-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Crytek #29594 üzenetére
Persze hogy megéri nekik, aláírsz 2 év hűséget
spiritex: Részemről tapasztaltam, hogy van kínaiban is korrekt. Mondjuk én nem is hackeltem rajta semmit, minden működött ahogy kell, akkor minek bántsam. Aki meg olyat vesz amivel köztudottan vannak problémák az meg ne csodálkozzon. Személy szerint se iphonetól se ipadtól nem estem hanyatt. Asus kijelzője sokkal szebb ha már felső kategória. Iphone meg..van a családban egy 4-es, na ennek a kijelzőjétől se estem hasra, se a sebességétől. 120-130k-ért azért valamivel többet várnék el. De ugye kinek mi, akinek az kell vegye nyugodtan. Kínai tabot is csak azért nem veszek mert beleuntam a sunyi webshopokba, lesz itthonról pro duo 37k-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest