-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabopeter73 #54128 üzenetére
A kínaiak holnap reggel-délelőtt lesznek.
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabopeter73 #54126 üzenetére
Ezt a fotót a reklamáláshoz csatold, amiben írsz a boltnak a visszaküldésről.
HA paypallal vásároltál, ott most év végéig van 3x ingyen visszaküldési opció, azaz kifizeti neked a paypal.
De ezt valahol ott a paypalon kell aktiválni. -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
aftercooler #53379 üzenetére
Gariban szépen visszaviszi a boltba.
-
Zeki
nagyúr
Hidd el, már sokszor belefutottam abba amit írtál, és kívántál nekem.
Sőt, volt hogy már a cinizmus akkorára nőtt (pl xbox 360 topik), hogy inkább én segítettem a kérdezőnek.Ebben a topikban már párszor le lett írva, hogy - ajánlatok nekem 7"-os tabletet 20-ig, 25-ig, 30-ig, 40-ig, 50-ig.
A válasz is le lett írva párszor, pl hogy 20-ig jó szívvel semmit, felette meg wayteq,
És igazából az efeletti ársávokban is kb ugyanazok a márkák jönnek elő. Márkák, és nem matricázott "brandek".
De persze itt sem olvas soha senki vissza.
Így aztán nem csoda hogy van akinek tele lett a puttonya és visszafogta magát, mert unja 2 naponta ugyanazokat leírni.kelzsoca
Oké, köszi! -
Zeki
nagyúr
Nahát, pedig hidd el, őszintén beszéltem. 8"-ban 25-ért nincs olyan hogy nem igénytelen a hatás. És akkor még hardveresen sem túl jó.
Igen, kisebb méretben jobban vannak olcsóbbak, az a wayteq szinte mindig a belépős, de már normális kategóriában van emlegetve.
Mondhatni olcsó kategóriában csak az.
A wayteq is olyan "márka", mint a concorde, meg sok már hipermarketes márka, hogy van Kínában (pár)tucat tablet gyártó, és ők kimennek oda, és választanak, hogy melyiket kérik saját márkájukban legyártva.
Amíg Cube termékeket választanak, nagy baj nem lehet. De lehet hogy majd más gyártóktól is szereznek be tabletet. Ki tudja?
Nekem a Wayteq csak azért szimpatikus, mert a Xiaomi hazai hivatalos képviselete lettek, és azok bizony jó mobiltelefonok! -
Zeki
nagyúr
válasz
giorgioblues #53332 üzenetére
Ők egy bolt, nem a szervíz. Olyat kell venni, amire van gyártói garancia.
-
Zeki
nagyúr
válasz
#46372352 #53329 üzenetére
Itthon edigital.hu van paypal fizetés, lesz hazai garancia, tutira magyar nyelv. (mondjuk magyarul már minden tabletnek tudnia kellene, ami nem kínai belpiacos.
Azt is csinálhatod, hogy elmész, megnézed, hazamész online paypallal megveszed, az igazolással visszamész a boltba, és elhozod. -
Zeki
nagyúr
Lehet hogy ez a bestbuy 20-ért, és itthonról?
BEEX S5 -
Zeki
nagyúr
válasz
rooland #52993 üzenetére
Felméred a nemzetközi a piacot, rendelsz a kínitól 5000db 10"-os FHD IPS kilezős jó wifis tabletet, 1 giga rammal, meg valami normális chipszettel, és legyártja. A kamerát meg egyéb drágító dolgokat kihagyatod vele.
Aztán ha megjött a szállítmány, eladod másoknak, akiknek szintén csak filmnézésre kell.
Mert amit TE akarsz, olyan nem létezik.
Ha nem hiszed, nézz fel az aliexpress.com oldalra.Vagy miért nem nézel mp4 playert? Vagy portable dvd/mp4 lejátszót?
-
Zeki
nagyúr
Minek 10-es?
Egy gyereknek a 7-es is bőven jó.
Aztán veszel rá egy jó szilikon tokot, és bírja majd. Hihetetlen, hogy ezzel a tokkal mit kibírt a tablet.
Csak arra nem számoltam, hogy a kanapén hagyja az egyik gyerek, a másik meg ott rohangál, és rálép a kijelzőre... bambi. -
Zeki
nagyúr
válasz
emitter #52421 üzenetére
Érdekes gyűjtés... van benne 7"-os, meg Windows tablet.
A Padfone 2 okésnak tűnik, bár nem egy mai darab.
Amire neked kell, mind megfelel. Vedd azt, amelyikre hosszabb cseregaranciát lehet igénybe venni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
hellbander #52408 üzenetére
Az a baj, hogy a Ft esik, így külföldről minden drágább, amire még a 27% Áfa meg 1500Ft postai kezelési költség is rájön.
A netre jobb az 1024-es felbontás a 800x600 helyett. És legyen 1 Giga ram.
Kellemes nézelődést! -
Zeki
nagyúr
válasz
vonyarc #52400 üzenetére
És ha wifi routert cseréled le egy erősebbre, az nem olcsóbb lenne?
-
Zeki
nagyúr
válasz
mulatosdj #52174 üzenetére
Az nem működik, hogy TE túrod fel a netet, hol van részletfizetés, és ahol van, ott mik kaphatóak amik hozzák az igényeid, és azokat beírod ide, hogy a topik szerint melyik lenne a jobb?
A edigitalnál, a mediamarktban biztos van valami 0%THM részletfizetés. Aztán van az expertnet, az euronics, a tesco meg az auchan, ahol szokott lenni jó (0%THM) hitel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
pyxystyx #52155 üzenetére
Hónapokkal előtte már nézelődni kell a neten. Tanácsokat kérni, hol érdemes. És figyelni.
Sőt, boltokba, hiperekbe is érdemes benézni, mert néha lefele is brutál árat tudnak kitalálni.
És akkor kilehet fogni a jó vételt, a best buyt.Nem egyszer láttam már a topikokban olyanokat, akiknek ha 1-3 nappal jöttek volna korábban, lett volna bestbuy, de mire a kérdezéshez jutottak, vagy drágább lett, vagy elfogyott az ajánlható termék.
-
Zeki
nagyúr
Már nem tudom ki érdeklődött pár hete a Polaroid PTAB780 gyerektablet iránt, ami 50 dollárból megvehető volt postával, de jelentem, már mindenhol csak 100 dollár felett van, plusz posta (plusz vám).
Az aliexpressen meg már nincs is.
Remélem az illető nem vakarózott a dolognak sokat, mert lemaradt róla.
A tablet nagyon baba, a Beach Buggy Blitz is gond nélkül megy rajta. -
Zeki
nagyúr
válasz
antibes2000 #52088 üzenetére
Tabletre nincs vám, csak Áfa.
-
Zeki
nagyúr
válasz
littlerock #52012 üzenetére
Anno vettem az en.jd.com-ról egy gps követős gyerekkarórát.
Szoftveresen pár dolog el volt benne cseszve, felvettem velük a kapcsolatot, full refund lett.
Aki olyan tabletet rendelt, azt írta, pár nap alatt megjött, mert ingyen DHL-el küldték.Mindenki döntse el. honnan mit és mennyiért vesz.
Én csak 1 tippet adtam. -
Zeki
nagyúr
válasz
nbence94 #52003 üzenetére
Nekem nagyon gyanús az a tablet...
kamu gyanús.
Egyrészt csak az ebayen létezik, másrészt szinte túl szép hogy igaz legyen.Vedd meg, telepíts rá antutu-t, meg mobileuncle-t ( ha van rajta, akkor azt megmókolták), mert kíváncsi vagyok, mik igazak a felsorolásokból.
45 euro alatt Áfa mentes. De csak ha a kínai magánszemély. Amúgy 22 Euro. És a neve alapján simán lehet cég. Pláne hogy nagyban utazik. -
Zeki
nagyúr
válasz
tpeter77 #51999 üzenetére
Ezt vedd, többen is vették már innen a topikból is. Vámolással kicsivel többe lesz mint 20, de ő fut itthon Wayteq talk7x quad néven.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Fitzgerald #51995 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
SOAD19 #51985 üzenetére
Wifi-.s netezésre, vagy 3G modemes netezésre?
Olvasd vissza a hozzászólásaim, az aliexpressen nevetséges áron van Polaroid gyerekteblet, ami simán használható netezésre, jó a wifije, opera böngészőt alapból felkínál letöltésre a gyártó honlapja, a kijelzője okés, a hangerő szuper. A gombokat rajta eltéveszteni sem lehet. Mondjuk nem 1/8GB-os, hanem csak 1/4, a kiírtakkal ellentétben.
-
Zeki
nagyúr
válasz
dauphin #51917 üzenetére
Van ennek a Polaroidnak egy rátelepített zárt programja, ami maga a gyerekfelület, választható dolgokkal. A play áruházból leszedett progik nem épülnek ebbe bele, egyszerűen külön vannak, egy ablakkal arrébb kell görgetni. Ott sorakoznak a kis ikonok.
A Beneve gyerektablet gyerekfelülete ellenben bővíthető volt a playről letöltött programokkal, szépen betette a többihez, nagyobb ikonokkal. -
Zeki
nagyúr
PTAB780 további ismertető: a youtube jobban száguld rajta, mint a Beneve gyerektabletjén.
Play áruház meg úgy lett rá, hogy a beépített alkalmazás letöltője az amerikai forgalmazó honlapjára irányít, ahol Opera mobile is leszedhető, és azzal töltöttem le egy weboldalról a play shop apk-t, amit telepítettem, és onnantól ment minden. -
Zeki
nagyúr
válasz
Satra74 #51879 üzenetére
Igen, másik is dícsérték már a gépet, valami logoutblog/teszt is volt az eredeti készülékről, amit innen a legolcsóbb megvenni, és mások is innen vették meg.
-
Zeki
nagyúr
válasz
dauphin #51877 üzenetére
Hja, 3 gyerek, az 3 tablet... csak pénz nincs rá, így összeveszés volt.
De majd rendeződnek a dolgok, ha megy ősztől mindenki a helyére.
Az ebookok is jók, menő mozifilmes mesék vannak választható nyelven (magyar nem) feliratozva, és ahogy olvassa egy narrátor, úgy jelzi hol jár a mondatban. Tiszta karaoke.
Nyelvtanulásra is jó. -
Zeki
nagyúr
válasz
dauphin #51875 üzenetére
Szia!
Holnap egész nap nem leszek itthon, szóval így nem tudok elmélyülni a dolgokban, na meg várom hogy a kínai megküldje a jelszót, mert bekapcsolva, és a gyerekfelülettel lett küldve, amiből nem tudok kilépni, csak jelszóval.Az biztos, hogy a Beneve R70DL gyerek tabletet lenyomja, így első blikkre.Az is dual core, 1/8GB-os.
És jóval drágább.
Szóval ezen sokat nem törpölnék, mert ha elfogy a kiárusítás, akkor nem lesz ilyen olcsón ilyen jó gyerektableted.
A kamerája jobb, a hangszórója jobb, a kijelzője jobb, Mást most még nem tudok összehasonlítani.Ami fura, hogy alul jobb oldalt átvilágít a műanyagon valami lámpa, amikor a kijelző is világít. Lehet valami műszaki malőr miatt nem vették át az amcsik, és azért árulják ki?
-
Zeki
nagyúr
Megjött ez a gyerek tablet, innen.
Szuper kis gép, tele sok minőségi játékkal. De a kínai eleve aktivált szülői felügyelettel küldte el, a jelszót kunyerálni kell.
DHL-el itt volt 3 nap alatt, már a feladástól. Mondjuk ő a 4. napon adta fel. -
Zeki
nagyúr
válasz
nbence94 #51799 üzenetére
Ez a Polaroid gyerektablet erősebb nála.
Legalábbis leírás szerint. -
Zeki
nagyúr
válasz
dauphin #51778 üzenetére
A Samsung Kid Tablet képe lehet hogy csalás!
Ez a T2105
Persze lehet hogy ők azzal a tokkal adják, de kérdezz rá.
Én kínából rendeltem Beneve R70DL tabletet, külön vastag tokkal, okés. Volt addig, amíg a kanapén nem hagyta az egyik gyerek, a legkisebb meg ott szaladgált, és rálépett a kijelzőjére. Na onnantól kuka.
Most egy ilyen Polaroid kids tablet jön majd, majd megmondom milyen.
-
Zeki
nagyúr
Egy olyan tablet vagy noti aminek van hdmi csatlakozója, azt a csatlakozót csak arra lehet használni, hogy külső monitorra rákössem, vagy esetleg arra is, hogy őt magát egy másik, monitor nélkuli eszköz "külső monitoraként" használjuk?
-
Zeki
nagyúr
Olcsó IPS kijelzős gyerektablet, még pár napig.
A kijelzője szép, csak lassú szegénykém. A Beach Buggy Blitzet nem viszi el. -
Zeki
nagyúr
Aki jó tabletet keres, újra kapható a kínai jd.com oldalon a Cube Talk 7X 4 magos 1/8Gigás 2 simes GPS-es tablet.
Más fórumosok már rendeltek ilyet, valahol valami teszt is van róla.
A postázás ingyenes, de 27% Áfa még itthon rámegy a vámon! -
Zeki
nagyúr
Nem semmi, mondjuk kínai shopban több mint 100usd...
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest