- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
válasz
h1ght3chzor #59947 üzenetére
Mármint a LG G-Pad 8.0 V480 ??
Van gyári tok 10 ropi, van ebayen, meg lehet Bp ázsia c. kapni forgatható tokot vmi 3500 ropi.
(#59946) ClioRS +1
h1ght3chzor Ha az Lg veszed olyan helyről gyári garival tényleg a szakszervizbe vidd, nehogy a boltba ahonnan vetted, lassabb ügyintézés, stb.
Bp. váci úton van egy LG szerviz. -
Shingen
addikt
válasz
h1ght3chzor #59937 üzenetére
LG G-Pad 8.0 V480
[link] MM
Online rendeled 14 nap elállási jogod van, és 2 év gyári garit adnak, mivel Lg viszonteladó a MM.
-
Shingen
addikt
Az adatok alapján a Pipoba nagyobb a kijelző kicsit nagyobb az aksi.
De ezt nem ismerem annyira mennyire jó optimalizált.
Én az LG jobban favorizálnám, nagyon megbízható tab nagyon jól optimalizált rendszerrel és van rá droid 5 is.
De majd a Topikgazda megmondja jobb-e annyival amennyivel drágább. -
Shingen
addikt
válasz
szundybence #59882 üzenetére
Amúgy sem ide való téma ez, menj át ide: [link]
-
Shingen
addikt
Erre vki? Topikgazda ?
-
Shingen
addikt
Hali!
8" a Lg gpad-on kívül mi az ami ajánlott még?
7" ?Játékra lenne főleg egy kis srácnak, ami fontos, minőségi megbízható darab legyen lehetőleg 2 év gari idő(gyári gari)
köszi -
Shingen
addikt
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #59617 üzenetére
Pl. SD tudsz menteni alapból appokat, játékokat, nem kell rootolni a kitkat-ot.
-
Shingen
addikt
válasz
eddieke666 #59566 üzenetére
Pl. LG G Pad 7.0
-
-
Shingen
addikt
válasz
Attila xy #59466 üzenetére
Persze, hogy jól döntöttél, mint írtuk az Lg nagyon jó optimalizált tab.
Nem akadozik, szépen megy.
Meg nem tudom hol vetted, de hivatalos viszonteladónál pl. MM ott 2 év gyári garit adnak, nem mind 1.
Főleg, hogy az Lg nagyon jó a szervizháttere.Mennyit enged feltelepíteni erre (#59461) cidalain adott választ.
Úgy emlékszem 16BG-ból 12 GB állt rendelkezésre amikor bekapcsoltuk a tabot.
Mert az android meg a gyárilag telepített appok 4 GB lefoglaltak.
Amúgy meg a Lg gpad 8.0 van már droid 5 lollipop is lehet frissíteni a kitkat-ot ha akarod.gyere ide: [link] nézelődhetsz
-
-
Shingen
addikt
Hali!
Sokat olvasom több helyen ezt a Lollipop témát.
Miben és miért jobb a Kitkat-nál? -
Shingen
addikt
válasz
Nr1_Ranger #58967 üzenetére
8" Lg Gpad 8.0 55 körül van pl. MM és hivatalos Lg garit kapsz 2 évet.
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Hali!
Unokaöcsém tabján újra kell húzni az androidot, mert lefagyott aztán az adroid töltés képernyőn nem akar tovább lépni.
Beadtuk a szervizbe.Tudok olyan Yt videot leírást ahol részletesen le lenne írva egy android rendszer telepítésének menete?
Illetve ilyenkor a tab memóriájában lévő videok, képek, mind eltűnnek?
Mert pl. egy win telepítésnél sem kell újraformázni a hdd, csak ajánlott ugye.
Ilyen tab esetén, hogy is van ez?
köszi -
Shingen
addikt
válasz
katonab1983 #58828 üzenetére
Hmmm Érdekes pedig a wayteq ajánlott volt, de ez gát ha ilyeneket csinált.
-
Shingen
addikt
válasz
katonab1983 #58823 üzenetére
Miért nem vettél Lg g pad 8.0.
-
Shingen
addikt
válasz
NoMagix #58809 üzenetére
Értem mit szeretnél, akkor ezt beleírni az összefoglalóba kicsit sok lenne, max úgy, hogy a lista össze lenne állítva és az összefoglalóban egy linkre hivatkozva lehetne előhívni.
Én így tudnám elképzelni, nem rossz ötlet csak kérdés tjb007 megcsinálná-e ezt a listázást. -
Shingen
addikt
válasz
cidalain #58804 üzenetére
Téma összefoglaló:
+1 (#58804) cidalain
(#58805) taip +1(#58806) Ftomm " CPU és GPU lista sem lenne rossz, a lista élén az aktuális csúcs lehetne! "
Szerintem az emberek nagy többsége nem a csúcskategóriát keresi.Talán annyit le lehetne írni, pár sorban az intel atom processzoroknak a hátrányait nem futnak bizonyos appok, illetve játékok, mert más a soc arhitechturája az ARM soc-nál, ami elterjedtebb.
-
Shingen
addikt
Itt is 2 év garit adnak? Mert nem látom sehol feltüntetve.
Mert más helyeken 2 év. -
Shingen
addikt
válasz
tjb007 #58741 üzenetére
Azon is gondolkodtam lehet a memória szállt el benne?
Az ért nem tölt be az android rendszer?Mert azt mondta a gyerkőc, hogy játszott aztán kifagyott a tablet fekete képernyő és a játék hangja ment de akadozva.
Aztán kikapcsolta és mikor vissza akarta az történt mint amit feljebb leírtam. -
Shingen
addikt
Sziasztok
Unokaöcsém itt van nálunk van neki egy Navon raptor 7 tabletje, mikor elmentem itthonról játszott vele, mikor hazajöttem már nem működöt.
Nem tudom mit nyomkodott a gyerek a lényeg az hogy úgy veszem észre az android rendszer nem akar felállni.
Bekapcsolom fogad a Navon képernyő átvált az andoid feliratra tölt és ennyi......... innen tovább nem akar lépni bele a rendszerbe.
Tablet hátulján van a reset lyuk megnyomtam azt is újraindult a rendszer de az android ez után sem tölt be.Ilyenkor mit lehetne tenni?
tjb007 Ötlet?
-
Shingen
addikt
Erről volt szó:
#58626) tjb007 válasza taip (#58621) üzenetére
A helyzet valóban érdekes, mert bár a Lenovo oldalán (ami lehet, hogy már nem aktuális) 2 év szerepel, ennek ellenére szinte kivétel nélkül minden forgalmazónál egy év szerepel.
Pl. [link]
Majd utánakérdezek a Lenovonál, hogy mi a helyzet, mert ez elég zavaros.Ettől függetlenül ugyanúgy a hírhedt TeleMax a szervizpartner.
-
Shingen
addikt
válasz
katonab1983 #58673 üzenetére
" MM-el kapcsolatban esetleg annyit tudok mondani hogy 3 évet dolgoztam náluk, én ott biztos nem vennék semmit. Ha gariztatni kell, hónapokat is várhatsz.. "
de jó
(#58678) ThorsHUN LG g-pad 8.0
-
Shingen
addikt
Szerintetek honnan lenne érdemes tabletet venni, kinek mi a tapasztalata?
edigital, MM, pcx?
Mert mindegyik üzletről olvastam rosszakat más topikokban. -
Shingen
addikt
PCX mennyire megbízható webáruház?
Gyártói garit adnak?Másik topicba ezt írták róla: 30 nap pixelgarival, háztól házig cseregaranciával, olcsóbb, mint az edigitalnál. Az ősszel rendeltem már náluk gépalkatrészeket, profin intézték. A futár nem is hajlandó elindulni addig, míg meg nem nézed, hogy bontatlan a cucc a csomagban.
Van vkinek tapasztalata róluk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Macbook White 13" unibody
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest