-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
MeszesKPT #76376 üzenetére
Na megtaláltam az ajánlottak egyikét. Méret minden stimmel.
-
cof
veterán
válasz
MeszesKPT #76213 üzenetére
Gondolom ez az A-A kábel nem volt egy acélos darab, mert önmagában is vinnie kellett volna, de mivel a gyári táp teljesen nem halott, ezért megtámogatta kicsit.
Lehet erősebbet igen, minimum 2A legyen. Én külön vettem hozzá USB-DC kábelt, sokszor linkeltünk már itt minőségi tápokat, Baseus, Ugreen és DC kábeleket is. Azt kell tudni, hogy pontosan milyen BOX-od van, mert a DC csatlakozóból van több méret.
-
-
cof
veterán
válasz
MeszesKPT #76193 üzenetére
Igen a PC-nek fel kell ismernie, akkor nem halt meg. Nekem egyszer kellett rövidrezárni lábakat de az félreflashelés miatt volt, nem hinném, hogy itt is arra lenne szükség ha USB kábelről sem indul és a PC sem ismeri fel. Akkor keresnék egy műszerész ismerőst aki kiméri a nyákot, biztosíték stb.
-
cof
veterán
válasz
MeszesKPT #76187 üzenetére
Az egy dolog, hogy terhelés nékül leadja az 5V-ot, de terhelésre beeshet a feszültség simán ami már kevés lesz az induláshoz.
Valamelyik USB porton is működnek ezek, meg kell próbálni egy normális, nem cérnavékony USB A-A kábellel is minimum 5V/2A töltővel.
Hát az Alis gariztatáshoz sok sikert, nem nagyon szokott ez működni már a védelmi idő lejárta után, nagyon bolt függő. Vele kell egyezkedni, a visszaküldést nem ajánlom semmiképp mert az nagyon drága lesz, ebay-nél még a Paypal kifizeti a költséget, de itt max az eladó fogja csak ha átvállalja, bár kétlem.
-
ORCA58
addikt
válasz
MeszesKPT #76183 üzenetére
Nálunk a leánykám tx9s boxa kezdett hülyéskedni, majd teljesen meghalt. Egyből a tápra gondoltam, és igazam lett. Most oda adtam az saját Tanix tápomat, az enyém mega a sata USB adapter tápjával megy, azt úgy is nagyon ritkán használom, szerencsére ugyan az a dugó mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged