- Fotók, videók mobillal
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
Köszönöm a választ. Az 5800 kijelzője tényleg ritkaszar, egy mezei Samsung TFT simán elküldi a francba. Nagyon fakók a színei, de szerencsére már édesanyámé.
És megint nem jönnek át a színek fényképen, de a különbség mértéke azért látszik:
T-mobile Legend vs. Asus notebook:
Azért az AMOLED-en egyálalán nem vörös, csak másfajta rózsaszín. Magnetát én meg nem ismerek, én ~12 színben látok. Ha egy férfitól olyan szavakat hallok, mint bézs, türkiz meg ilyenek, az már gyanús. -
Quasi_modo
nagyúr
Így a képek alapján, lehet hogy mégsem egy nagy szám a Desire kijelzője. Bár nagy a valószínüsége, hogy a képek ismét csalnak.
Más: ha neked az N82-höz sötétben fényerő hack kellett, akkor tényleg menj el a szemészetre, mert baj van a látásoddal.
Nem sértésnek szántam, de tényleg.
Így már sokkal érthetőbb, hogy miért fikázod állandóan az Amoledet. Neked az átlagnál sokkal nagyobb fényerő kell, hogy jól lásd.
Az már megéri azt a kis kompromisszumot a fényerőnél, látva a színeket (ami nem egészen a valóság, tegyük hozzá)
Az a gyanúm, hogy mennyire valóságosak a szinek, inkább attól függ hogy a gyártó szoftveresen hogy hangolt. Valószínüleg rámennek az erős szinekre, mert a vevőnek az kell. Meg persze a legtöbb TFT alapból nem tudja azokat a szineket, amire az Samoled/Amoled képes -
-
Quasi_modo
nagyúr
nagyobb a maximum fényerő, mint az n1 esetében, kb olyan, mint a HD2, ami már majdnem elég
Hát mi néztük a HD2-t az én gépem mellett, de az a kijelző, valahogy fakó, szintelen és fénytelen volt az Amoled mellett. Igaz nem napfényben nézegettük. (Mindkettő közepes fényerőn volt, ahogy a gazdája használja.) -
A fényerős problémád se értem egyébként, beltéren mindig minimumra kell vennem a Legenden a fényerőt, mert kiégeti az agyamat. Kívül persze maxra csavarom, hogy halványan lássak valamit, de nincs az a "szakadék" a sima TN-hez képest.
Az IPS-t meg majd megnézem ha jól alakulnak a dolgok.
-
Quasi_modo
nagyúr
Napfényben minddkettő szar. De ne akarjon senki rábeszélni, hogy nem tudom használni szabadtéren az Amoledet, ha egyszer tudom. Ráadásul az én gépemben lévő kijelző nem is egy friss technológia. Az újabbak meg csak jobbak lehetnek. Az itt ott belinkelt képek meg ugye lehetőleg olyan szögben mutatják a kijelzőket, ahogy normális ember nem is használná.
Aki meg kint a napon akar filmet nézni a mobilján, az kezeltesse magát. A szükséges információkat szabadtéren is látom (sms, hívó fél) tehát használható. Sőt: ha fényképezek, akkor is látom a céltárgyat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10
- World of Warships
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest