Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• op9

aktív tag

Sziasztok!

Már körbejártam a témát, és az elképzeléseimnek legjobban talán a NOOK HD+ felelne meg.
    Viszont kérném a segítségeteket, hogy emellett még milyen alternatíva lehetne, ha a következő szempontoknak kell megfelelnie:

Leginkább szakmai pdf-ek olvasására használnám, így elsődleges szempont a kijelző olvashatósága.
    Nem magazinos (A4) pdf-ekről van szó, de ha arra képes, akkor biztosan megfelel. Sajnos nem tudtam még letesztelni egy NOOK HD+-t, hogy mennyire olvasható álló módban zoom nélkül egy ilyen pdf. Neten is kerestem videókat, képeket, de abból nem látni.

Találtam viszont egy oldalt, ami még hasznos lehet másnak is, ha főleg olvasásra használná:
    Readability: Nexus 7 vs iPad the 3rd

WLAN netezésre, BT egy későbbi billentyűzethez, android oprendszer a széles felhasználhatósághoz, min. 1GB RAM és dual core a gördülékeny működéshez.

Akár használt is lehet, és külföldről is.

Mivel ebay-en a NOOK HD+ 25500 plussz egyéb költségek körül van, ezért efölé nem mennék, kivéve akkor, ha 10"-ban lenne hasonló képességű.
    Pandán ezt találtam, ami nagyobb méretű, és a nagyobb felbontású, de ez már jóval drágább, a többi 10" és 9.7"-os min. 1920-as felbontású meg még ennél is drágább.

Még egy opciót látok, ha fekvő módban néznék egy 10"-os 1280x800-ast, de az is csak valami használt lehetne ilyen árban, annak meg nincs értelme akkor.

Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák