-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Fateless:
NO.1 P7 akksi teszt megvolt már mennyit bír?
-
Crytek
nagyúr
Neken ezekkel a táblákkal az a legnagyobb gondom, hogy kinai meg pandawill és így félek a gari miatt.
Semmit nem csináltak a visszaküldött géppel és így csak kb poháralátétnek jó:-( -
Crytek
nagyúr
válasz
csiribacsi #36523 üzenetére
Chuwi v88 Ez jó lenne ha nem ilyen debil lenne a kinézete miért nem tudták megcsinálni mint a szokásos táblákat
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
fpatrik17 #36460 üzenetére
Lehet nem várom meg a véleményeket megrendelem mert a Cubom hulladék! Annál rosszabb tablet nem létezhet! Pandawill meg kiny**hatja hogy a visszaküldött géppel nem csináltak semmit
Videok amiket néztem róla ott nem látok gondot. Majd keresek valami fórumot mert az az igazi ott hibákat hátha írnak!
Cubenál is sajnos csak hibákat írtak de gondoltam csak nem lesz ennyire rossz és tessék szinte semmit nem ér!
-
Crytek
nagyúr
7 colos Cube nincs is vagy csak pandawill-en nincs?
7 colos 4 magos 2gb ramos 3g-s tabletet szeretnék és nem olyan hüde nagy a választék!
Eddig ezt találtam csak NO.1 P7
Erről olvasott vagy hallott valaki valami rosszat?
-
Crytek
nagyúr
Az az álmom megmondom őszintén,hogy egy új amd win 8-as tabletem legyen ami max 80k!
De sajnos 150+ ezer felett lesznek (mondjuk az igaz hogy viszi a rendes játékokat mert nagyon erős de akkor is drága)Magyarokhoz vajon mikor fog begyűrűzni a 4 magos RK3166-os cumo?
-
Crytek
nagyúr
Erre tudnátok valami alternatívát mondani ahol ugyanezek a paraméterek annyi plusszal hogy több tárhelye van és nem ilyen csira az aksija lehet 8 colos is!
A hulladék Cubomat váltaná!
-
Crytek
nagyúr
Akinek valamilyen izmosabb 4 magos tabletje van és fameramazik kérem nézze már meg hogy megy a kütyüjént a játék!
A Cube u30GT-n kb használhatatlan.
-
Crytek
nagyúr
Ez az APPLE Lightning csatlakozó mi a fene?
-
Crytek
nagyúr
Melyik most a legjobb kínai tablet ami 7-8 colos 4 magos és van benne 3g is no meg persze ips panelja van és 1-2gb ramja?
-
Crytek
nagyúr
válasz
ATM_automata #36032 üzenetére
Ilyen miért nem tudnak csinálni értelmesebb procival 2gb rammal és min32GB tárhellyel?
Csapnék is le rá! -
Crytek
nagyúr
válasz
csiribacsi #35917 üzenetére
Érdemes utánaolvasni mert a kinaiak szeretnek szart gyártani
-
Crytek
nagyúr
8-9' -ig melyik az a 4 magos táblagép amit ajánlanátok ?
Főbb kikötéseim: A 4 mag, 1 vagy 2GB ram, Wifi, 3G , micro usb foglalat és ne TN vagy egyéb sz*r peneles legyen! -
Crytek
nagyúr
8-9' -ig melyik az a 4 magos táblagép amit ajánlanátok ?
Főbb kikötéseim: A 4 magot már írtam, 1 vagy 2GB ram, Wifi, 3G , micro usb foglalat.
-
Crytek
nagyúr
Ez a Ramos X10 Mini nem is rossz papíron.
3g+ wifi +4mag ennyiért best buy.
Egy a gond a prociját nem ismerem :-(És ez a proci mit tud a rockchiphez képest?
-
Crytek
nagyúr
Az müködne vajon hogy a táblagépemre (cube u30gt) otgvel wifi vevőt raknék vajon jó lenne?
-
Crytek
nagyúr
Ezeknek a retinás cuccoknak van értelmük?
Mert látom páran írjátok hogy az új 4 magos rockship a full hd-hez kevés aztán látom a retinásak meg még a régi 2 magosokkal vannak.Akkor oda jó vagy hogy van ez?
-
Crytek
nagyúr
Szerintem meg pont elegek ezek a tabletek arra ami célt szolgálnak.
Minek felrakni többszáz (de még a 30-50gb is sok) gb filmet ,sorozatot ?Semmi értelme!Filmet akarok nézni rárakok max 4-5öt azt ha vége jönnek az újak rá.
Szerencsére a nagy és "márkásabb" gyártoknak szorult annyi ész a fejükbe hogy ott van bővitési lehetőség is.Mondjuk 2013-ban azért illő lenne már a legkisebb gyártótól kezdve min. egy SD kártya foglalat usbről nem is beszélve.
De szerencsénkre egyre több tablet fogy és egyre jobbak. -
Crytek
nagyúr
Na elég jókat olvasni a cube U30GT2-ről
"A játékok közül feltettem a játékok közül: The Amazing Spider-Man, The Dark Knight Rises, Asphalt 7, Real Racing 2, GTA3 HD, ezek tökéletesen futnak, nem akadoznak."
Ez jó hír mivel a régi Cube on nem futottak a gameloftos játékok és a GTA 3 is "szét volt" esve mintha nem lenne a képernyő méretre optimalizálva vagy nem is tudom.
Annak akinek U30GT 2-je van azoktól kérdezem:
Wifivel nincs gond? Tehát youtube videokat folyamatosan játssza le nem töltöget 3 másodpercenként ?
Hangja milyen nem halk stb?
És ha kinából rendeltétek nem volt rá vám+áfa?Ha ezekkel nincs gond akkor cserélem a régit mert van de minek!
-
Crytek
nagyúr
Valaki ne adj isten vett már Quad Core RK3188 chipes táblát?
Ha igen akkor vélemény róla? -
Crytek
nagyúr
Na már a model számot is sikerült átírni de kevésnek bizonyult.
Úgy néz ki Cube os Cube között is van különbség mert youtubon szinte az összes játék megy nekem meg 1 db hajlandó elindulni az pedig a Batman semmi más
-
Crytek
nagyúr
válasz
interstate76 #32780 üzenetére
Van akinek az első szériással sincs gond.
De miért ne én lennék akinek minden jól működik
Pedig a két legfontosabb dolog a rossz a wifi (youtubot azért elég sokat szoktam használni,de mivel nem müködik rendesen csak a telefonom tudok nézelödni) + a töltés közbeni gépezés lehetetlen,mert maguktól megnyilnak programok nem azt csinálja amit nyomok neki förtelemDe ez van legalább tudom olcsó fost nem kell venni többet inkább várok amig a király táblák ára lemegy ilyen árra és akkor veszek egy normálisat.
Mert ez így ebben az állapotban csak filmezni és böngészni jó. -
Crytek
nagyúr
Hát sajnos ez nem jött össze magyarán ezen nem segít semmi firmware egy hulladék az egész wifi ugyanúgy nem játszik végig videokat állandóan töltögeti meg a töltési használhatatlanság sem javult.
-
Crytek
nagyúr
Már látja a játékokat Cube-on is.
Most már csak a build.prop fájlt kéne áttírni hogy menjenek is.De hiába írom át nem menti el.ráviszem hogy Save és csak köröz de nem történik semmi már vagy 40 perce úgy vanEsetleg ilyennel találkozott már valaki?
-
Crytek
nagyúr
Na sikerült felraknom a cube-ra egy 1.11-es rootolt firmware-t.
Most olyan problémám van hogy a play-en megvett játékot nem látja hogy megvettem telefonomon simán letudom tölteni és játszani de táblán meg kéne vennem!
Ez miért van?
-
Crytek
nagyúr
Valaki kérem magyarázza el hogyan kell a CWM-od rárakni a Cube U30GT-re??
Annyit már sikerült elérnem hogy a windows látja már és a drivert is felraktam hozzá.Itt kaptam leírást és ezt követtem
Addig jutottam hogy "erase NAND" és utána "ha formázás kész kattints az "ok without reboot" -ra " Na ilyen gomb nincs az RKAndroidtool-on csak reboot to flash mod amire meg azt irja : Device can not do flash mode because is not msn device.
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna nekem flashplayert linkelni android 4.1.1 ill 4.2.1-re?
-
Crytek
nagyúr
Kettéfejelem ezt a ***** ********* Cube u30GT-met!!
Fél éve szopok vele és a windows 7-el nem tudom felismertetni hogy lássa a táblát.
Itt mondták hogy az ASB driver kell hozzá de hiába raktam fel akkor sem látjaValakinek valami egyéb ötlet?
kasty-cube_u30gt_h-41-111-rooted2.zip találtam hozzá egy ilyet ezt szeretném felrakni,mert olvastam hogy wifi hibákat kezeli és hátha az életben végre sikerül is végignéznem bármely 2-3 perces youtube videót is!
Ezt a firmware-et egyébként hogy kell felrakni?
-
Crytek
nagyúr
Kinából rendelt mostanában bárki bármilyen tabletet ? Ha igen az érdekelne, volt-e rá vám vagy adó?
-
Crytek
nagyúr
Valaki rendelt mostanság Kínából valami 4 magos csodát? Ha igen ez érdekelne melyik az a modell ami jó is és alap hangon támogatja a gameloftos játékokat?
-
Crytek
nagyúr
Az érintő ceruzák között mi a különbség?
A nexus 7 hez vett cerka nem jó se az lg 2x telomhoz se a cubehoz.
-
Crytek
nagyúr
válasz
this is life #31614 üzenetére
Azt se tudom hol kell ezt megnézni
Ezt az USB debugingot hol lehet bekapcsolni nem találom sehol?
-
Crytek
nagyúr
Cube U30GT tulajok:
Milyen driver kell hogy a windows 7 lássa a táblagépet és lehessen rá másolni? -
Crytek
nagyúr
Vennék ilyen Cube 2-öt nagyon, de rockchipet a gameloftos cuccok meg elég sok minden nem komálja én meg a mokoláshoz hülye vagyok :-(
Van valami értelmes 10 "os cucc amin mennek a gameloftos game-ek?
-
Crytek
nagyúr
Cube U30GT tulajok:
Milyen driver kell hogy a windows 7 lássa a táblagépet és lehessen rá másolni?
-
Crytek
nagyúr
Nincs valami olyan program androidra amit ha felrakok akkor kézirásfelismerőként szolgál és érintőcerkával tudnák írogatni a fórumokba meg mindenhova?
-
Crytek
nagyúr
Nincs valami megoldás arra hogy én leszedek egy képet akkor azt be tudjam rakni háttérképnek a program levagdosásai nélkül? (Mert az egy rakás ...)
-
Crytek
nagyúr
Ami letöltöttem flasht az azt irják hogy 4.1 hez jó igaz nekem 4.2.1-van!
És ahhoz képest hogy nem támogatja ahogy mondod érdekes modon a telefonomon és a másik táblagépemen megy a farmerama a Chrome , Dolphin pároson simán.
Nem mellesleg amit mondasz nem találom valósnak mivel egyik böngészőbe se találtam plugin választás vagy ki be kapcsolási lehetőséget.Bár abból kiindulva hogy ugyanaz a program más készüléken full más menürendszerrel rendelkezik azok után már nem is csodálom.
-
Crytek
nagyúr
flash_player_11.1.102.59.apk feltettem a nexux 7-re de ugyanugy a Chrome ,Opera ,Dolphin azt irja nincs fent flash
Aki esetleg még rájön erre hogy youtube hallgatás közben is lehessen böngészni ne tartsa magában!
-
Crytek
nagyúr
Nexus 7-re nem lehet OTG-vel pendrive-ot csatlakoztatni?
Mert én megtettem és nem történt semmi!
Táblagépen lehet egyszerre több programot futtatni? Mármint pl a youtubon belül vagyok hallgatom a zenét de ha átlépek a böngészőbe akkor ne álljon le a zene?
-
Crytek
nagyúr
Ezen a Nexus 7-en hogy lehetne elérni,hogy megtudjam nézni pl a farmerama oldalt ami flash-et használ??
Mert se a Chrome ,se az Opera mini sem pedig a Dolphin nem nyitja meg mert sír hogy nincs fent flash.
Telefonon alapból van az a Földgömb alakú böngész azzal megy jól,de ilyen a nexusos nincs.Hogy lehetne flash-et rátenni honnan kell leszedni és milyen néven van mert ahova irányít ott kiírja nincs a kászülékre?
-
Crytek
nagyúr
Tegnap megérkezett a Nexus 7-em!
Azt a google hangkeresős sávot hogyan lehetne legyalulni?Mert veszettül irritál. -
Crytek
nagyúr
Ez a T-Home nem semmi.
Ha a legmaxabb internetcsomagját használnám akkor 19.900ezer ft lenne nálunk a Nexus 7és semmi más költség nem lenne.
De mivel csak az XL és nem az XXL-es csomagba vagyok így 48.300ft lenne ami még mindig nem rossz ár.Ugy néz ki váltani kéne kell majd gyorsabb netre
-
Crytek
nagyúr
Valaki tudna androidra valami jó és ingyenes vírusírtokat/ tűzfalat vagy akármit amitől biztonságban érzem magam hogy pl egy freemailbe be merjek lépni?
Mert steam-es karácsonyi acsi eléréshez be kell lépni mobilon a steambe de alap állapotba még a freemailembe se lépek be,mert amiket hallani
-
Crytek
nagyúr
válasz
buta29030 #28567 üzenetére
Kár itt erőlködni meg szarozni az androidot.Nyílván itt azért nem látsz ilyen kifakadásokat mint amilyen a tied ,mert másoknak mások az igényei.
Én a 1x éves pc-s pályafutásom során egyszer sem használtam ezt a silvergenyót amit írsz és kurvára megvagyok nélküle.Az meg vicces hogy hogy egy 2 magos 1,6ghze-s tableten nem tudtál filmezni mikor a full hd-s tartalmakat is rezzenéstelenül viszi. (Pedig nekem csak egy 53ezer ft-os "kínai szarom" van)
Sokunknak amire kell a tablet: böngészés, youtube-ozás, emailezés,filmezés és ne adja isten nagy unalomban némi játék. Ezekre tökéletesen megfelelnek ezek a táblák.Az meg megint más téma hogy mindig lesz olyan aki talál xy tulajdonságot ami neki nem megy nem tetszik benne.Mivel nem vagyunk egyformák mindenkinek más számít.
Ez ugyanolyan mint pl az év játéka választás sok oldalon xy lesz a győztes én meg fanyalogva nézem ez lett kb warezba se töltöttem le arra sem érdemes.Én megvagyok elégedve a táblával amire nekem kellett perfekt!
-
Crytek
nagyúr
Táblagépen pendrive leválasztásra van mod, vagy csak lehuzom azt ennyi?
-
Crytek
nagyúr
válasz
-Mosquito- #28164 üzenetére
Ránéztem ez nagyon gyenge 40 ezerért.
-
Crytek
nagyúr
40 ezer ft-ig milyen 7 vagy 8"-os táblagépet ajánlanátok?
A bátyámnak kéne mert megvette a Prestigot amit írtatok de mivel pixelhibás visszavitte de nem tudják cserélni mert nincs nekik és várni nem akar heteket amíg lesz így egy hasonló kéne.
2 magos cpu, 1gb ram, wifi ....
-
Crytek
nagyúr
A bátyám ma megkapta végre a sokak által ajánlott tábláját!
Mondta is hogy számára megfelelő gyors meg minden,de holnap viszi is vissza mert pixelhibás! -
Crytek
nagyúr
Táblagépen Firefox,böngésző,chrome, opera miniben vagy bármelyik böngészőben hol lehet azt beállítani, ha több fület megnyitok és youtubon akarok hallgatni zenét akkor ne állítsa már le ha másik fülre átlépek??
-
Crytek
nagyúr
Táblagépen (vagy ha nem a gép beállításai között) akkor a táblagépen lévő böngészökben hol a fenében lehet ezeket beállítani:
- Minden oldalt rendes mivoltjába töltsön be ne mobil változatként?
(Az oké hogy amikor belépek és benyomom akkor azokat adja de hogy minden egyes inditás után ne kelljen már külön mindig bekapcsolni)- Firefox,böngésző,chrome, opera miniben bármelyikben ha több fület megnyitok és pl showder kulbbot akarok hallgatni youtubon vagy bármi más zenét akkor ne állítsa már le ha másik fülre átlépek!
-
Crytek
nagyúr
A bátyám szeretne magának venni 7 vagy 8"-os táblagépet!
Az lenne a kérdése hogy Magyarországon melyik lenne a legjobb választás ilyen téren?Lehetőleg legyen benne 2 magos cpu, 1gb ram,bluetooth,wifi.
concorde one tab-ot kérdezi,hogy az jó?
-
Crytek
nagyúr
Window N70S sem tölthető pc usb-ről?
Ennek mik a hibái? -
Crytek
nagyúr
válasz
RMZ250 #26677 üzenetére
22k az messze nem 30k
Ezt valaki lefordítaná miket írnak róla?
-
Crytek
nagyúr
Látom hogy 7"-os piporól senki semmit.
7"-os Cubeja van valakinek?
Ha igen írhatna róla pozitiv vagy negativ dolgokat. -
Crytek
nagyúr
Haverom szeretnem venni karácsonyra a barátnőjének tabot.
Azt kérdezi,hogy vette- már valaki vagy halott-e már valaki valamit erről a Pipo 7-esről?
Ja és még az is kérdés hogy ez már képesnek érzi magát hogy töltsön USB-ről?
-
Crytek
nagyúr
Feltettem a battery widgetet a gépre hát nem kellett volna ugyanúgy nem jelez az aksiban töltöttséget ez valami bug vagy abszolut semmit nem javítottak nekem rajta?
-
Crytek
nagyúr
A tesztembe beleírtam a garanciát + az aksit tesztelem és az üzemidőket folyamatosan mérem.
Eddig a wifis youtubozásos filmnézés + mp3 hallgatás van benne.Majd lemérem még a folyamatos játszást és a full HD filmek nézését is + zenehallgatás wifin keresztül netrádióval. -
Crytek
nagyúr
Akinek Cube U30GT-je van és futnak a Gameloftos játékok kérem írja le hogyan!
Mert nekem nem igen jön össze sajnos -
Crytek
nagyúr
válasz
szilchi #24817 üzenetére
Kár hogy ezt "gyárilag" nem úgy adják
Multkor is akkor lett full gatter a gép miután rádugtam a gépre és nyomtam a gombkombináciot amit kellett.Na onnantól kezdve nem kapcsolt be a tábla ezért is küldtem vissza.
Akkor sajnos marad a 4 colos telon a gameloftos cuccok futtatása.
Most akkor ez a SuperOneclick is elég nem kell firmware?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged