- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
#24334592 #80278 üzenetére
valamit-valamiért.
olcsó. ha veszel egy másikat, akkor is még olcsóbb mintha eleve vettél volna egy samut.
ilyesmit nem éri meg hivatalos/félhivatalos szervizzel javíttatni, le fognak húzni. magad megveszed az alkatrészt, részt veszel egy youtube 5 perces gyorstalpaló képzésben az adott tablettel kapcsolatban, és megcsinálod. vagy ügyes kezű kocka haver megcsinálja 2-3 sörért.
ez egy ilyen biznisz. Samu tablet javítással nem lehet összehasonlítani. alma-körte. más eszköz, más kialakítás, más az alkatrészellátás. -
cidalain
veterán
válasz
cooi11 #80275 üzenetére
Barmelyiket az ajanlobol amiben minimimum 2 GB ram van. Ezek 40 ezer ft kornyeken kezdodnek 8" meretben, de 50-ert mar van 10-es meret is. De ezek csak HD felbontasuak.
60 korul meg 3 GB ram és 10" fullHD a Huawei Mediapad T5.
Ennel dragabban erre a celra felesleges venni tabletet szerintem. Persze ha a penz nem szamit, akkor feljebb is lehet jo gepet ajanlani.Kinabol mar 40 alatt is vannak ajánlható gepek, ha szoba johet, akkor mondunk par olyat is.
(#80272) Theory66
2 GB ram kell, alabb mar ne add, nincs ertelme. Igy 40-ert a Lenovo tab4 8 vagy Huawei Mediapad T3 8. Itt is ervenyes, hogy kinabol olcsobban is van ezeknel jobb, vagy hasonlo. -
cidalain
veterán
válasz
zeusz55 #80257 üzenetére
Szerintem menni fog masolassal.
(#80254) sati
Kéne lenni benne. De ha nincs, akkor elállás egyértelmű.
Ha ehet rakjatok hozzá keveset, és inkabb egy Lenovo tab4 vagy Huawei Mediapad T3 legyen a választás a 2 GB ram miatt. Akár 8" akár 10" méretben. (Idősebbek is látják a 8-as tabot, nem kell nekik emiatt a 10-es. Viszont a kisebb suly miatt konnyebb is kezbe fogni, ami sokat számít. Es a 2 GB ram ma már kell, nincs mese)(#80253) Mortein
Az itt említett Lenovo és Huawei 8-as verziói neked is. 40 körül vannak akcióban, talán alatta is megcsipheted.
Külföldről mar azert a penzert 3 GB ramos gep is jöhet olcsóbban, ha szoba johet akkor nezz vissza parat pl Chuwi Hi9 Pro banggoood-rol 110 dollárért. Kupon is le van írva hozzá itt a forumban. -
cidalain
veterán
válasz
dontibee #80229 üzenetére
IPS kijelző van benne
Vagy nem tudom hogy érted. Jelenleg ez a legjobb elérhető technológia tabletben. OLED nincs tabletben, VA panel meg rosszabb (és amugy is max belépő kategóriában használják). Illetve persze a Samu Amoled OLED, de az nem olyan mint pl a TV-k esetén. -
cidalain
veterán
válasz
hallga #80226 üzenetére
Az a baj a szakikkal, hogy nem raktaroznak minden tablethez minden alkatrészt. Kinabol rendelnek ok is, igy 1 honap mire neki tud allni javitani.
Erdemes lenne szetkapni, lehet hogy csak a csatlakozó a ludas, es egy-ket forrasztassal javítható. Hogy erre hol talalsz szakit, az jo kerdes. Regebben volt egy arc itt az apron aki kinai telok es tabletek javitasaval foglalkozott. Nevere nem emlekszem, hardverapron hirdette magat.(#80225) dontibee
Kerdes mivel akarsz jatszani. Ez ugy nagyjabol be is fogja loni hogy win vagy droid.
Droid eseten Huawei Mediapad M5 Lite ami hasonlo aron fut. Olcsobban esetleg Samsung Galaxy Tab A 10.5 (SM-T590). -
cidalain
veterán
válasz
this is life #80222 üzenetére
Egészségedre
-
cidalain
veterán
válasz
this is life #80215 üzenetére
innen már csak egy pöttyet drágább a Chuwi Hi9 Pro verzió, amiben Helio X23 soc van, cserébe csak 3 GB-os. Ajándékba 4G képes is, ami kezeli a B20-at.
Bangoodon most még él rá a BG747bec kupon, amivel 109,9 USD-re megy le az ára. Posta, biztosítás után sem fog 34000 fölé menni. Az erősebb, több magos soc szerintem megér annyi plusz pénzt. A -1 GB memória nem lesz számottevő, bőven elég azokra amikre használnátok. -
cidalain
veterán
válasz
mAtThEw0319 #80209 üzenetére
Ma mar azokat kell nagyitoval keresni, amelyik nem tudja az OTG-t.
Vegyel 7"-os Lenovot, Huaweit, ezek 30 alatt vannak 1 GB rammal.
Viszont 40-ert mar ugyanezen gyartok 8" 2 GB ramos gepeit is meg lehet kapni. -
-
cidalain
veterán
válasz
w.miki #80206 üzenetére
ennyit megér. Onda jónevű B vonalas gyártó (mint Teclast, Chuwi)
(#80204) pruzsi
Lenovo tab4 8 vagy 10 attól függ mekkora kell, vagy
Huawei Mediapad T3 8 vagy 10 esetleg
Huawei Mediapad T5, ami az előzőeknél kicsit jobb hardver
ha sokkal több zsetonod van rá, akkor írd meg mennyi, mert drgábban sokkal jobb cuccok is vannak. -
cidalain
veterán
válasz
zolikaDB #80143 üzenetére
Itthonról 4 magos 1 giga ramos készülék megy ennyiért ujan. Az ar-ertek aranyuk nem tul jo, mert az aruk ugyan oke, de a hardver mar annyira nem. Kinabol 100 dolcsiert mar 2 giga ramos 8"-os gepet kapsz, ami szinten nem egy maserati, de idotallobb lesz.
Esetleg be lehet probalni egy Lenovo tab4 8-at vagy Huawei Mediapad T3 8-at hasznaltan 30 korul mar meg lehet csipni (emberemlekezet ota nem lattam jo tabletet 7" kijelzomerettel) -
cidalain
veterán
válasz
kezman #80128 üzenetére
Hat az 1 gb ram ma mar keveske. HR után próbáld azt, hogy a fontosabb appokat nem frissited, hanem hagyod az eredetinallapotaban, amennyiben nyekerges nelkulnelindul. Ha nem indul el, mert keri a frissitest, akkor inkabb hagyd, keress alternativ szoftver megoldast arra a feladatra.
Face helyett van a Facebook Light, bongeszesre millio verzio van, evekkel ezelott a Boat Browserrel tok jol elvoltam egy 512 megas tabon. Google fiok, Gmail app valoszinuleg kikerulhetetlen, de onmagaban meg nem lassit. Viszont a nem hasznalt Google appokat tiltsad le a csudaba (vagy szedd le, ha lehet, bar ez rootot igenyelhet)Jateknal az egyszerű grafikaju, logikai jatekokkal nem lesz gond (kartya, szokirako ilyesmi)
-
cidalain
veterán
válasz
Peddy789 #80123 üzenetére
Ez a Samu annyira nem oké. SM-T510 a kodneve. Valoban ez a legujabb kozepkategorias, de csakm2 GB ram van benne. Tenyleg hasonlo mint a 3 evvel ezelotti SM-T580, amit itthon !eg lehet kapni ujonnan.
Viszont a tavalyi SM-T590 tipusban mar 3 GB ram van, es a kijelzo is nagyobb picit, 10,5" meretu. Igaz kicsit dragabb is itthon olyan 10-15 ezressel, viszont annyi pluszt meger a tobb ram, nagyobb kijelző.Huawei M5 Lite is jo gep. Ha a keretbe belefer barmelyik 3 GB-os gep, inkabb azokbop vennem valamelyiket. Bar a felhasznalasnak most megfelelne a 2 GB ramos is, de akkor nem nagyon lenne benne hardvertartalek, ha kesobb komolyabbra fordulna a hasznalat
-
cidalain
veterán
válasz
csongi #80106 üzenetére
Samu jobb SW frissítés szempontjabol, de 70-ert csak max az SM-T580 kapható, ami mar 3 eves, es csak 2 GB ram. Itt mar nem varhatunk nagy frissiteseket. SM-T590 az utodja, az uj, viszont LTE-ben mar kozelebb a 100-hoz, mint 70-hez.
Huaweibol max a T5 johet szoba az arkategoriaban. Ez is felso kozepkategoria, mint a fentiek a Samunal. Bizt frissitesekre mindketto eseten lehet szamitani egy darabig, de Android foverzio frissítés mar kerdeses.
-
cidalain
veterán
válasz
paulikg #80104 üzenetére
Nincs ajánlott értelmes 7"-os gép. 8-as méret javasolt.
Itthonról: Lenovo tab4 8, Huawei Mediapad T3 8
Külföldről: Chuwi Hi9 Pro (ebben már 3 GB ram van, sokkal jobb kijelző mint a fentiekben, és 4G képes is ráadásul, ami tudja a hazai B20-at is. 8.4")Huawei: nincs gond. A már kint lévő gépeket nem erintette volna a korlatozas. De most mar megsem fujnak annyira a Huaweire, szoval lehet nyugodtan venni ilyet is.
-
cidalain
veterán
En vigan elvagyok 3 GB-val (Mi Pad 4), altalaban 1 GB folyamatosan szabad. Mondjuk nem jatszok, meg semmi extra. Olvasgatok, netezgetek. Ez olyan mint az autoknal, hogy persze sokkal jobb az aminek 250 loereje van, de a tescoig meg vissza boven jo a 100 loeros is, csak a lampanal nem kell vaganykodni.
-
cidalain
veterán
válasz
Firehand #80094 üzenetére
Az office resze a kerdeses. Regebben hasznaltam MS office android appot, de alap dolgokra volt csak jo nekem. Mittudomen makrozni mar nem tudtam vele. Most google tablazatokat hasznalok, sokkal kevesebb macera, es tud annyit mint a MS app.
De szerintem ez sem teljes erteku Excel helyettes (de persze fugg a felhasznalastól is. SUM fuggveny szint megy mindegyiken).A laptop a win miatt lehet jo csak, de sokkal serulekenyebb, mint agy szilikon rugged tokba bujtatott, tempered glass vedett tab. Terepen ez fontos lehet. Acer 2 in 1 gepet hasznaltak a kornyezetemben terepen (magnessel csatlakozott a bill, nem kihajtható volt, hanem leszedhető). Nem volt jo, 1 ev alatt teljesen leamortizalodtak a gepek. Nyilvan azert probaltak ra vigyazni, de egyszeruen nem birtak. Azok olyan 140k koruli Acer win gepek voltak.
Terepen neha hasznalok 8" Lenovo Win tabletet. Jo mert könnyű, ki valltaskaba belefer, de rohadt nehez menupontra bokni. Egyreszt kicsi, masreszt szarul latszodik napon. Kapacitiv toll segit, kisebb mint az ujjbegy. Maskor 11" kislaptopot hasznalok, nem hajthato vissza, nem erintos, a kepe ennek is rosszul latszik napban.
Sokszor azt tanacsolom a partnereknek, hogy oldjak meg minel olcsobban a dolgot, jo ugysem lesz, es ugyis tonkremegy terepen. Dedikalt terepi tablet (winnel vagy droiddal) 2-300k, laptop meg 500k korul van, ami jo is. Mondjuk ezeknek olvasható is a kijelzője eros napfenyben is.
-
cidalain
veterán
válasz
whited #80075 üzenetére
hogy érted?
ha belebújtatós védőtokot akarsz annak nem kell pontosan passzolnia.
ha hajtogatható borítójút akarsz, akkor kétféle van: univerzális, ami a 4 sarkon rugós csiptetővel, vagy az oldalain állítható fülekkel fogja be a tabot. ez okés lehet, az ilyeneknek mindíg leírják hogy mekkora tab fér bele. a másikfajta ami bepattintós, viszont ez általában adott típusra való, alul egy műanyag héjszerűség van abba teszed a tabot: a kivágások (gombok, töltőcsati, kameraluk) a megfelelő helyen lesz. Ilyet legfőképp csak kínából, és inkább csak népszerűbb tabokhoz van. Ez sem gond, ha van pont a tiédhez.(#80071) Firehand
Samsung SM-T580-nak nagyon jó volt a fényereje, az egyik legjobb a 100k huf alatti kategóriában, így kintre jó választás volt. de már régi tab (de még kapható). utódja az SM-T590 nagyobb méretű 10.5-ös, nem tudom ebből a szempontból is ugyanolyan jó e a kijelző, hardverben azonban jobb. A még újabb SM-T515 kijelzője ugyanaz mint az SM-T580-é, viszont hardverben nem jobb, szintén csak 2 GB ram van benne, ami annyira nem jó hír.(#80074) vlevi
Jófele kapizsgálsz. Huawei T5 akcióval azért megkapható 60k körül is, ami jelentősen olcsóbb, mint a Samu SM-T590. Frissítések szempontjából viszont a Samu lehet hogy jobb választás. -
cidalain
veterán
válasz
fabokf #80059 üzenetére
Mi Pad 4 esetében nem kell "annyira" mókolni.
Elegendő megvásárlás után egyszer feltenni egy stabil xiaomi.eu romot, aztán kész is. Az egész kb max 30 perc akkor is, ha gyakorlatlan az ember. Van itt a fórumon topicja, abban elég jó leírás van magyarul erről a műveletről (Kell hozzá PC/Laptop ami Inteles, és jó ha van memóriakártya). Hátránya a tabnak, hogy a wifi verzióban nincs GPS, az LTE meg nem ismeri a B20 4G frekvenciát. Még talán a rezgőmotor hiánya lehet érdekes. De aki ezekkel együtt tud élni, annak tudom ajánlani.Ajánlhatnám a Chuwi Hi9 Pro tabot is, de abban meg csak X23 soc van. Bár átlalános feladatokra az is bőven jó, cserébe viszont baráti áron 40k körül beszerezhető.
-
-
cidalain
veterán
válasz
ph2012 #80052 üzenetére
Fizikailag lehetséges. Kell egy OTG kábel a tabletbe, és kell a teló kábel.
De hogy mit szeretnél elérni vele az nem világos. Max csak háttértárként fogod tudni elérni a telefont, és fájlokat fogsz tudni átvinni a két gép között. (de ezért minek szórakozna az ember madzagokkal, mikor ott a felhő?)
Vagy még erre sem -
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #80048 üzenetére
Mittudomén például az S-Pen. Vagy mivel később jelent meg, hosszabb ideig lesz terméktámogatás. Vagy újraindul a 2 év gari. Azért írtam, hogy ha neked nem előrelépés, akkor tartsd meg a mostanit.
-
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #80045 üzenetére
az M5 és a tab S4 a két gyártó csúcsterméke. Én a tab S4-et tartom jobbnak kicsivel. Ennél (ezeknél) jobb nincs a piacon a konzumer kategóriában. Ha úgy gondolod, hogy nem lenne előrelépés neked az M5-höz képest, akkor az a jó választás, hogy megtartod az M5-öt.
-
cidalain
veterán
válasz
phoenix1989 #80043 üzenetére
Samsung Galaxy tab S4
-
cidalain
veterán
válasz
kismanobkv #80040 üzenetére
nem pont ugyanaz a Samu tab, de hátha segít ez a videó
(#80039) stnorcy
Az NU típusjel mutatja hogy ez Kanada és USA verziós.
Gyárilag ezek Android 4.4.4 KitKattel jöttek ki. Ahogy olvastam csak az NU verziónak van 7-es upgradeje, a sima meradt KitKaten. Ebből az jön le nekem, hogy nincs magyar nyelvű 7.1.1 sw hozzá. Max 4.4.4-et tudnál rátenni, ha a hardver azonos a sima és az NU verzióban, de ebben sem vagyok teljesen biztos. -
cidalain
veterán
válasz
elprimo #80024 üzenetére
Itthon szerintem nincs, vagy ha van dragan. Kinaban minden (is) van, csak meg kell talalni.
Ilyenre gondoltal asszem
De ha van fejtamlad, vagy ejjeliszekrenyed akkor ilyen rugos benyulo (mint regen az iroasztallampa), vagy ilyen hajtogathatószaronszáron (itt muszaj volt ekezetet irnom) levo tartó is van -
cidalain
veterán
válasz
saphancs #80015 üzenetére
50-70 között LTE verziósban itthon csak 2 GB ramos gépet kapsz, ami a szükséges minimum erre a célra, nincs benne tartalék. Mivel a huaweit kizárod (csak a botrány miatt, vagy más oka is van?), csak a Lenovo marad: Lenovo tab4 8, vagy tab4 10 LTE.
Esetleg külföldről a Chuwi Hi9 Pro, amiben már 3 GB ram van, és támogatja a hazai B20 4G frekvenciát.
Bill mehet OTG-n is vezetékes, vagy BT-on bármi nagyjából. Nincs jó ajánlás, itthon 4-5000 forintot is elkérnek egy-egy silányabb billentyűzetért, a profik (pl Logitech) inkább 15-20 körül vannak. Kínából ez is olcsóbb, vagy marad a vezetékes akár normál PC billentyűzet, de ez csak otthoni használatkor opció. Mondjuk az ilyen bill-es tokok sem használhatók normálisan ölben mondjuk, ahhoz is kell asztal, és cserébe kicsik, én a lapát kezeimmel nem tudok normálisan, kényelmesen gépelni olyanon. -
cidalain
veterán
válasz
maestro87 #80013 üzenetére
Chuwi hi9 pro. Én pár hónapja e kettő közül döntöttem.
Mi Pad 4 lett végül azért mert ez kisebb (a chuwi 8.4"), és nekem ami előtte volt 7"-os annál csak 1-1 centivel nagyobb a Mi Pad. Viszont fontos, hogy a Mi Pad 4 wifi verziójában nincs GPS. Rezegni sem tud.
A Chuwiban a GPS mellett B20 4G is van hasonló áron.
Én 3/32GB, wifi only verziót vettem, 50k körül volt mindennel együtt -
cidalain
veterán
válasz
Doky1988 #80006 üzenetére
Az a baj, hogy nincs normális 7-es tablet snapdragon processzorral, és 2 GB rammal, amit már kellene a normális rendszerműködéshez. A másik probléma a tartó. Korábban én több tartót próbáltam, de egyik sem bírta el a tabletet, és mind lecuppant a szélvédőről az ölembe. 5-6000 tartó sem volt jó. Többet meg nem áldoztam rá, mert milyen már, hogy a tablet értékének feléért veszek tartót. Alapvetően az a baj szerintem, hogy a 7-es tab is már nagyon nehéz.
Maradtam a telefonos navinál, és szellőzőrostélyos tartón (normális, Ugreen tartó) használom, nyáron megy a klíma úgyis, amit telibe kap hátulról a telefon, így nem melegszik. és nem is süti úgy a nap, mintha a szélvédőn lenne.(#80010) abrudan90
Hogy a memóriakártyára lehet e programot telepíteni (áthelyezni), az az adott készülék romján múlik. Ugyan az android ezt 5-ös verziótól simán támogatná, de vannak gyártók akik ezt nem implementálták a készülékbe. Rémlik hogy van olyan Samu ami tudja ezt, de simán lehet hogy az T510 nem tudja (ehhez a típushoz még nem volt szerencsém, így pontosabbat nem tudok mondani)
De találtam egy ilyet, nézd meg hogy így megy e. Sajnos pontos típuskód nincs, milyen tablet ez, ezzel az általános Tab A 10.1 néven meg volt több különböző verzió is (pl az SM-T580 is) -
cidalain
veterán
válasz
cooi11 #79995 üzenetére
Alcatelt skippelnem a helyedben az 1 GB ram miatt. Foleg ha jo lenne a Lenovo yoga is arban. Bar ez most eleg draga. Titkos favorit a Huawei Mediapad T5. Most ugyan 64 a legolcsobb helyen, de akcioban bemegy 60 ala (wifi only verzió, igy kell a hotspot) Ennek elonye a nagy felbontású 1920x1200 keppontos felbontas es a 3 GB randszermemoria. Mobilszolgaltatók netkartyaval egyutt a 4G verziót is adjak kb ennyiert 2 ev huseggel.
2 GB ram kell minimum a normalis rendszermukodeshez. Ezenkívül barmi lehet, mert a felhasznalasod semmi extra nem lesz.
(#79990) royalka
Nincs mas. Az Amoled Samu technológia, csak ok hasznaljak. Olyan mint a Apple-nek a Retina display.(#79991) jocoka75
6 eves kb az a soc. 2 GB rammal ok, jobb, mint a mai 20 ezres tabok. De ilyen mar csakmhasznaltan van, igy az arat kell nezni. Ha nem tul draga, akkor ok. 15-nel tobbet semmikepp nem adnek erte, ezt is max csak akkor, ha tipptopp állapotban van. Kinabol 80-90 dollarert ujat kapni friss droiddal es erosebb hardverrel. -
-
cidalain
veterán
Alap feladatokra tokeletes. Csak 2 GB ram van benne, viszont 30k korul megvan. Bar itt most kicsit draganak erzem Gearbesten. Volt ez olcsobb is. Kicsit tobbert (125 korul) lattam mar a Chuwi Hi9 Pro tipust is amiben tobb a ram pl, jobb a kijelzo, es picit nagyobb (8.4"), erosebb, es B20 4G is van benne. Banggoodon most 40 kupon nelkul, de ha van ra kupon olcsobb is lehet.
-
cidalain
veterán
válasz
Szevaszam #79967 üzenetére
Mit ertesz meghalas alatt?
Ha az elromlast, akkor no para, az ertelmesebb gepeket 2 ev garival adjak. Ha meghalm2 ev alatt, akkor meg garis.
Ha a beassulast, akkor azon jelentosen segithet egy factory reset. Ugyanakkor kell az is, hogy a hardver most előremutató legyen.Igy min 3 GB ramos gepet vennek, ertelmesebb gyartotol, hogy azert a SW is tamogatva legyen. Samu SM-T590 ugyan olcsobb 80 korul van, de jo lehet. Huawei Mediapad M5 10 Lite nagyjabol ami meg belefer a keretbe. Meg a Lenovo M10 talan. Meg van Lenovo P10 is. Ez utobbiakat meg nem nagyon tudom hova tenni, !eg nem lattam.
-
cidalain
veterán
válasz
Ice-ozsé #79964 üzenetére
nem lehet külön magyar nyelvet tenni egy tabletra. ha van hozzá komplett rom, ami támogatja a magyar nyelvet, akkor oké. ez valami nagyon noname cucc egyébként, nem fogsz találni semmilyen romot sem. nem tudom ilyet mire használnak svájcban, de ahogy én a svájciakat elképzelem max vágódeszkának használták.
engedd el, vagy használd angol nyelven.
költeni rá nem érdemes. 20 ezresért hasonló kategóriájú 10-es tab vásárolható itthon is a használtpiacon. vagy kicsit kisebb 7" méretben pl vadonatúj 2 év hazai garival. -
cidalain
veterán
válasz
8nemesis8 #79962 üzenetére
ajjaj, nehéz eset.
semmi nem lesz, ami bírja a gyűrődést 3-4 évig folyamatosan (főleg ha nem kiosztjátok, és egy emberre van bízva, hanem ha minden órán más nyomizza). Szoftveresen sem lehet ilyen hosszú távra tervezni. Elengedhetetlen lesz x időnként factory resetelni, hogy oké legyen a SW (évente 2-3 alkalom, de persze felhasználásfüggő)
Mivel hosszabb távra terveztek, olyan modellt keresnék, ami rendszeresen kap frissítéseket, akár főverzió upgradet is. Jelen helyzetben ez inkább csak a felső kategóriás Samu, vagy iPad termékekre jellemző (mondhatnám a Huawei M szériát is, de a későbbiekre nézve hogy 2 év múlva kapnak e mittudomén Android 10-et, azt senki nem mondja meg most)Ezeket szem előtt tartva nem igazán fér a 120-as keretbe jó választás
Ilyenek jutnának eszembe:
Samsung Galaxy Tab 5SE Wifi - kb 145k
Samsung TabS3 Wifi - 140k (viszont ez már lassan 2 éves gép, igaz, akkor csúcs volt)
Ipad Mini 2019 Wifi - 145k
Ipad 6 Wifi 32GB - 110kAnnyira nem ismerem az Apple termékeket, így nem tudok nyilatkozni hogy mennyire jó választás a legolcsóbb iPad 6, de a keretetekbe beleférne
Android vonalon ilyen hosszabb távra tervezve azért a 4GB ramot preferálnám.Fizikai védelemről még nem beszéltünk. Ilyesmi önmagában nem része a tableteknek. Javasolt lenne üvegfólia, és valami rugged silicon case rájuk. Ezek kínából viszonylag olcsón beszerezhetőek, egy-két ezresért egy tabletre.
Esetleg be lehet próbálni a Samu Galaxy Tab A 10.5 (SM-T590) típust, ami olcsóbb, 80 körül van, kicsit kisebb de még így is 1920x1200-as felbontású, csak 3 Gb ram. tokkal, üvegfóliával is bőven kijön a keretből. nem csúcs, hanem csak felső-középkategóriás, lehet hogy csak kevesebb ideig lesz szoftverkövetése, hamarabb "lassul be".
-
-
cidalain
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #79950 üzenetére
Jaja en szerintem is, csak nem ilyen egyszerűen irtam le.
-
cidalain
veterán
Így, hogy van egybe cucc, így tenyleg nem olyan bonyolult. De azert meg van vele melo igy is. De tovabbra is vallom, hogy ha 10 felett van mindennel együtt, akkor elgondolkodtató a dolog, hogy megeri e.
Regi hardver, regi droid, nincs garancia (az alkatreszre se nagyon, es arra sem, hogy sikeres lesz a műtét) cserebe azzal hogy 20 rugo, uj gep, uj droid, 2 ev hazai gari. -
cidalain
veterán
Lenovo tab E 7" tabletet a heten lattam akcioban 21-ert, hasonlo kategoria, mint a tied.
Nemmtudom mennyi ehet egy kijelző kinabol, de szerintem nincs 5000 alatt. Ha nem tudod cserelni, valakit meg kell bizni, ő biztosan nem fog 5000/óra alatt dolgozni. Következésképpen szerintem nem éri meg javittatni.
De azért erdemes Alin utánanézni a kiejelzonek -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
volandy #79934 üzenetére
Volt mindkettő verzió.
De miért nem lehetett normalis kepet csinalni? A fele lelóg. Biztosan nem csak on the fly be van cseszve egymas alá az 1.8 és az 1.2 GB. Szöveg mi előtte vagy fölötte?
Mas, hogy a RAM-ról nem szoktak ilyen hasznalati grafikonokat csinalni (de elképzelhető), inkabb a belső tárról.
A beallitasok menuben a készülékről reszt kell megnézni, ott le szoktak irni a specifikációkat. De legalabbis a konkrét tipuskodot, amit ki lehet guglizni -
cidalain
veterán
válasz
Karajev7 #79931 üzenetére
csak kompromisszumosan
ebben az árkategóriában a 1024×600 felbontás a jellemző, és csak 8GB háttértár.
Ha kapni még valahol a Lenovo tab4 7 Essential típusból volt 16 GB-os háttértárral is.
Ha nem akkor marad, ami van, pl Lenovo Tab E7. Ezt most pl megkani 21 körül. kisebb a kijelző felbontás, csak 8 GB háttértár. cserébe 8-as droid.ui: ja bocs, ez csak újakra vonatkozik.
Használtan 25-ért már szerintem lehet hogy találsz Lenovo tab4 8-at ami 8"-os, és 2 GB ram van benne.
1 GB ramos, 16 GB háttértárasra meg használtan nem vernék el 25-öt, mert közel olyan van újan is, lásd feljebb. -
cidalain
veterán
válasz
geri665 #79929 üzenetére
2 GB ram kell a normalis rendszermukodeshez. Ilyen tablet itthon 40-től kezdődik. Két tipus johet szoba nalad, mindegyik 8-as, hardveresen kb ugyanaz.
Lenovo tab4 8
Huawei Mediapad T3 8
Veheted azt, amelyiket epp opcsobban adjak. Akcioban mindegyik 40 korul szokott menni -
cidalain
veterán
válasz
juuzer #79921 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanaz a kettő hardveresen. Ha van lehetőséged valami nagyobb boltban akkor tapizd meg őket, dönthet az is. De ha penzfeldobassal dontesz, akkor sincs baj
(#79922) sharkypeti
Ja en is a Lenovo tab4 8 Plus tipust ajanlom akar itthonrol, akar kintről
Meg kintről jöhet a Chuwi Hi9 Pro is, kb 140 dollár körül okosított postával.
Esetleg a Xiaomi Mi Pad 4, de ez foglalkozós (xiaomi.eu romot rá kell tenni, mert a Global nem hivatalos), es a wifi onlyban nincs GPS például. -
cidalain
veterán
válasz
juuzer #79919 üzenetére
Ja, tab4 8, T3 8. Jo fele kapizsgalsz. Itthon ez a minimum konfig amit erdemes megvenni. A regi samu utan urhajo lesz mindegyik. Felesleges nagyobbat, erosebbet, foleg hogy ahhoz itthon 65 korul kellene fizetni.
Kintrol van olcsobban 3 GB ramos gep, 130 dollar korul, az nem tudom szobajohet e, hogy kinait rendelj. -
cidalain
veterán
A biztonsági frissítések elvileg jönni fognak. Fő verziófrissítések nem valószínű.
Az olcsóbb belépő szintű tabletek, meg úgy nagyjából minden 60-70k-ig ugyanezt tudja. kijön azzal, amit a gyárban rátettek, max egy-két bugfix, aztán készkifújt.
Akinek ez szempont hogy folyamatosan friss legyen a biztonsági szintje, az vegyen Samu tab s3-at vagy tab s4-et, vagy Ipad-et. Ha bármi másban gondolkozik, akkor viszont ne rója fel hiányként.
Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy ha nekem ez olyan nagyon fontos, akkor eddig se került volna szóba a Huawei, és így a mostani helyzet ezen semmit nem is változtatna semmilyen irányban, hisz kit érdekel úgysem vettem volna. -
-
cidalain
veterán
válasz
bopeti98 #79904 üzenetére
Hat nem egy hu de jo cucc. A 2018-as sokkal jobb. Ebben kevesebb lett a ram (csak 2 gb), kisebb lett az akku, stb. Szerintem 66-ert is tulzas, az eredeti 99-es ara meg vicc.
Ez az SM-T515. A tavalyi az SM-T595, a 2016-os meg az SM-T585. (Az LTE verziosok tipuskodjai) persze telekomnal a 2018-as nem kaphato, a masik ami van az a 2016-os. Azzal osszehasonlitva oke az uj, de azert illene elorebb lepni hardverben. A 2018-asnak sikerult, de most visszafele leptek a Samunal. Nem is ertem...
-
cidalain
veterán
válasz
nemethchek19 #79902 üzenetére
érdekes...
wifi közben be van kapcsolva, ha igen, kapcsold ki, próbáld úgy.
a wifi beállításoknál általában (régebbi androidon legalábbis) volt olyan, hogy tartsa be/kikapcsolva alvó módban, de ilyen mobil adatforgalomnál nem rémlik. -
cidalain
veterán
válasz
volandy #79893 üzenetére
Nem nagyon lennél előrébb vele ha lehetne kapni 65-ert mondjuk, egy 2 GB ramos 8-as tabletet, mert nem.nagyon érné meg. A 10"-os 2019-es (T510) kb 7k-val olcsóbb mint a 2018-as (T590), és hardveresen, akkuban sokkal jobb a tavalyi. Szóval ennek itthon tényleg nem lenne piaca, legfőképpen az árazás miatt. 50-ert Mi Pad 4-et kapni, vagy 40-ert Chuwi Hi9 Pro-t, amik hardveresen sokkal jobbak ennél a 8"-os Samu tabnál.
-
cidalain
veterán
Necces az ügy. 20-30 körül itthon csak nagyon belépőszintű gépek vannak, 1 GB rammal, és 7"-os gyatra felbontású kijelzővel. 2 GB ram azert mar kell a zökkenőmentes alap működéshez.
A kamera csatlakoztatás is egy szélsőséges eset. Ugye kell valami driver, ami elkezeli a kamerát. Es az itt a fo kerdes, hogy amit te használnál, ahhoz van e android ala valami app.
Mindent osszevetve kintről 100 dollár körül mar lehet kapni ertelmes gepeket 2GB rammal 8" kornyeken. Chuwi, es Teclast modelleket nezegess, tobb tipus is megfelelhet neked, folyamatosan valtozik hogy mi van akcioban. Banggood, Gearbest shopokban erdemes körülnézni, ezeknel van olyan posta, hogy nem rakodik ra itthon plusz koltseg. OTG-t gyakorlatilag ma mar az osszes tab tudja.
-
cidalain
veterán
válasz
volandy #79871 üzenetére
ha külföldről veszed 130 dollárért azaz kb 40.000 Forintért akkor jobb.
Egyébként persze nem feltétlenül, a Huaweiben van pl 4 GB ram, ami jobb. Huawei, és Samu is ad ki rendszeres frissítéseket. Szóval a Chuwinak az ár-érték aránya nagyon jó. Kevesebb mint fele annyiért egy kicsit gyengébb gép, sokkal kevesebb terméktámogatással, és problémás garanciaügyintézéssel (ha kintről veszi az ember, akkor az nyilván eleve macerás intézni, meg sok idő) -
-
cidalain
veterán
válasz
Fredo78 #79850 üzenetére
Lenovo M10 nem nagyon kapható itthon értelmes boltból.
Teclast, Chuwi ajánlható, több embernek is van innen különböző fajták, annyira nem panaszkodnak. A rózsaarany/fehér készülékház azonban erősen lekorlátozza a lehetőségeket. szilikon tok nem megoldás elfedni a fekete hátlapot?
2/16-os tabot nehogy vegyél 60-70 körül, 100 dollárért már van kínából Teclast P10, ami mondjuk kis felbontású, de legalább fehér (bár a hátulja fém - azaz ezüst színűnek hat a képeken).
Teclast M20 típust pl még érdemes említeni 150 dollár alatt, némely stock képen még a színe is jó lehet, másokon meg full ezüst a hátlap. most én nem tudom eldönteni, hogy a kínai melyik képen cseszte el a fehéregyensúly beállítást, a leírásban meg nincs a színre utalás...
Itthon az alsó polc 10" esetén 50-nél kezdődik 2/16GB és 1280×800 px felbontással. 1920×1200px 60 körül kezdődik, Huawei Mediapad T5, de sötét színű, de ez már inkább a középső polc szerintem.
RAM, felbontás, szín választási sorrendet állítanék fel, ha én döntenék. Ha a szín az elsődleges szempont akkor nincs mit tenni, olyat kell venni, és annyiért, ami elérhető fehérben, hiába csak kis felbontású, vagy kevesebb ramos.
(#79851) LukréciaBK
Lenovo tab4 10, Huawei Mediapad T3 10 - belépő szint, 4 magos soc, 2 GB ram, 1280×800px képernyő
Huawei Mediapad T5 - közepes szint, erősebb soc, jobb felbontás, 3GB ram, de akciósan is majdnem 60k. -
cidalain
veterán
válasz
volandy #79847 üzenetére
Kicsodák? Az ismerősök? Én legutóbb amikor tablezet vettem volt 170 dollár, volt rá 6 dollar biztositas, es 4 dollar az olyan posta, hogy garantaltan ne kelljen ra afat fizetnem (ami tartalmazott egy ingyenes afa biztositast is, hogy ha netan megis, akkor a bolt kifizeti nekem az ado koltseget)
Szoval igen, ajanlott biztositast kotni. A shop kosaraban ez egy plusz bepipalas, es par plusz dollar. Utolag, mivel nekem sem volt gond, tok feleslegesnek tunt ez a kb 3000 forint plusz kiadas, de ha lett volna gond, akkor megvedi a kifizetett 170 dollaromat.
De ez a 3000 megsem 20000 mint a magyar "cegnel"Persze nem rabeszelni akarlak a kulfoldi vásárlásra. Meg lehet venni itthon is, csak ugy az ara mar nem annyira best-buy. De a termek meg attol fuggetlenul oke.
-
cidalain
veterán
válasz
volandy #79845 üzenetére
Asszem igen. Az baj, hogy csak igy tudod megvenni ettol a "cegtol"
A baj az, hogy ez akciosan 130 dollar kint kinaban, ami átszámítva 37500 forint, meg max ra 1-2 dollar okositott posta szoval 40. Ez a "ceg" ugyanott rendeli meg, ugyanazt, csak egybol a te szallitasi cimedet adja meg, bepipalja a dropshippinget, aztan ezert eltesz zsebre adott esetben 20000 forintot.
Nincs kozeli ismerosod vagy rokonod aki jartas ilyen vasarlasokban, es van paypal accountja? -
cidalain
veterán
Valaki tud jó gif készítő appot droidra?
Valami sík egyszerű, képeket akarok osszefűzni, nem kell feliratkozás, semmi extra. Offline akarom, képeket nem akarom feltölteni sehova, és jó lenne extra reg nélkül megoldani -
cidalain
veterán
E szerint az LTE-s csak a 2.4-eset tudja, a wifis viszont mindkettőt. Ez ugyan felettêbb érdekes. Vedd meg nyugodtan a wifiset, online, ha mégse tudná akkor 14 napig elállhatsz a vásárlástól... De ha a gyartonak hihetünk, marpedig kinek higgyünk ha nekik nem, akkor a wifis tudja mindkét sávot.
Ui: Kozben latom, hogy te is ezt linkelted volna, szoval mindegy. A velemenyemen nem változtat.
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79828 üzenetére
Meg jo, hogy van tapasztalt kamionos tag. A videovagas utan ciki lett volna ide is azt mondani, hogy passz.
Az osszes tablet-navi tapasztalatom annyi, hogy amit probaltam tarto, az mind szar volt, es vagy az elso masodpercben, vagy az elso kanyarban szakadt az olembe a 7"-os tablet a szelvedorol. Egyiknek sem birta a cuppantoja a kikepzest. Akkor dontottem el, hogy ha navi kell akkor vagy celhardver, vagy megelegszem a telefonnal (amit tudok stabilan rogziteni, mert sokkal kisebb es konnyebb)
Itthon, ha kell, telo IGO szülinapp, de tavaly telóval Here appal nyomtam le a horvatorszagi nyaralast gond nelkul. Es nekem csak 4.7-es a telom. -
cidalain
veterán
válasz
Coporno #79823 üzenetére
Amikor anno vágtunk videót, ahhoz elég erős PC kellett, erős videokártyával, és még úgy is lassú volt (és akkor még nem is volt 4K videó, csak fullHD-t nyomtunk). szerintem ezt a teljesítményt meg sem sem közelíti egy 100 alatti tablet, de még a tab S4-gyel sem állnék neki videót vágni.
-
cidalain
veterán
válasz
volandy #79817 üzenetére
jó a kérdés. viszont válaszolni nem tudok, mert valóban nincs olyan tablet ami csúcskategória, 8" körüli, és itthon normális beszerzéssel elérhető. (mondjuk akinek írtam, nem ezt az árkategóriát lőtte be)
Huawei M5-ből van 8.4"-os tablet, csak itthon nem nagyon szerezhető be. Az egyetlen forrás az Alza, azt meg majd az ember eldönti, hogy ez neki olyan bolt e ahonnan vesz, vagy sem. Azonban megjegyzendő, hogy külföldi beszerzéssel van 3/4GB ramos 8" körül nagy felbontásó, LTE képes készülék. A terméktámogatás azonban valóban nem biztosított úgy, mint a Samu, és a Huawei esetén. Chuwi, Teclast gépek vannak ilyen paraméterekkel. Illetve ott a Xiaomi Mi pad 4 is, ott még a terméktámogatás is megoldott a xiaomi.eu romokkal. A hardver ugyan nem csúcs, nem hasonlítható egy tab S4-hez, de azért elég erős.
-
cidalain
veterán
válasz
scream24 #79814 üzenetére
Barmi amiben 2 gb ram van, pl ujonnan Lenovo tab4 8, Huawei Mediapad T3 8. Ezek 40 korul mennek, a keretbol kojon meg ra a tok, es az uvegfolia.
Külföldről ezektol boven jobb gepeket kapni, pl Chuwi Hi9 Pro 150 dollar kornyeken. En 8"-nalnnagyobbat nem nagyon javasolnek, a Chuwi 8.4" is mar határeset szerintem gyereknek. Mondjuk fugg a felhasznalas modjatol is, kezben fogva azert van sulya, ahhoz nagy a 10" szerintem. -
cidalain
veterán
válasz
envagyok #79812 üzenetére
oké, a felsőkategóriás telók nem 80-ért vannak hanem 2-300k között.
a "vízálló" kifejezést meg módjával kell kezelni, mert tulajdonképpen cseppállóságot jelent, általában IP65 védelem csak. Ahhoz semmi extra nem kell, csak az illesztéseknél jó tömítés, meg max gumidugó a töltő és jack csatinál.Lineage OS van a xperia tablet z-hez, ami Oreo alapú. hogy most a 2 GB-os alaprendszerrel mennyire tud csodát tenni azt nem tudom, de az manapság már a középkategóriás tableknél jellemző (annak is inkább az alján). szóval a tablet z hardvere már elavult ahhoz hogy komolyan vehető telóval/tablettel összehasonlíthassuk sebességben, felhasználói élményben.
-
cidalain
veterán
válasz
envagyok #79808 üzenetére
Most is csak azt tudom mondani, mint két hónapja
A vízállóságról mindenképpen le kell mondani, és a dokkoló sem könnyű eset. Kínaiak között van amihez van gyári bill, de azt nem nevezhető dokkolónak, nincsen semmi extra port.
Mekkora a keretösszeg, hogy a lehető legjobb alternatívát meghatarozhassuk? (Ami tutifix kompromisszumos lesz) -
cidalain
veterán
válasz
Bullitz #79805 üzenetére
Kintről Chuwi HI9 Pro esetleg Xiaomi Mi Pad4 8 amik kb 45-60k között megkaphatók
Xiaominál a wifi only verzióban nincs GPS, és célszerű a gyári szoftvert kapásból lecserélni xiaomi.eu romra. Amúgy jó cucc, hasonlóan mint a telefonjaik. Én most ilyet használok teljes megelégedettséggel. Van belőle 3 és 4 GB ramos verzió is, általános használatra elég a 3 GB ram is.A felhasználási módtól nagyon függ a méret szerintem. kézben tartva inkább a 8 a kényelmes szerintem. Asztalnál ülve mehet a 10-es is. Mindenképpen olyan javasolt ebben az árkategóriában amiben 3 vagy 4 GB ram van.
-
cidalain
veterán
válasz
royalka #79798 üzenetére
Ami olcsóbb az meg gyenge, rossz felbontású, hamarabb elavul. Ez van. Ő ennyi pénzt szán rá. Valaki megveszi a tini gyerekének az iphone x-et. Annak sincs értelme, de sokszor többe kerül mint ez.
Azért a Lenovora teszem a voksom, mert nagy lesz a gyereknek a 10-es tablet, és olcsóbb mint a Huawei M3 8 Lite. Teljesen jó a Lenovo is jatszogatni, netezni.
-
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79769 üzenetére
Á köszi. Mindig tanul az ember valamit. (Nekem akkor azert ment minden mert tesom TV-monitorja, meg az en TV-m is LG, es a tabom is az volt, amin volt valami gyari app.)
Ezek szerint ha nincs valami (app) ami ismeri hogy az adott eszkoz milyen jelet var infran, akkor mindegy is, ugyse fog menni -
cidalain
veterán
válasz
Predator2 #79762 üzenetére
3 eves gep, igaz akkor csucs volt. Azert meg igy is jobb, mint barmi amimez alatt van arban. Droid 8 van ra tudomasom szerint, viszont nagyjából most erhet a tetmektamogatas vegere, igy a verzioupgrade-eknek lassan vege lesz.
Samu SM-T590 van vele hasonló arszinten, viszont ez vadiuj, cserebe csak kozepkategorias szint.
Altalanos használatra mindkettő oké ezen az aron.(#79764) Optika01
Nezd, a tab S4 most szerintem a csucs android keszulek (konzumer vonalon). Ennek ara van, meg a markanevnek is. Ezért kerül kicsit tobbe. Huawei is oké, de az elejen voltak ra aprobb panaszok. Azota ez mar szerintem megoldódott. Viszont altalanos hasznalatra szerintem ezek agyuval verebre esetek, de ha hosszutavra szanja az ember, akkor meg magyarázható. (Bar ha vesz az ember pl egy Samu SM-T590 tabot ami szinten korrekt, 75 korul, es 2 ev mulva csereli az következőre, akkor arban ugyanott van. De ha nem kell cserélni, mert annyira nem fog gyorsan elavulni, akkor anyagilag nyersz) -
cidalain
veterán
Be kell vallanom egyszer hasznaltam az infrat tabrol. Tesomeknal voltunk aztan tesom gepezett, es neki ilyen tv-monitor komboja van, igy van hozza tav is. Aztan a kanaperol parszor kikapcsoltam neki a tabletrol poenbol. Ugy a 3. utan mar elegge felment benne a pumpa, hogy meghalt a teveje, kozbe a fel csalad ott vihogott a hatterben. Persze bevallottam hogy en voltam, csak elobb meg kielveztuk
-
cidalain
veterán
Nyilvan nem állandóan ezt hasznalna az ember távirányítónak. De ha ul a nappaliban tabletezik, es valamit akar a tv-vel vagy hifivel molyolni, akkor nem kell felállni es odamenni a taviranyitoert.
(#79755) Optika01
Onmagaban vízálló tablet nem letezik. De manapsag IP65 sincs nagyon. Otthonra nem is szükséges. Ha munkára kell, kulterben, akkor nyilvan behozza az árát, kell venni egy ipari rugged cuccot. Mondjuk az nem 170k hanem 3x annyi. De van benne infra is ha kell, IP67, es meg toresallo is. (Igeny eseten tudok mondani markakat) -
cidalain
veterán
válasz
Somatom #79739 üzenetére
Ja, mondjuk ja. Azt ki is felejtettem az ertekelesbol, pedig irta is
Jo valasztas, mert ez is kozelebb van arban a 150-hez, mint a 200-hoz. Ram sok, felbontas jo, akku is. 4G B20 hiany elmegy, ha telóról tud osztani. Varosokban ettol függetlenül menni fog.
En a ket Teclast közül dontenek. Meg kell lesni van e valamelyikre valami jo kupon 20-25 dolcsit siman lehetne fogni az aron, ha epp akcios valamelyik. (Illetve Banggoodon is meglesnem az árakat) -
cidalain
veterán
válasz
bartal996 #79735 üzenetére
Hipaddal az a baj, hogy kupon nélkül a 208 dollar + okositott posta majdnem 60 rugo. Es annyi a Mediapad T5 itthon akcioval. Es nem jobb, talan csak akkuban. Kijelző, ram egyforma. Ilyen minimal kulonbsegnel az azonnali vasarlas es a 2 ev tiszta gari eros erv.
Paran vettek itt a forumon pl Teclast Master T10 tabletet, ami 200 dollar alatt van, es 4 giga ramos. Igaz mar 1 eves joszag droid 7-tel es fullhd-nal jobb felbontassal, akkuja is jobb, mint a hipad-nak. Filmezni, netezni ez jobb, ott nem annyira lenyeg a friss droid. Igaz az eros hardver sem. De ha mar olcsobb es jobb... Csak wifis, igy telorol kell hotspoton át netet csiholni. Egy komoly tippnek szerintem ez is jó.
-
cidalain
veterán
válasz
Csápájev #79728 üzenetére
Nem ír a play store a követelményekhez semmit azonkívül, hogy android 4.3 kell. Ennél már minden értelmes tabletben újabb van. Nem ismerem a játékot, így konkrét tapasztalatom nincs hogy mi az amin elfut, de ha nincs konkrét követelmény, akkor azt gondolom bármin, amin az android rendszer is normálisan fut.
Nem írtál árat, így 40 és 200k között is lehet ajánlani. Legalább egy méret kellene és saccperkb ár a konkrét ajánláshoz. Nem konkréthoz azt mondom inkább legyen 3 GB ram, minél jobb felbontású kijelző. 65 körül kezdődnek ezek 10" méretben, pl Huawei Mediapad T5.(#79729) bartal996
Normális felbontás nálam a fullHD környéke. ez 65 körül kezdődik itthon Huawei Mediapad T5. Kintről Chuwi, Teclast modellek ajánlottak. 3-4 GB ramos gépeket érdemes nézegetni. (Kapásból rávágtam volna a Chuwi Hi9 Pro típust, de kisebb, mint ami neked kell, csak 8.4-es. Viszont kisebb helyet foglal, ami motoros túránál előny is lehet.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged