- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
válasz
Sanzaa #20494 üzenetére
Én egy ACER AOA-150-re toltam rá és ment szépen, de csomó progi nem indult a video lejáccók sem, egy x86-osra készített lejátszó meg vacak volt. Az érintő képernyőhöz szokott emberke az egérrel elég esetlenül tudjagörgetni(tapizni) a weboldalakat, de kétségtelen, gyors! Csak amúgy bekapcsolom, megnézem emiljeim, aztán ennyi, mert a defy-n is könnybb a navigálás. Ha kell bővebb info pm.
Ugyanitt: Érdekelne, hogy egy noname táblára is fel lehet tolni az 2nd-init progit és működik-e, avagy ha felteszem és mégsem jó, nem cseszik-e el valami? Nincs pót-ROM és így óvatos vagyok. (#20432)
-
Davebowman
senior tag
Kérdés, ha a Play-Store szerint a DPS Dream 7-emre telepíthetem a 2nd-init Recovery-t, akkor az tuti fog működni is? Rootolt alapból a cucc.
Ja és hogyan csinálhatnék mentés-ROM-ot a gépről, ha valamit elcseszerintek, vissza tudjam tenni a mostani, jó állapot. -
Davebowman
senior tag
válasz
szilchi #20287 üzenetére
Ha jól értem neked is az a terved, mint az enyém, nincs bt a tabodon és OTG-vel szeretnéd megoldani? Úgy tudom az csak nyitott bootloaderrel lehetséges, a tábla hardveréhez kell forrásból kernelt fordítani. Hááát egy debianon, vagy ubuntun még megcsinálom, de egy táblán.... nagyon érdekelne.
Más. Kérdés: Hogyan tudok egy tökismeretlen táblára cwm-et varázsolni? Nandroid backup miatt kellene, ugyanis ha elcseszem appokkal, félek nem tudom visszaállítani, gyárit. Amúgy van rajta egy reset luk, az mire lehet jó? Könyve nem írja, hogy sima reset, vagy gyári állapot.
-
Davebowman
senior tag
Kérdés a 10" tulajokhoz. Milyen táskában/tokban cipelitek? Nekem 7" van, amit bringával hordok, de egy laptop táskában, ami nagy neki. Ötleteket köszönök.
-
Davebowman
senior tag
DPS Dream 7! Nincs 3g, nincs bluetooth, nincs gps...de ezek minek is? Viszont van WiFi és OTA-s USB amihez kell (még keresek) olyan bluetooth adaptert, amivel lehet gps-t is kapcsolni, ha egyáltalán szükséges. Amúgy többet érsz egy okostelcsival, amiben alapból benne van.
-
Davebowman
senior tag
válasz
nightshadow #20022 üzenetére
Vettem egy ilyen kis gépet 25k-ért, teljesen megérte. DSP DREAM 7, ami hiányzik az a bluetooth, de remélem találok hozzá OTA-s usb-s bt dongle-t, vagy adaptert, bármit. Akkor egy okosteló mellé(DEFY) tökéletesen ajánlható! Apropó valaki tud ilyen OTA-s bt-t?
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok! Ismeri valaki a DSP Dream 7 nevű csodát? Most mindenhol 25.000 Ft. Mindenhol akciós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest