Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

Karma!
    Neked meg van még a touchod?
    Ha igen, megnézhetnéd este, full fényerőn, hogy melyik a világosabb, az, vagy a legend. mert nálam az iphone is kb 70-75%-on jár teljesen sötét esti szobában is, és a 100% is csak éppen zavaró
    -----------

Közben kijött egy másik Desire teszt: [link]

The Desire shares with the Nexus One a 3.7” capacitive AMOLED touchscreen of WVGA resolution. It looks marvelous indoors but if you go outside you won’t help but notice that sunlight legibility could’ve been better. It is the highly reflective surface and weaker backlighting that make it a bad choice for outdoor use.

És van ott 2 kép, ami az én problémámat tökéletesen mutatja:

A másodikon lehet látni, hogy még beltérben is észrevehetően magasabb a fényerő pl az iphoneon (azért emelem ki azt, mert ilyenem van, látom, hogy tényleg ilyen), és ebben egy kicsit még a samoled is elmarad, de arra már azt mondom, hogy elég.

Az elsőn pedig látható, hogy még csak nem is napsütés van, csak kinti körülmények, és már ott is növekszik egy kicsit az előny. A samoled itt is fejlődést mutat, szerintem az már elég lesz.

Szóval én az amoledet továbbra sem komálom, de a samoled továbbra is nagyon ígéretesnek tűnik. Az már megéri azt a kis kompromisszumot a fényerőnél, látva a színeket (ami nem egészen a valóság, tegyük hozzá)

Egyébként az X10nél látható, hogy ott valóban kisebb a különbség az amoled és a tft között, az iphone valamiért ebben nagyon jó (fényerő, kinti körülmények) lehet ezért van nálam olyan magasan a mérce, egy "egyszerű" tft-t használó embernek ezért nem tűnik nagynak a különbség...

Azt kéne még tudni, hogy maxon van-e itt a fényerő mindegyik készüléken, netán auto módban van-e. Nekem anno n82-n is a fényerő hack feltelepítése volt az első, mert az pl nem engedte kikapcsolni ezt a szar szabályzót, és ha maxra tettem, akkor is levett sötétben a fényerőből... :)

Új hozzászólás Aktív témák