- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Karma!
Neked meg van még a touchod?
Ha igen, megnézhetnéd este, full fényerőn, hogy melyik a világosabb, az, vagy a legend. mert nálam az iphone is kb 70-75%-on jár teljesen sötét esti szobában is, és a 100% is csak éppen zavaró
-----------Közben kijött egy másik Desire teszt: [link]
The Desire shares with the Nexus One a 3.7” capacitive AMOLED touchscreen of WVGA resolution. It looks marvelous indoors but if you go outside you won’t help but notice that sunlight legibility could’ve been better. It is the highly reflective surface and weaker backlighting that make it a bad choice for outdoor use.
És van ott 2 kép, ami az én problémámat tökéletesen mutatja:

A másodikon lehet látni, hogy még beltérben is észrevehetően magasabb a fényerő pl az iphoneon (azért emelem ki azt, mert ilyenem van, látom, hogy tényleg ilyen), és ebben egy kicsit még a samoled is elmarad, de arra már azt mondom, hogy elég.
Az elsőn pedig látható, hogy még csak nem is napsütés van, csak kinti körülmények, és már ott is növekszik egy kicsit az előny. A samoled itt is fejlődést mutat, szerintem az már elég lesz.
Szóval én az amoledet továbbra sem komálom, de a samoled továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik. Az már megéri azt a kis kompromisszumot a fényerőnél, látva a színeket (ami nem egészen a valóság, tegyük hozzá)
Egyébként az X10nél látható, hogy ott valóban kisebb a különbség az amoled és a tft között, az iphone valamiért ebben nagyon jó (fényerő, kinti körülmények) lehet ezért van nálam olyan magasan a mérce, egy "egyszerű" tft-t használó embernek ezért nem tűnik nagynak a különbség...
Azt kéne még tudni, hogy maxon van-e itt a fényerő mindegyik készüléken, netán auto módban van-e. Nekem anno n82-n is a fényerő hack feltelepítése volt az első, mert az pl nem engedte kikapcsolni ezt a szar szabályzót, és ha maxra tettem, akkor is levett sötétben a fényerőből...

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Diablo IV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- DJI Osmo Mobile Combo 3 (Bontatlan)
- Anker SOLIX C300X - 288Wh - Garancia 2 év - Kiváló állapot
- Eladó új Logitech Combo Touch billenyűzetes tok. iPad Pro 11" 1-2-3-4Gen, iPad Air 4-5Gen, Air 11"M2
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest