- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
Láttátok már a ConCorde új lesifotóját facebookon?
Lassú netről vagyok, ezért nem igazán tudom belinkelni a képet...
Zodiak: Miért, te erről felismered, hogy ez mi?
Pl. a SIM foglalat nagy szám benne -
Sanzaa
senior tag
Ehh, tudtátok, hogy a Btel is árul 3G-s tabletet a mobilnetje mellé? Bár túl jó ajánlatnak nem mondanám...
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Davebowman #20905 üzenetére
Ez egy A13as cucc?
-
-
Sanzaa
senior tag
keszo: A Toshibádon milyen Android van?
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Osynho #20462 üzenetére
Ha az Mx Playerrel filmezel, akkor hardveres gyorsításnál eltünteti a tálcát. Szoftveresnél viszont ott marad. Én csak a freet használom.
Nova96:
20-40ezer között én a ConCorde tab One-t ajánlom 23990 Ft-ért.
Vagy egy WayteQ Xtab70w-t egy bő tízessel drágábban.
Vagy egy kínai Aurora II-t.
Más:
Ezt olvastátok már?
http://androidportal.hu/2012-08-23/android-x86-es-az-intel-atom-netbook-1-resz-ismerkedestol-hazassagig
Elgondolkoztam a beszerzésén... -
Sanzaa
senior tag
Na, beírom ide is.
A wikitechen egy teszt megírásával nyerhettek egy ConCorde One tabletet.
Bocs a csálé linkért:
http://www.wikitech.hu/mobil/2012/07/25/legyel-te-is-profi-tesztelo/ -
-
Sanzaa
senior tag
válasz
energy4ever #20029 üzenetére
25ért egy Ghoo tablet vagy az új ConCorde One. Bár azt még nem tudom mennyi lesz az annyi, de szerintem 30 alatt lesz, tekintve, hogy Allwiner A13...
Vagy használtan egy WayteQ Xtab70i/ ConCorde 7015.
Áfacsalásra pedig nem buzdítunk ugyebár -
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightshadow #19618 üzenetére
Ttorrent az egyik torrent kliens Androidra.
Vannak torrent remote alkalmazások is.
A youtube letöltő alklmazások ki vannak tiltva a Playről, de a Tubemate alkalmazásnak pl. saját webhelye van, ahonnan ingyen letöltető és rendszeresen frissítik is. -
Sanzaa
senior tag
válasz
z0d1AK #19472 üzenetére
"Ne legyél már ennyire egysíkú marketing ember kérlek."
Pedig azt hittem ezért tartotok
Egyébként bármit írhatsz, attól még nem vagyok ConCorde dolgozó/marketinges.
Nem is képviselem/ képviselhetem őket.
[Ezt láttátok már] -
Sanzaa
senior tag
Úúúú, nem is tudom mióta nem láttam ekkora Trollshow-t
-
Sanzaa
senior tag
Na FikaMatyik!
[Kérdőív 2.0]
Ha kitöltitek, nyerhettek vele egy táblagépet.
Nem én készítettem, viszont az én ötletem volt a kérdőív készítése.
És bár én egy ConCorde logós grafitceruzát javasoltam nyereményként, de ők jobb fejek ennél -
Sanzaa
senior tag
Töltsétek ki, ha van kedvetek hozzá!
[Tablet kérdőív]
18 feleletválasztós kérdés mindössze. -
Sanzaa
senior tag
válasz
tjb007 #19118 üzenetére
Mint írtam ugyanakkora a billentyűk mérete a 7" és a 9,7" billentyűzeten.
Nem túl nagy, de elég a gépeléshez. És azért nagyobb egy qwerty-s mobil billentyűzeténél...
Persze nem mindenkinek van rá szüksége, de legalább ilyet is választhat a user.
Olcsósított eeePad Slider vagy Transformer -
Sanzaa
senior tag
válasz
tjb007 #19103 üzenetére
A 9.7"-os billentyűzetes tokon is ugyanakkor területet foglal el a billentyűzet, mint a 7"-on.
Semmivel sem nagyobb, csak az üres felület több és azon is lehet gyorsan gépelni, ha egy asztalon van. Abból csak egy erős zsanér hiányzik.
Szerintem igenis lenne létjogosultsága, úgy mint a qwertys mobiloknak, csak eddig nem volt egy normális darab sem. Én 40re saccolnám a felső határt. -
Sanzaa
senior tag
válasz
tvamos #19082 üzenetére
Tényleg nem egy nagy élmény egy kínai billentyűzetes tok használata.
Viszont azon sem kéne sokat fabrikálni, hogy használható legyen. Csak merev zsanér kéne, hogy ne dőljön el, meg micro USB csatlakozó.
De ez nem tok lenne, hanem elvileg egybe van építve. Esetleg dokkolva. Még nem tudni. Meg nem is lenne Transformer árban
Viszont ilyen koncepció még nincs külföldről sem tudtommal, csak valami nagyon trutyli hardverrel. -
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #19070 üzenetére
Ez szerintem is így van. De egyébként lenne igény erre a koncepcióra?
Vagy mit változtatnátok rajta?
(A ConCorde Facebookjára is lehet írni, mert ez a kép onnan van) -
Sanzaa
senior tag
Hali!
Ehhez mit szóltok?
Érdekelne titeket? -
Sanzaa
senior tag
válasz
molnarpeter #18873 üzenetére
Gyakorlatilag meg van. A felhasználó dolga csak feltenni Superuser appot a készülékre a Playről és általában frissíteni benne az SU binárist
-
Sanzaa
senior tag
válasz
keccsa #18755 üzenetére
Ha újra raktad a ROM-ot, akkor valószínű, hogy nem szoftveres a hiba.
Postázd el és vagy javítják vagy cserélik. De előtte telefonálj nekik!
Egy ismerősöm 3500ft-ért küldte el postával gariba a hibás tabletet. (A kínai minőségellenőrzés hagy némi kívánnivalót maga után.)
De az értékbiztosítva volt és elsőbbségivel ment. Futárral vagy csak simán csomagként postázva 1000-1500 körül megúszod.
Én elsőre feloldom a billentyűzárat, pedig még a vastag fólia is rajta van. A cucc stabil, eddig egyszer sem kapcsoltam ki, nem fagyott le. -
Sanzaa
senior tag
válasz
Alliterato #18689 üzenetére
Még szép, hogy van. A ConCorde 9.7 IPS Plus kétmagos RK 3066 procit használ
1600Mhz órajelen.
A Myaudioban egymagos Allwinner A10-es proci van elvileg 1,2 Ghz órajelen, úgy
mint a ConCorde 9.7 IPS-ben.
Ez a sebességben is látszik.
A két CC gépről már olvashatsz több tesztet, videó is van, több fórumuk is van,
köztük a hivatalos is a concorde.hu oldalon. -
Sanzaa
senior tag
A törött óra témához, sima levélként fel lehet adni HongKongba, 1375 Ft lett volna legolcsóbban. De megvették tőlem 800 Ft-ért
Így tárgytalan
-
Sanzaa
senior tag
válasz
VMatteo #17989 üzenetére
Női karóra. Ajándék lett volna. Nem én választottam, de nem rossz. Megy a szemem színéhez(fehér)
A legközelebbi órás már elég szenilis. Amikor a saját órámat vittem be szíjcserére, feltűnt neki, hogy ilyet még nem látott és aszonta' hogy erre kb 4000 Ft egy új üveglap
Az optikus, ékszerész nem hülyeség, bár főleg a kíváncsiság miatt vetném bele magam a visszaküldős mizériába. -
Sanzaa
senior tag
válasz
VMatteo #17982 üzenetére
1200 Ft volt az óra, így drágább lenne az üveg, mint az óra maga valószínűleg. A tinydeal a FAQ-ban azt írja többek közt, hogy fotózzam le a csomagolást elölről, hátulról, a sérült terméket, adjam meg a rendelés számát, egy leírást a hibáról stb. Utána cserélik vagy visszatérítik az árát a szállítás költséggel együtt. Csak ne csomagküldővel adjam fel, mert azt nem fizetik ki.
Van egy 180 napos átfutási idő, miután megérkezik a termék hozzájuk (elküldik a gyárba javítani) és utána küldik vissza. Ezt gondolom gyorsan cserélik, nem vacakolnak vele. Na majd holnap lehet elugrok a postára megkérdezni, mennyi az annyi és később lehet bele vágok a kíváncsiság kedvéért. De ha tényleg 5500 ft akkor lesz@rom. A dolog érdekessége, hogy kettő db bubis fóliába volt belebugyolálva, a saját fóliájába és egy buborékos borítékba. A csomagolás nem sérült. Hát ezért ne rendeljetek Csájnaföldről tableteket -
Sanzaa
senior tag
rövid kérdés: egy betört üvegű karórát szerintetek mennyiért tudok elpostázni Kínába? (tinydealről rendeltem és így érkezett)
-
Sanzaa
senior tag
válasz
The.Bali #17788 üzenetére
[Mobilnet és egyéb szolgáltatások árösszehasonlító oldala]Kategorizálva vannak a szolgáltatások, irányítószám alapján is szűrhetsz.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
tjb007 #17798 üzenetére
Igen, kb ugyanott. A bökkenő ott van, hogy a legolcsóbb vevő 7.56$ ebayen, amiről szintén nem tudom, hogy megfelel e a követelményeknek. A CC97ips topicban Kuter fórumtárs szerint az sem felel meg, mert ő utánanézett és csak MPEG2 dekódolást tud(azt ne kérdezd, hogy nézett utána)
Erre az volt a válasz, hogy mindegy milyen dekódolást tud, attól felismeri a belföldi MPEG4 jelet is. Szóval erről megoszlanak a vélemények. -
Sanzaa
senior tag
SPB TV? Az bárki számára elérhető.
Valamelyik nap láttam az egyik webshopban 30ezerért összecsukható hordozható DVD lejátszót beépített DVB-T vevővel. USB csati is volt rajta. Azt hiszem Orion volt. De egy tableten csak királyabb lenne
Ha esetleg tudtok linkelni a fentebb említett chipek valamelyikével ellátott coax csatis DVB-T vevőt, ne fogjátok vissza magatokat. Ebay, tinydeal, pandawill jöhet -
Sanzaa
senior tag
Biztosat nem tudok írni. A ConCorde 9.7 IPS tabletemen CyanogenMod9 van és ez már támogat elvileg a néhány DVB-T vevőt rendszerszinten.
[maiden hozzászólása a lényeg és a linkjei]
A DVB-T vevő sem mindegy, hogy milyen. Az alábbi chipek valamelyikével kell rendelkezzen: DiB0700, AF9015, IT913x, AF9035 and RT28XXU
Ebből legingább az Afatech AF9015 az ajánlott.
Azon kívűl olyat kell venni, ami támogatja a itthoni MPEG4 dekódolást, nemcsak az MPEG2-t.
Meg érdemes Coax csatisat is venni, bár nem muszáj.
Némi pletykát olvastam tegnap, hogy a ConCorde Elektronik Kft saját égisze alatt lesz tán saját márkás DVB-T vevő. Ebből következik, hogy akár valamelyik tabletjük gyári romjába vagy frissítésébe belerakják annak driverét. Reméljük igaz lesz.
Én is rajta vagyok az ügyön, a kellő driverek megvannak, csak az USB-S DVB-T vevőt kell beszerezni.
Kínából rendelhető már beépített tv tuneres gép, bár azok alá jellemzően fostalicska hardwert raknak. -
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #17732 üzenetére
A brandeltet úgy értettem, hogy rányomják a logójukat a kínaira amit összerakattak, kicsit csiszolgatnak a szoftveren és utána árulják. Mögé meg garanciát és a már agyon emlegetett supportot biztosítják.
Nem összekeverendő a vodafone vagy az edigital ügyinézése a w vagy cc saját garis ügyintézésével. Én is szívtam már a vodás garival, amíg annál a szolgáltatónál voltam. Hiába multicég, a kanyarban sincs ehhez a két céghez képest.
Egyébként mi van akkor, ha 10 hónap után összefossintsa' magát a kínai csuda masina? Akkor is visszaküldöd? (Csak kérdezem)
A wayteq és a concorde természetesen 8 nap után is kicseréli a hibás példányt, ha nem javítható, mivel egy év gari jár hozzájuk. Nem is értem, hogy merülhetnek fel ilyen nyilvánvaló kérdések benned. Ha a garancia hamarosan lejár és esetleg már nem forgalmazzák azt a típust, akkor a kezedbe nyomnak egy újat, ha nem tudják javítani. Hallottam ilyen sztorit pl. egy renegát WayteQ Xpad100-ast cseréltek egy Xtab100S-re.
Vagy a CC korlátozott darabszámban beszámítja az új IPS+ árába a régi IPS-eket.
Hidd el, jönnek az emberek téríteni a többi fórumba is. A fórumok ilyenek.
Nem kell elnézést kérni, mert az original csájna tableteket részesíted előnyben. Nagyon jó okod van rá és semmi baj nincs ezzel. A baj azzal van, hogy sokszor személyes sértésnek veszitek, ha valaki az alábbi két cég termékét ajánlja helyette vagy kiáll azok előnye mellett.
Mellesleg nyugodtan megnézheted a hszeim, nem csak a cc termékeit ajánlom. -
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #17727 üzenetére
Hogy nektek mennyire igazatok van! Teljesen megvilágosodtam
Mindjárt rendelek is egy gépet Kínából, mert az angolom olyan jó, hogy a Slatedroidon találtam hozzá egy csomó fórumot, így a support rész megoldott. Meg van egy csomó szabadidőm, hogy hajnalban elérjem a kínai ügyfélszolgálatost, mert aki napközben van, az nem tud szart sem.
Sőt megnézem a NAV és a posta oldalán a vámkezelésre és a külföldre történő postázásokra utaló ismereteket. Nem sz@rakodok én azzal, hogy itthonról, webshopból rendelek egy brandelt gépet, ami már másnap itt van és ha nem tetszik visszaküldve visszakapom a pénzem. Vagy ha besz@rik kicseréljék egy újra, vagy ha szerencsém van már egy új típusra.
A slatedroid olvasgatásával meg fejlődik az angolom is és nem kell a magyar hivatalos topicjába történő regisztrációval.
Elnézést a cinizmusért, de ezzel szemléltetném, hogy sokszor ki vannak itt fordítva a dolgok...
Egyébként nincs bajom a kínai rendelésekkel, de a belföldinek is megvan az előnye. -
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Krissz5435 #17595 üzenetére
Már kifutottam a szerkesztési időből. Az iPonnál sajnos már 30500 körül van és most nincs is raktáron.
De a kommentek közt is látható, hogy egy időben 29900 Ft volt.
30e alatt van még a hasonló kategóriás Ghoo tablet, a Navon Platinum, meg az említett PoV. Ezek egy kaptafára készültek, de csak a ConCorde-nál van kilátás a Jelly Bean frissítésre.
Olcsóbban Kínából rendelhetsz, talán még a 7collosaknálmeg is éri. Pl a pandawill.com-ról. Ott erősebb kétmagos, IPS kijelzős gépek között válogathatsz, ugyanennyiért vagy olcsóbban.
Sajnos ott sem fenékig tejfel minden, ha esetleg hibást példányt kapsz, kell az angol tudás a garancia intézése miatt és még a vámon is át kell csúszni.
Itthonról még a WayteQ Xtab70i-t, az Xtab 70w-t, a Myaudio Series 8 DC az ajánlható, de ezek már magasabb árkategóriába tartoznak. -
Sanzaa
senior tag
válasz
Krissz5435 #17589 üzenetére
Vegyél egy drága telefont előfizuval olcsón, add el jópézé' és vegyél egy jóárasított tabletet meg vegyél egy 3000Ft-os Lidl-ös telefont:-)
A tablet kérdésre, pl a ConCorde 7015 már 30 000 Ft alatt van az iPonnál és a Tescoban is. 7", kapacitív, 1 Ghz Allwinner A10 Soc Mali400 GPU-val és normális hazai supporttal. Jelly Bean frissítés be van ígérve.
Szerintem USB-ről is tölt, mert a ConCorde 9.7 IPS-em is tölt arról, de ezt majd Shoo elvtárs megmondja. -
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
És mi van ezzel a Moonlight-tal? A XDA-n olvastam...
-
Sanzaa
senior tag
Tegnap felraktam online segítséggel a CyanogenMod 9-et a ConCorde Tab 9.7 IPS-re.
Szeretem ♥ -
Sanzaa
senior tag
válasz
Spike009 #16772 üzenetére
Bizonyára írt valaki olyat is.
De ennél jóval többet bír nálam az akku. 6-7 óra filmézés full fényerővel és wifivel a jellemző.
Az IPS sem egy régi gép. Azt hiszem május 25. óta forgalmazzák. Jelly Bean is lesz erre is.
Azt, hogy melyiket választod, a pénztárcád szabja meg:-) -
Sanzaa
senior tag
válasz
Spike009 #16748 üzenetére
Tesztet még nem olvashattál róla, mert még nem forgalmazzák. A sima ConCorde 9.7 IPS-t forgalmazzák, amiről én is épp most pötyögök. A ConCorde 9.7 IPS Plus lesz, ami 80e Ft körül várható és dual core proci dübörög majd alatta. Reméljük a héten megkezdik az új Plus forgalmazását, bár pontos dátumot nem tudni.
A sima IPS sem rossz egyébként. Videó van róla a Youtube-on. -
Sanzaa
senior tag
-
Sanzaa
senior tag
válasz
kiki22 #16654 üzenetére
Itthonról újonnan egy 5" WayteQ Xtab50.
Használtan egy 7" Samsung Galaxy P1000.
Külföldről szintén van választék. Ez pl. egy új cucc, nem rossz, de lehetne olcsóbb:
http://www.pandawill.com/smartq-k7-android-40-gps-tablet-pc-7-inch-ips-screen-bluetooth-8gb-black-p64506.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest