Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Sziasztok!
Már körbejártam a témát, és az elképzeléseimnek legjobban talán a NOOK HD+ felelne meg.
Viszont kérném a segítségeteket, hogy emellett még milyen alternatíva lehetne, ha a következő szempontoknak kell megfelelnie:Leginkább szakmai pdf-ek olvasására használnám, így elsődleges szempont a kijelző olvashatósága.
Nem magazinos (A4) pdf-ekről van szó, de ha arra képes, akkor biztosan megfelel. Sajnos nem tudtam még letesztelni egy NOOK HD+-t, hogy mennyire olvasható álló módban zoom nélkül egy ilyen pdf. Neten is kerestem videókat, képeket, de abból nem látni.Találtam viszont egy oldalt, ami még hasznos lehet másnak is, ha főleg olvasásra használná:
Readability: Nexus 7 vs iPad the 3rdWLAN netezésre, BT egy későbbi billentyűzethez, android oprendszer a széles felhasználhatósághoz, min. 1GB RAM és dual core a gördülékeny működéshez.
Akár használt is lehet, és külföldről is.
Mivel ebay-en a NOOK HD+ 25500 plussz egyéb költségek körül van, ezért efölé nem mennék, kivéve akkor, ha 10"-ban lenne hasonló képességű.
Pandán ezt találtam, ami nagyobb méretű, és a nagyobb felbontású, de ez már jóval drágább, a többi 10" és 9.7"-os min. 1920-as felbontású meg még ennél is drágább.Még egy opciót látok, ha fekvő módban néznék egy 10"-os 1280x800-ast, de az is csak valami használt lehetne ilyen árban, annak meg nincs értelme akkor.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest