallottak róla. Látott már valaki egyáltalán ilyen gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ARMA Reforger
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Disney+
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest