- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
MrSealRD #106563 üzenetére
Sajnos ez az 50 K már inkább 70 K lesz a Ft elértéktelenedése miatt. Ez ellen nincs mit tenni.
A képlet egyszerű, ha kell streaming is meg helyi videólejátszás, DV meg P7 FEL is, akkor Homatics / Dune Homatics / Nokia 8010. Ha nem kell streaming, csak a többi, akkor Ugoos AM6B+.
Kb. ez most a minőségi belépőszint. Az újabb cuccok ezektől jóval feljebb kezdődnek.
Érdemes nézegetni a HA-t, itt vannak 40-50 között is. Esetleg ki lehet fogni üzletekben is "felbontott" vagy "visszaküldött" hibátlan példányokat hasonló áron. -
joydrv
aktív tag
válasz
MrSealRD #106549 üzenetére
Nemrégiben összeraktam én is egy XPE szervert kísérletezni. 5 HDD mellett tettem rá egy qBittorrentet meg egy Plex szervert. 1 Dune Homatics és 1 Nokia 8010 van rácsatlakoztatva. Ezeken CE/NG cpm A14 és PM4K.
Gigás hálózat és egyszerű SMB megosztás, DV 4K és minden egyéb is zökkenőmentesen muzsikál rajta.
Annyira megtetszett, hogy ez a rendszer marad véglegesnek. -
gyűrű
addikt
válasz
MrSealRD #106549 üzenetére
de hogy ezt magamtól honnan kellett volna tudnom, azt nem tudom.
Sehonnan. De ha mondjuk a chatgpt helyett, a fórum keresőbe beirod a soc típust és látod hogy semmi találat, akkor gyanús lett volna hogy miért nem használ ilyet senki.
Van jó néhány ajánlott box ami CoreElec=el jó lehet neked. Ha Dolby Vision is kell majd akkor kevesebb, de azért van abból is.
-
mexel
veterán
válasz
MrSealRD #106544 üzenetére
Bocs, én félreolvastam, de a kérdésem ugyanaz lenne. Én S905X-et olvastam.
De így sem kérdeznék mást. Egyelőre még az X4 sem valami kiforrott, szerintem ne akarj X5-öt még egy ideig. Véleményem szerint ha nem DV a lényeg akkor még az X3 ami legjobb talán. Időtállónak meg minek lennie, 15-25 ezer ft-ról beszélünk. Ha 2 év múlva cseréled akkor sem gond. De annál tovább jó lesz szerintem, nincs akkora nagy fejlődés és haladás ebben a témában pár éve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest