- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
De az, ki mondja, hogy nem az? CE szempontjából pontosan ua. mint a Max+. Szerinted miért ajánlom Azért annyira képben vagyok a témával, hogy olyat ajánljak ami jó. Ha meg 100-as LAN-al szereltet ajánlanék akkor hozzátenném, hogy kell egy USB-LAN gigabites adapter.
Van X96 Air és X96 Max+-om, mindkettő gigabites. A 2/16-osak szoktak butítottak lenni, de nem olyat ajánlottam.
Az oldalon elírás a 100-as LAN, 1,5 évvel ezelőtt még azok voltak, de azóta már gigabites példányok. -
blakey
titán
X96 Air kapható EU raktárból.
-
djnice
veterán
A chrome pl már eleve letiltotta a flash videókat szóval nem tidom milyen streamekről beszélsz. A szaggatás attól is lehet, hogy a box nem vált frekvenciát, ez android alatt borítékolható amíg nem root-olod és nem teszed fel az AFRd-t. Médialejátszásra pedig használj rajta CoreELEC-et.
-
Upo
addikt
A mecool m8s pro+ újabb gyári romok már Android TV alapúak. És az ATV playstore ilyen korlátozott.
Ha normál romot-playstore-t akarsz, akkor ebből tedd fel a nano változatot, legújabb gyári rom alapon de nem tv alapú cuccokkal: [link]
A stock ugyanaz, csak kövérebb gapps van benne, ha kell ilyen google könyvek meg újságos meg hírek meg zsák useless google app akkor rakd a stock-ot.Ha mégis tv-s rendszer kéne, a google féle android tv-s (nexus player) is van:
[link]
De ebben is a korlátozott tv play store van. -
blakey
titán
Ez egy másik store, le kell töltened akár a boxon a böngészővel majd telepíted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest