- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
-
TCr
veterán
https://en.wikipedia.org/wiki/TOSLINK
"Originally limited to 48 kHz at 20 bits."
https://forum.psaudio.com/t/bandwidth-limit-of-toslink/3592/5
"TOSLink was originally designed for 48k, but it does 96k reliably and 176.4k at times and 192k somewhat less often. It depends on the particular transmitter, receiver and cable." -
junkpod
veterán
Zenejatszas, mobilról Kore appal hibátlan Coreelec rendszeren.
Boxból nekem hdmi-n megy a jel erisőtore. Ilyenkor tv-t nem is kell kapcsolni.Persze érdemes a zene könyvtárat az elvárások szerint rendezni és a metaadatokat a fájlok van kitölteni. Erre a legjobb és Kodi által ajánlott szoftver a musicbrainz.
-
ztsoft
őstag
Örülök, hogy sikerült működésre bírni az SSH-t. Ha jól tudom, az alvó mód ki van kapcsolva a CE-ben.
Más. Visszatérve a 3D-s hibára a 9.2.2-esben, tegnap hiba nélkül lejátszott jó pár filmet, demót, az viszont hozzá tartozik, hogy bekapcsolás után el kellett mennem (több órán keresztül be volt kapcsolva a box), majd haza érve jó volt. Ma ismét tettem egy próbát és ismét jelentkezett a hiba. Nem igazán értem, hogy miért van ez, egyszer jó, máskor nem (persze a 9.2.0-ás mindig jó).
Az SSH-hoz, nálam sem volt probléma frissítéskor, igaz kulcsos belépést használok.
-
cof
veterán
Megnéztem ezt az alvó módot, ez nem is fog menni itt CE alatt, inaktív szürke ez a mező. Ez az alap Kodiból visszamaradt funkció, mert ahogy írod Android alatt és most megnéztem Windows alatt is állítható. Csak a CE fejlesztők nem vették ki a menüből.
De amúgy nem gáz a boot idő, max. fél perc, vagy nem kell kikapcsolni, nem sokat fogyaszt.
-
Pelican
őstag
Miért nem tesztelték elég körültekintően?
Ezt ugye viccnek szántad?Ha komoly, akkor nem sok fogalmad van a szoftverfejlesztésről...
Hónapok óta megy a tesztelés a nightly buildekben, és rengeteg hiba derült ki ez idő alatt, amit folyamatosan javítottak is (1-es pontod).
A 2-es pont hülyeség, semmit sem változtatnak l'art pour l'art.
Egy csomó új készülék támogatása került bele az új stabil verzióba, ami a te 3-as pontod szerint a legritkább eset... -
Pelican
őstag
Miért baj az, ha valamit folyamatosan javítanak?
Nincs olyan, hogy megírsz egy kódot normálisan és kész, mert naponta ezer dolog változik, amik hatással vannak az adott kódra, ilyen csak akkor létezne, ha befagyasztod a teljes hardver és szoftver környezetet.
Egy adott boxon egy adott program verzió futhat évekig, ha neked jó, kapcsold ki a frissítéseket és élvezd. Nincs kötelező frissítés, senki sem tart pisztolyt a fejedhez... -
ztsoft
őstag
Szia!
Volt olyan hiba, hogy az .ssh könyvtárat nem tudta létrehozni, így az SSH el sem indult (már nem emlékszem, hogy milyen SoC érintett). Egy próbát megér.
Először nézd meg, hogy a Rejtett fájlok és mappák megjelenítése be van-e kapcsolva. Itt találod, Beállítások->Média->Általános.
Ha ez megvan, akkor a fájlkezelőben (beépített) nézd meg, hogy a /storage alatt létezik-e az .ssh könyvtár. Ha nem, akkor létre kell hozni, helyi menü (jobb egérgomb) majd új mappa létrehozása.
A végén mehet egy újraindítás (biztos, ami biztos alapon).
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Nos, megosztom veletek a saját "B" tervem, hátha segít valakinek, ha nem megy az SSH. Mivel a CE SD kártyán van, így az SD kártyát kivettem, átalakító, be a laptopba, remote.conf-ot bemásoltam az SD gyökerébe, és már megy is távirányító. Ez jó. DE , ez nem oldotta meg az alapproblémát:
Ha kikapcsolom a box-ot, nem tudom bekapcsolni (csak úgy hogy kihúzom a tápot és visszadugom.) Ti hogyan kapcsoljátok be? Más boxokon van gomb?
Üdv: G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged