- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
válasz
Harlond #30360 üzenetére
És már jópárat eladott belőle. Kicsit sajnálom azokat akiket így lehúz... :\ 25 munkanap a szállítás. Vajon mitől lehet?
Ilyeneket ír, hogy tűéles, nagy kijelző meg 2160P HD.Aztan ott van alatta, hogy 800x480.
Szerintem miután megkapja kínából, ki sem bontja csak átcímkézi és már küldi is a balféknek.
Pofátlanság netovábbja -
ZS3NI
őstag
válasz
dugesz77 #30096 üzenetére
Ez alapján:
"Mivel gyakorlatilag külföldi cégtől rendeled meg a terméket, így már meg szokott módon előre kell fizetni a vételárat. A fizetési teljesítést követően, a forgalmazó 10-20 munkanapon belül szállítja az áhított mobiltelefont, vagy egyéb kütyüt.
Garanciális ügyekben a számlát kiállító cég köteles eljárni. Amennyiben ez a cég külföldi, mint jelen esetünkben is, a cégnek rendelkeznie kell egy magyarországi ügyfélszolgálattal. Ezen ügyfélszolgálat tudja a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelni az internetes értékesítésből eredő esetleges garanciális, vagy egyéb problémákat.
Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China 518000 elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják).."Valószínűleg igen az. Megrendelik helyetted és ráteszik a felárat.
-
ZS3NI
őstag
Sziasztok!
Android Q88 Tablet Allwinner A13 tábláról van vélemény? Nagyon olcsón dobálják most aliexpressen.
-
ZS3NI
őstag
Ainol Novo 7 Crystal -ról van vélemény? Mennyibe kerül behozni ezt MO-ra? Én csak kis értékben szoktam rendelni ebayről, dxről, és úgy nincs vám. Valaki felvilágosítana ha szépen kérem?
Nagyon tetszik ez a tablet, lehet ez lenne nekem az első -
ZS3NI
őstag
Érdemes ilyen olcsóbb kínai tabokkal foglalkozni? Mint pl a korábban említett Freelander. Illetve más kérdés, hogy ha igen akkor honnan érdemes rendelni? Pandawillt nézegettem, de visszaolvasva látom nem túl pozítiv a hozzállás.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Armagedown #27507 üzenetére
Pont ezt a tabot nézegettem énis ma reggel.
Lehet megpróbálkozok vele.
Első táblagépem lenne. Nézegettem ezen kivül a nemrégen tesztelt WayteQ xTAB-70dc nemtudom, hogy mit vegyek. Nem feltétlen kell 7" lehet nagyobb is talán.egyelőre várom a bestbuyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged