- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Szerintetek az Ampe A10 lassúságán hogyan lehetne javítani?
Nem is az appok lassúak, hanem amikor rábökök egy app ikonjára, hogy tovább tegyem, rém lassan követi az ujjbegyem. Build.prop fájl nincs is, csak egy nyúlfarknyi default.prop. -
LámaZ
addikt
válasz
Crytek #27770 üzenetére
Milliószor elmondtam: a Dolphin a legjobb droidos böngésző, melynek van egy kieg.-je: Desktop Toggle.
Egyébként, a honlapok alján, tetején is szokott lenni váltógomb.Más:
Vettem - mit vettem? már meg is kaptam! - egy Allwinner A13-as Q88 modellnevű tabletet 70$-ért (rootolt). Nem egy csodamasina, de sok mindenre jó. A wifi sebességnél 54-74 Mpbs-et ír ki, de a honlapok elég lassan töltődnek be. A CPU-ja 1000 MHz-en ketyeg. Néztem pár wifi-gyorsító appot, de kamu az egész. Az egyik azt hazudja, hogy 74 kBps a netsebesség, arról gyorsítana fel a normálra. Mit tehetnék még a jó ügy érdekében?
Ui.:
Ez az überolcsó tab a csak netező, emailező nagyinak, gyerkőcöknek szerintem ideális. A skype-ot még nem próbáltam ki rajta, de mennie kell, elvileg. -
LámaZ
addikt
10"-os, 4 magos tabok kb. 200$-ért.
-
LámaZ
addikt
válasz
Fecamester #27615 üzenetére
Förmver kell rá, típusnak megfelelòen, vagy CyanogenMod. Az, hogy MID tablet, nem jelent semmi, ilyen sok van. A pontos típus kell.
-
LámaZ
addikt
válasz
MasterDeeJay #27605 üzenetére
Ha időzóna OK és él a Google fiók, akkor mennie kéne, bár egyes appok, amiket nemrég telepítettél bekavarhatnak.
-
LámaZ
addikt
válasz
MasterDeeJay #27599 üzenetére
A helyed infóit helyesen megadtad?
-
LámaZ
addikt
Nyomkövetési infókkal/kérdésekkel ide gyertek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest