Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
zsiga68
őstag
Az ellenálás melletti kondi mintha forrasztva lenne, nem csak a wifi kábele..
Esetleg annyit tehetsz hogy alkohollal meglocsolod és puha szőrű kefével áttisztítod a panelt. Aztán holnap bekapcsolhatod hátha változik valami. Vagy használod utp kábellel.. Mondjuk én eleve utp-t használok és nem wifit. -
-
Castell
aktív tag
Ok, letöltöttem (kimásoltam), beraktam egy notepad-ba és átnevezem vfd.conf-ra. Bemásolom a Configfiles gyökerébe. Az OpenVFD-t telepítettem.Többször újraindítottam, de semmi.
Mit csináltam rosszul?
Ott a fórumban írja valaki és linkel egy dtb.img fájlt ehhez a boxhoz. Lehet ezt kéne kicserélni a meglévőre? Egyátalán ez lehetséges újratelepítés nélkül?
Köszi
-
-
kovakovi77
tag
Android alatt nem néztem milyen fs-ket támogat, de ott emlékeim szerint a régi mbr-es fat32-t látta a mellette levő Ext3-at nem :(
Gpt-s particiós tábla csak akkor kell ha ce-t akarsz bootolni a sata-ról.
Máskülönben látnia kellene az ssd-t a ce-nek.
V81-lapoknál még nem lefutott dolog ez a wifi.
Bár azt írták nincs hozzá driver, Khadasnál találtam MT7668- drivert a chipbe töltendő firmware verzióval ami egy probát megér.
Csak időm nincs vele foglalkozni.
Pelikán elvileg rá kérdezett de eddig nem kaptam vissza jelzést. -
-
kovakovi77
tag
-
mayday00
őstag
-
sepsi0
őstag
Van mosogatógép, ez csak egy példa volt.
Viszon főző és sütőgépünk az nincs, vagyis van, az asszony.Igazából lehet kevesebbet kéne tévézni.
Asszonynak ez volt a kívánságe (tv a konyhába) és tudod a boldog asszony a legjobb asszony. Mindegy akkor holnap megoldom, kár, hogy a Steam link csak a pc képét tudja streamelni, most jó lenne, ha a boxét is tudná... -
kuthim
tag
Koszonom, en is megprobaltam, de en nem az itt linkelt Tvheadend-el hanem a LibreELEC sajat TVheadend-jevel, de azzal nem ment, azt irta hogy nem tud kapcsolodni a szerverhez. A beallitasokban meg a szerver IP cimet kerte, de oda hiaba irtam be a box sajat IP cimet azzal nem ment,
Ma este kiprobalom az itt linkelt TVheadend-el, hatha azzal megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- B550M Aorus Elite/ Ryzen 9 5900X/ Gainward Phoenix RTX 3080/ 24GB RAM DDR4
- INTEL NUC SBNUC11TNKi5000
- HP PC intel i7, 16gb ram, 250gb ssd, 1TB hdd
- GAMER PC i5/ GTX1070ti 8GB/ 16GB ram/ SSD/ 1TB hdd +Monitor, egér, billentyűzet/ RGB számítógép
- EAGLE Gamer-PC, ASUS B560m, i5-11400F, 32GB DDR4, 1TB NVMe M.2 SSD, RTX 4060 Ti, 750W 88+, WiFi & BT
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest